רעיון למתנה למטפל

Fistandantilos

New member
רעיון למתנה למטפל

שלום יש מטפל ברפואה סינית, שמטפל בי כבר מספר שנים על פי מסורת הדאנא ואני מעוניין לרכוש לו מתנה לחגים שבכלל תגיד תודה על כל השנים.. בגדול התקציב יכול להגיע עד כ-300 ש"ח. אני ממש אשמח לרעיונות לדברים שהייתם שמחים לקבל בתור מטפלים או בכלל..

תודה :)

mic26

New member
למה לי אין מטופלים כאלה?

יש כל כך הרבה אפשרויות שאני לא יודעת במה להתחיל. רעיון אחד הוא פשוט ללכת לחנות כמו המילניום או מדיסין בום ולבדוק מה יש להם להציע (ספרים, ציוד נחמד למטפלים, מוסיקה) וככה יש גם פתק החלפה. אם הוא מאוהבי הנרות והקטורות אפשר לקנות לו סט כזה, אפשר לקנות קריסטלים אם כבר ראית כאלה אצלו. ואפשר פשוט עציץ יפה, זה תמיד מתאים.

0 אור 0

New member
דברים שתמיד צריך ודברים שאין לו

אם אין לו מנורת מלח - זו תוספת מאד יפה וגם שימושית (אפשר להדליק במקום נרות או חלק מהם)
מיני מפל או מוביל יכול להיות מתאים לחלק מהאנשים וחלק לא (תלוי במקום שיש לו ובטעם)
ציוד מתכלה של מטפלים פחות מרשים אבל יכול להיות מאד שימושי - למשל לונגים גדולים ויפים לכיסוי המטופל, למטפלים בעיסוי אפשר להביא שמן איכותי מחנות למטפלים (בתנאי שאתה מכיר את ההעדפות שלו) - אני מנחשת שבאותה מידה למטפל בדיקור אולי תתאים ערכת מחטים מושקעת (המחטים חד פעמיות אבל עם קופסה איכותית לשמור אותן), או אולי את העט עם הצבעים שאתו עושים ריפוי בצבעים על נקודת המרידיאנים - רק שאין לי מושג אם ואיפה אפשר להשיג אותו בארץ

yoelnd

New member
מתנות

היי
אפשר להתחיל ולתת לו שובר מתנה לטיפול! - אולי הסנדלר הולך יחף.......
אפשר לקנות שוברים לחנות מסויימת עם ציוד וכד' - ויקנה מה שבא לו. ספרים, ציוד מתכלה,וכו'....
אולי עיצוב והדפסת כרטיסי ביקור (אם יש לו בכלל משהו......)
ואולי מה שאתה הייתי רוצה שיהיה לך בזמן טיפול: נורה צבעונית, מוזיקה, כרית גדולה מאוורר תיקרה וכד'......

וכן - אפשר לשאול ישירות או בעקיפין מה היית רוצה עכשיו שיהיה לך לקליניקה?

ולי אישית - יש מטופלים שיודעים לפרגן אם באמת כמתנה ומחווה ואם , נדיר, כברטר למשהו מהעיסוק שלהם........

dudusapir

New member
מתנות

מחמם בקבוקים לשמן
פעמון טיבתי דקורטיבי לקליניקה
מנורות מחליפות צבע
פוסטר/ מפה לדיקור סיני או אנטומיה גוף האדם
ספרות מקצועית
כרית טיפולים דקורטיבית
סט שמנים ארומטיים

freearth10

New member
אני הייתי בוחרת

בעט עם הצבעים... איפה כן ניתן להשיג אותו? נשמע רעיון מדהים. זו הקרנה של צבעים על הנקודות? יש לו שם מסחרי?

מאיה

0 אור 0

New member
זה באמת מדהים

זה כמו פנס עם קרן אור מאד צרה שמאיר דרך ראש צבעוני (בדגמים המשובחים יותר במדובר בקריסטל) - הטיפול משלב הכרות עם נקודות רלבנטיות (לפי שיטת המרידיאנים או כל שיטה אחרת של נקודות אנרגטיות) עם תדרים של ריפוי בצבעים.
אני לא יודעת בדיוק איפה אפשר לקנות,
לפני שנתיים-שלוש היה אפשר דרך בית הספר לסו ג'וק,
יש לי חברה שעובדת עם זה הרבה אבל היא קנתה באנגליה (דגם מעולה אבל ממש לא בזול)

freearth10

New member
על הרעיון

עכשיו אני צריכה רק לראות איך ליישם את זה בדרך שמתאימה לי.
מאיה

0 אור 0

New member
אני די משוכנעת שצריך להיות משהו חדש על בסיס

של טכנולוגית הלדים החדשה,
אבל עוד לא נתקלתי בזה, אם תגלי משהו אשמח אם תשתפי

freearth10

New member
לא יודעת מהי טכנולוגיית הלדים

אבל יש לי ילדים מאוד יצירתיים ואני מוקפת באנשים שיודעים לקחת רעיון וליצור אותו.
אז אני מאמינה שנמצא דרך , שאשמח לשתף אותך בה

בזמנו יצרנו כמה לוחות 8 מחומרים ממש פשוטים, מתקן לחימום אבנים באמצעות נרות ונר מלח .
מאיה

למעלה