רעיון לסקר

pink floydror

New member
רעיון לסקר../images/Emo70.gif

"עם איזה שיר לדעתחם יפתחו פינק פלויד בהופעה פעם ראשונה אחרי 25 שנה?!"

עוד כמה ימים אעלה את השרשור מחדש

והפעם, לא כסקר או כדיון, אלא כבורסת הימורים של ממש. אמנם, אני מתנגדת עקרונית ומהותית להימורים, אבל כאן אף אחד לא יכול להפסיד (רק להרוויח חתול).

flowerboy69

New member
אתמול בלילה

כתבתי לערוץ 10 מייל שבו הבעתי את דאגתי שאיזו תוכנית תמנע שידור חי של האיחוד.כתבתי שכבר היו אירועים פחות חשובים שבגללם נדחו תוכניות וביקשתי שיידעו אותי מה הכוונות שלהם שלא אחכה עד 12 או שתיים בלילה ואז שיכריזו על הפלויד יביאו איזה עמנואל אלפרין או משהו... בקשר לשאלה-אחרי כל מה שנכתב בימים האחרונים...החלטתי להמר-אני מהמר שהם יתחילו-שימו לב-או ב שיין און או ב...חשבתי על זה אתמול והאמת שיש קטע אחד שהוא יטריף את הקהל לדעתי אם הוא ינוגן שוב שהם יחד-one of those days!!!הקטע הזה היה אחד הקטעים שבהם כולם לקחו חלק ויצרו משהו יחד וזה יהיה נהדר לשמוע אותו שוב כמו שהוא צריך להיות...וזה גם קטע שיעיר את הקהל ולא רק ירגש כמו למשל שיין און... ויש גם אפשרות להתחלה של הדרק סייד...

מייסון החוליה החלשה...

אל תצפה לטירוף מפומפיי... לא יודע באיזה כושר הוא נמצא... אני מקווה שהוא ישקיע בהכנות ובחזרות למופע... כי עם OOTD זו הפתיחה הכי מושלמת למופע.. ושיין און? יצליחו לדחוס אותו בעשרים דקות ביחד עם עוד 3 שירים? מממ קשה לי להאמין!

One Echoe

New member
הפתיחה של הדארק סייד, חברים.

הפתיחה של הדארק סייד, מה יכול להיות יותר טוב מזה? חושך על הבמה, לא רואים כלום, ושומעים דופק ברקע. וזה מתגבר, ואז מסוק, וצעקה. ואז יש אור עצום ורואים את הפינק פלויד, רק ש..אופס, הם כולם זקנים. גילמור ו-ווטארס ביחד בקדמת הבמה, מה צריך יותר מזה? לעזאזל.

חושך לא יהיה :)

כי הם יופיעו בשעה שיש עוד אור. אבל אתה צודק, זו פתיחה מצויינת.

על מה אתה מדבר... :)

סופה במדבר ברקע, רוחות חזקות... ופתאום "הגנרל" מתחיל את הshow... מייסון מחמם את הידית התופים צמאים לעוד ו... הקהל קופץ, המצלמה קולטת את הדבר המשמח מכל: חיוך בין ווטרס לגילמור שהסכים סופסוף להוריד את העיניים שלו מהגיטרה ולצאת מפוקוס לשלוש שניות. ואז הקצב נחלש והמיקרופונים מופנים לעבר ה350 אלף הצופים שבטוח שיותר ממחציתם מכירים את האיום: one of these days im gonna cut into a little pieces ג€ ... ג€טירוף... כל העולם באקסטאזה... הפעם מייסון יחזיק חזק את המקל(?), ולא יתן לו לעוף... הפורום באטרף.... ואז שששקט...... כל העולם ואחותו יודע עכשיו שפינק פלויד חזרו. גילמור עם עוד indeed אחרי עודג€ thank you very much ... חזק ביותר!

flowerboy69

New member
אני לא דואג...

הוא צעיר ברוחו...והם כהר הוכיחו ב 94 שיש להם עוד משהו לתת ואני מקווה שגם אחרי 11 שנה(לא מאמין שעברו כבר 11 שנה מאז division bell!)יש להם עוד מה להציע.מישהו פה אמר זקנים.שטויות.לא אכפת לי מהמראה אלא מהאדם או יותר נכון מהאנשים שינגנו שם-4 מהיוצרים הכי גדולים אי פעם.

One Echoe

New member
אני אמרתי זקנים, אבל התכוונתי

באופן עובדתי ותו לא. אני זה שתמיד התווכח פה עם אנשים ואמר שגם בגיל 100 הפינק פלויד יהיו פינק פלויד ויהיה להם מה לתת.

pink floydror

New member
לדעתכם*!!!!!

איך אף אחד לא העיר לי על החוסר תשומת לב המצער הזה?!?!? :)
בכולופן, לדעתי בכללי הם יעשו שלושה שירים מהיותר מוכרים (קומפורטבלי, שיין און, אנודר בריק, וויש יו, מאני, ברייןדאמאג'+אקליפס) ובשיר אחד הם יפתיעו, משהו מתקופת בארט אולי או מתקופת הביניים.. לדעתי הם יפתחו או בוויש או במאני.. :)

למעלה