רעיון למתנה

lilachh

New member
מה העיסוקים והתחביבים שלו - יעזור

לנו כדי לעזור לך.

טוב, אז... הוא איש שעובד המון../images/Emo88.gif

עם הידיים, הוא לא יושב במשרד והוא גם מנהל קבוצת כדורגל, אולי באמת משהו שקשור לכדורגל יכול להיות נחמד. תודה על העזרה עד כאן.

bis fd

New member
מצתרפת../images/Emo77.gif

גם לבעלי יש היום יום הולדת
מה נביא לו מתנה?איש טכני

אתי@

New member
אני עשיתי לבעלי (לכבוד ראש השנה)

סט לשולחן עבודה: קופסה לטישו, כוס לעטים, ובדך מתקן לניירות ממו. כמובן שהכל תואם.

lilachh

New member
אני עשיתי אמנם לא לבן זוגי אבל גם

למשרד - קופסה לעטים, קופסה לממו ושעון קטן - הכל תואם, מילאתי את המתקן לממו בדפים, את הקופסה בכל מיני עטים צבעוניים - מי שקיבלה את זה (אמא של הבן זוג) התלהבה מאוד - בקיצור מתנה מצויינת ומאוד שימושית לדעתי.

psa

New member
הרעיונות יפים!!! אפילו אפשר להדפיס

את הממויים או נייר מכתבים עם השם שלו...

psa

New member
עוד חודשיים יש לשלי לכן גם אני ../images/Emo45.gif

גם רוצה משהו מקורי. כשהם נשאלים מה הם רוצים התשובה היא "לא צריך כלום ושלא נקנה" , אבל איזו שמחה כשמקבלים...
איך זה שתמיד לנשים יש יותר מבחר ורעיונות -איזה כיף לנו!!!!! צריך רק לרמוז... האמת שאין לי תלונות כי הוא תמיד מפתיע אותי .... ברכות

lilachh

New member
הבעיה אצל גברים - אצל שלי בכל אופן

זה שרק מוצרי אלקטרוניקה עושים לו את זה...או מוזיקה - אבל בזה אי אפשר להתקיל אותו - יש לו אוסף עצום....

hoggle

New member
בדיוק רציתי להציע את המתנה

שכל הגברים רוצים - פאלם או מצלמה דיגיטלית אחד מהם בטוח ייקח

לילך1

New member
את יכולה להכין קופסה לכרטיסי ביקור

מעץ עם קישוט הקופסה במפיות או מישחת עיצוב או ציור או פוסטר. את יכולה להכין לו שעון למישרד או לחדר שוב מצוייר או פוסטר מפית או מישחת עיצוב. את יכולה להכין לו תמונה של שניכם מודבקת על קנווס ומסביב לעבוד במישחת עיצוב. את יכולה להכין לו אלבום קטן שבו תמונות של שניכם. אין גבול !!!!!! כנסי לגלריות תקבלי המון רעיונות מזל טוב !

למעלה