רעיון למתנה לחברה

hanna1987

New member
רעיון למתנה לחברה

מחפשת רעיון למתנה לחברה, לא בהקשר של יום הולדת או חג, פשוט משהו קטן כדי להפתיע אותה, כדי להגיד לה שאני אוהבת אותה. היא עוברת בדיוק תקופה מאוד קשה, ואני רוצה קצת לשמח אותה, ולהזכיר לה את כל הדברים הנחמדים והמשמחים שיש בחיים...
היא בת 18.

diklalalala

New member
קבלי רעיון...

מה דעתך? קחי קופסא והכיני רשימה, מה היא הכי אוהבת? הרשימה שלי היתה כזו: שוקולד, אוכל, מסג', סרטים, סקס, חיבוק, קניות, ריקודים ונגיד שזהו. הכניסי לקופסא משהו קטן שמסמל כל אחד מאותם דברים שהיא אוהבת, נגיד חפיסת שוקולד, קופון שאת תכיני של מסג' שאת תעניקי או פשוט תמונה, העיקרון שתפתח את הקופסא כל פעם שתרגיש עצובה, ותיזכר במה שמשמח אותה..והכי חשוב שתהיה בקופסא גם תמונה שלך! על הקופסא הדביקי לב אדום. אם לא בא לך להשקיע מדי, פשוט קני לה פייה קטנה ב20 ש"ח ורשמי מכתב מהלב שיזכיר לה כמה את אוהבת אותה ותמיד פה בשבילה. רעיון נוסף, הזמיני אותה למרתון סיינפלד, זה בטוח יעלה צחוק על שפתיה!

גלגול2

New member
הנה רעיון נחמד..

תזמיני אותה לטיפול פנים או טיפול גוף כלשהו- אולי עיסוי. היא בטוח תופתע ותודה לך

רעיון!

קחי קופסה ותחניסי כל מיני שמזכירים לך אותה , דברים שקשורים בשתיכן... נגיד תמונות, מזכרות וכו''. שימי את הכל בבקופסה ואז תכיני פתקים ועליהם פתגמים : נגיד: "חייכי- הכל לטובה" ותשימי בקופסה ותביאי לה!

למעלה