רעיון לסקר

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
רעיון לסקר

אני מופתע שזה לא היה כבר אבל: מהי היצירה האינסטורמטלית הטובה ביותר? אחרי ההצלחה (הסופר מסחררת) הקודמת שלי לסקר אולי גם זה יעבוד.

למה?

ונגיד ונעשה סקר כזה, ונגלה שהקטע האינסטרומנלטי המועדף על רוב חברי הפורום הוא ככה וככה. אז מה? מה גילינו, בעצם? שכמות גבוהה יותר של אנשים מעדיפה קטע מסוים על אחרים? מה זה מלמד אותנו על רוק מתקדם? מה זה מוכיח, מלבד העובדה של רוב חברי הפורום יש טעם דומה בקטעי אינסטרומנטליים?

noosh

New member
אז מה הפואנטה בסקרים בכלל?

מה זה משנה איזה אלבום של ראש יותר אוהבים? ומה זה משנה איזה להקה יותר אנשים רוצים שתתאחד? מה זה משנה? מה גילינו בעצם?

עמית ע

New member
מין הצמח

סקרי "השיר/האלבום/הלהקה האהובים" הם בגדר המלצה לאלה שלא מכירים. אם 70% מהעונים לסקר אומרים ש-X הכי אהוב עליהם, אז יש סיכוי של 70% שגם הם יאהבו את X. במאמר מוסגר, אני חייב להודות שעד כה ,בסקרי הטעם המוסיקלי, אף פעם לא הייתי בדעת הרוב. אז לי הסקרים האלה כנראה לא היו עוזרים... סקרים אחרים אמורים לעורר דיון. זה לא תמיד מצליח. בעקבות פרסום תוצאות הסקר הקודם, למשל, אליאב ביקש מאלה שבחרו באפשרות "הופעות קאמבק הן דבר פתטי ומיותר" להסביר את הבחירה שלהם. לצערי אף אחד לא הגיב.

שאלה מצויינת!

ואם למישהו יש תשובה, אז אני אשמח לקבל אותה, כי איך שאני רואה את זה, ישנם שלושה סוגים של שקרים בעולם.

מארק טווין

ישנם שלושה סוגים של שקרים, שקרים לבנים, שקרים רציניים וסטטיסטיקות.

rpg2003

New member
סטטיסטיקות... לא רע, לא רע

שנון המארק טווין הזה, הוא צריך להיות הוגה דעות

למעלה