רעיון למתנת אירוסין

ormik1

New member
רעיון למתנת אירוסין

הי, בקרוב המשפחות נפגשות לקראת החתונה ואמא שלי מתלבטת מה להביא לבחיר ליבי שיש לו הכל- שני שעונים, מכונת גילוח משוכללת וכן הלאה... אז מה אתן מציעות, כל רעיון יתקבל בברכה תודה!

shelycat

New member
הורי קנו לעמית....

הורי קנו לעמית נגן MP3. הכל תלוי בתקציב כמובן, אפשר לקנות לו מצלמה דיגיטלית (די יקר אבל יש מבצע של פוגי עכשיו על מצלמות), יומן אלקטרוני, מחשב כף יד (וייזור<לי יש וייזור ואני מרוצה ממנו>, פאלם או קומפק). אצל יותר מסורתיים נהוג לתת חנוכיה או סידור יפה כרוך בעור וכל מיני תשמישי קדושה.

שמופית

New member
אולי להחליט שאתם לא צריכים כלום,

ולפתור את ההורים מהצורך לקנות לכם משהו ? זה מה שאנחנו עשינו בכל מקרה... גם ככה ההורים נתנו די והותר לחתונה.

לי27

New member
אני פתרתי את ההורים ממתנה לחתן

למרות שנראה לי שמן הראוי כן לתת לחתן משהו. פשוט היה לו יומולדת 3 שבועות לפניח החתונה ורציתי לקנות לו שעון יפה, אז התקשרתי לאמא שלי לשאול אם היא מתכוונת לקנות לו שעון והיא אמרה "לא יודעת?, אני צריכה??" אז אמרתי שלא וקניתי לו בעצמי. כרגיל הוא מאוד אהב את מה שקניתי לו וחידש אותו בחתונה.
בקיצור
נראה לי רעיון מצויין ( ולא מעורר
)

תוכי

New member
האמת שלהורים שלי

לא היה תקציב ולכן לא ממש חשבנו שצריך מתנה אז מסבתא שלי הוא קיבל גורמט ואני קיבלתי מההורים שלו עגילים מזהב לבן (אני רציתי עגילים ולא משהו שלא יהיה שמושי)

kisses

New member
אני חושבת שהמתנה הכי מקובלת היום

למתנת אירוסיןלגבר זה שעון יד אבל עם יש לו את הכל אז מה עם צמיד יפה או שרשרת

שירי71

New member
אולי לשאול אותו?

ככה הסיכוי שהוא יקבל מה שהוא באמת רוצה יגבר. אגב זה גם יכול לחסוך אי נעימויות (שמעתי המון סיפורים על זוגות שההורים מאחד הצדדים לא מכירים מנהג זה ולא הביאו מתנה לצד השני מה שגרר עלבונות ארוכי שנים) אצלנו אגב, החתן החליט שהוא לא רוצה כלום. הוא לא עונד שעון והוא לא רצה כלום ממש ככה. כ לומר זה הרבה יותר מורכב מזה אבל פטרנו את ההורים מזה בשני הצדדים.

ניצניצ

New member
בעיניין מנהגים

בגלל שבן זוגי ואני יצאנו זמן רב לפני החתונה, הוא ממש בן בית אצל ההורים שלי: תמיד כשחוזרים מחו"ל ובודאי ליום הולדת ובחגים קונים מתנות, כאילו הוא אחד האחים שלי. מצד ההורים שלו זה לא כ"כ הדדי כי הם לא "אנשים של מתנות" ולמדתי לקבל את זה. כשהודענו שאנחנו מתחתנים כולם שמחו והתרגשו נורא אבל אף אחד לא דיבר על מתנות. למעשה אנחנו בכלל לא מכירים את המנהג הזה...-מוזר

הילית*

New member
מצלמה דיגיטלית אולי

או מצלמת וידאו (אפשר דיגיטלית)- בשביל שיהיה עם מה לצלם את הנכדים...

הילית*

New member
דרך אגב אנחנו פתרנו את ההורים

ממתנות למרות שחמותי כל כמה זמן נזכרת להגיד לי שאני צריכה לקנות תכשיט בתקציב מסוים... ואני די מתביישת לעשות את זה

למעלה