רעיון למתנה לחמים?

רעיון למתנה לחמים?

אני רוצה לקנות מתנה או מתנות לחמים שלי. למזלי זכיתי בחמים מקסימים שבד"כ לא מתערבים, בד"כ מכבדים גבולות, מאד עוזרים ומשקיעים (לא בהכרח חומרית) בילדים ובנכדים שלהם.

לאחרונה הם עזרו לי במשהו, עזרה שכללה טרחה לא מועטה עבורם. אני רוצה לתת להם משהו שירגש אותם ויחמם להם את הלב כאות הוקרה ותודה על עזרתם.
הבעיה היא שיש להם ב"ה הכל. לא צריכים בשמים ולא כלי בית גם לא דקורטיביים. חשבתי על תמונה/ציור אך זה ענין של טעם ודווקא לי אין מי יודע טעם בדברים הללו.
חשבתי לרקום כמה מלים חמות על משהו, אבל על מה? אולי לקנות להם עטים אישיים עם הקדשה?

מדובר באנשים פעילים חברתית ומאד פעילים משפחתית כאמור.

יש לכם רעיונות?

ושנה טובה!

כמה אפשרויות

כלל, הפכתי להיות חסידה של גיפט-כארד. חוסך כאב ראש נוראי גם לקונה וגם למקבל. שואלים/מבררים איפה החנות האהובה ומביאים משם כרטיס.

אבל... מאחר ואת מתארת עזרה גדולה שהם נתנו ושאת רוצה לפרגן להם במשהו אישי, יש כמה אפשרויות (שגם אליהם אפשר להוסיף את הכרטיס)
מגבות/חלוקים עם תמונות של הנכדים/ריקמה אישית
שעוני קיר יפהפיים עם מקום לתמונות - שוב, של הנכדים ושל הילדים (יש גם מסגרות מהממות ודקורטיביות בסגנון דומה)
שכן שלי קיבל שלט לדלת מתוק מאוד, אני יכולה לבדוק את הנוסח המדוייק אם זה מענין אותך, אבל בגדול כתוב שם כאן גר הסבא הטוב בעולם X. משהו כזה... שבהחלט גרם לי לחייך בחיבה כשעברתי לו על פני הדלת יום אחד.

polegra

New member
היי קונה משהו מפנק. ארוחה במסעדה שהם אוהבים

יש שירות של מיץ טבעי ומאפים עד הבית שאפשר להגביל לשבוע נגיד...נראה לי נחמד

בנוסף אפשר חולצה או חלוק ועל זה להדפיס תמונה של הילדים עם הכיתוב מחבקים אותך באהבה

השאלה לאיזה כיוון...ומה התקציב...

טלי

Banananass

New member
את יכולה לתת יותר פרטים על השירות של

המיץ והמאפים עד הבית?
איך מגיעים אליהם? באיזה איורים הם עובדים?

ספיריטי

New member
יש לי רעיון מעולה !

יש מסגרת לתמונות עם כניסה להתקן USB והתמונות מתחלפות לבד - תפוצץ להם את זה עם תמונות משפחתיות ושל הנכדים כמובן

עכשיו עלה לי עוד רעיון חולצות עם כיתוב ... "הסבא הטוב בעולם" יחד עם תמונה של הנכדים

ספיריטי

New member
יש גם שעון

שבמקום הספרות יש תמונות

הרעיון הראשון והשלישי יש ברוב חנויות הצילום

מה דעתכן למשל על

עט אישי לכל אחד ועליו לחרוט הקדשה אישית ממני הכלה, משהו מרגש ומביע אהבה והערכה (כמובן קצר מפאת המקום)?

אני בכוונה רוצה משהו ממני אליהם כחמים ולא כסבים.

בנוסף, אני חושבת שאעשה מה שהצעתן, אבחר גם משהו שמיועד להם כסבים, עם תמונות או הדפס לגבי סבא וסבתא הכי הכי או משהו בסגנון.

לי יש בעיה עם עטים

עטי הפרקר עליהם חורטים בדר"כ מפסיקים לכתוב אחרי יומיים, הם הולכים לאיבוד, נהרסים, נלקחים בטעות על ידי מישהו אחר...
ואלא אם כן אתה פקיד בבנק אין לך כל-כך מתי להשתמש בהם.
הם חמודים מאוד כרעיון - קנינו לאבא שלי כזה לפני כ20 שנה. אבל מהר מהר הוא רק שמר אותו במזכרת ולדעתי היום הוא לא זוכר שהוא היה קיים בכלל.

לי דווקא יש נסיון טוב איתם

אני עדיין כותבת עם העט שהבחור קנה לי לפני מס' שנים עם הקדשה עליו.

אבל יש משהו במה שאת אומרת.

feralcat

New member
ככ נחמד כאשר יש קשר טוב

סדר גודל של סכום המתנה שאת רוצה לתת?

האמיני לי, אני מודעת למזל שיש לי

ולשמחתי גם הבחור אומר אותו דבר לגבי המשפחה שלי. שימשיך כך
.

תראי, אני הייתי רוצה משהו עד 200 ש"ח כל אחד, אבל יודעת שהם יכעסו שהוצאנו סכום כזה על מתנות להם. כך שכל סכום מתאים, העיקר שהמתנה תהיה מחממת לב במיוחד.

feralcat

New member
כמו שספיריטי כתבה לך מסגרת לתמונות דיגיטאלית

אבל כולל תמיכה של mp4
את מכינה סרטון בו את, הנכדים, הבן מודים ומשבחים אותם עם שיר ברקע. וברכות. תוסיפי כמה שיותר בני משפחה לצילומים. יש אנשים שממש מתרגשים מזה.
חשבתי גם על הכנת שטיחון קיר אבל כבר אין הרבה זמן לזה.
לדעתי כל דבר שתעשי בעצמך יותר ישמח ממוצר קנוי כי אז רואים את ההשקעה.
אם זה מישהו שלא אכפת לו מהתקציב שלך אז זה כבר משהו אחר, אבל כפי שאת מספרת, רק לאחל לך שימשך כפי שזה.

למעלה