רעיון למתנה לבן זוג

שירלית28

New member
רעיון למתנה לבן זוג

אשמח לעזרה ברעיונות למתנה לבן זוגי, אנחנו נוהגים לתת בימי הולדת מתנות מקוריות ומושקעות והשנה אני לא מוצאת רעיון! קצת עליו: בן 25, התחיל עבודה חדשה לא ממזמן, אוהב אופניים וגיטרה, טיפוס וספורט. מהאנשים שמסתפקים במועט ולכן אף פעם לא צריכים / רוצים כלום... לא אוהב ספא ודברים בסגנון. המתנה האידיאלית היתה יכולה להיות אביזר לאופניים (יש הרבה כאלו) אבל הוא מחליף אופניים ועוד לא יודע איזה אופניים חדשות יקנה, ולכן אי אפשר לדעת איזה אביזרים יתאימו. מתנות שעשיתי לו בעבר: רכיבה על טרקטורונים, רכיבה זוגית רומנטית על סוסים + ארוחה בטבע, טיול רכיבה על אופניים ובמהלכו הבאתי לו מתנה, ועוד. לא חייב השנה להיות משהו חוויתי כזה, אפשר גם מתנה ממש. עלה לי בראש כרטיסים להופעה או מופע מיוחד כלשהו אבל אין לי רעיון, ואין ממש אומנים שהוא אוהב במיוחד (לא מת על הצגות). חשבתי על משהו לעבודה החדשה (עובד בחברת הייטק)- אבל אין לי רעיון למה. בנוסף הוא עובד שעות רבות אז אפשר משהו שיוציא אותו מהשגרה והשעות הארוכות (מה??). התקציב- בערך 200-300, גמיש. אני ממש אשמח לעזרה, אני מחפשת מתנה שתשמח אותו עד השמיים
תודה רבה לעוזרים וחג שמח!

דוריק30

New member
אני אנסה לעזור ../images/Emo13.gif

רעיונות למשרד/לשולחן עבודה שלו: אם הוא עובד הרבה שעות, אולי משהו עם תמונות שלכם יכול להיות נחמד, כמו: קולאז', לוח נעצים, לוח שנה, משטח לעכבר להכין קופסה מקושטת ולשים בה דברים "לשעת חירום" בעבודה, כמו: תמונה משותפת, מכתב ממך, דברים שהוא אוהב ויכולים לשפר מצב רוח משהו שקשור לאופניים- אולי תתני לי לו תלושים או כרטיס שהוא יוכל להשתמש בו אחרי קניית האופניים הופעות- הייתם בדייויד ברוזה ומיומנה אולי מופע סטנד אפ זה בכיוון? את רוצה רעיונות נוספים? שבת שלום

שירלית28

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

הבעיה היא שהוא יחשוב שהדברים לשולחן שלו עם תמונות שלנו וכו' הם קיטש, והוא שונא קיטש... ואני בערך האדם הכי פחות יצירתי שקיים אז משהו שצריך להכין לא בא בחשבון
אני ממש אשמח לעוד רעיונות אם למישהו יש, אני ממש רוצה מתנה שתשמח אותו בטירוף!

הוא לא אוהב ספא ?

אני נדהם לשמוע שיש דבר כזה , שירלית שלום לך , אפשר לשאול באיזה תאריך יש לבעלך יום הולדת ?

שירלית28

New member
המשך סאגת ההתלבטויות- אולי מתנת 5 חושים?

במהלך ההתלבטויות שלי, בן זוגי הזכיר שיש בושם מסוים שהוא רוצה, מה שגרם לי לחשוב על לשנות כיוון למתנה לפי חמשת החושים: בושם לריח, חוברת נגינה לשמיעה, עוגה לטעם, ועם ראיה אני אסתדר כי לא חסרות אופציות. עם מישוש יש לי בעיה כי הוא לא אוהב שום דבר שקשור למסז'ים וכאלה, ועם החוש השישי גם, כי הוא לא בעניין של שום חמסות, אבני מזל או דברים בסגנון (ואת הסרט ראינו כבר יותר מידי פעמים
). יש למישהו רעיונות בשבילי?? תודה רבה ושבוע מקסים לכולכם

דוריק30

New member
הרעיונות מגניבים

מישוש- אולי התערוכה במוזיאון הילדים בחולון- שמבוססת על מגע, דרך חוויות של העיוורים, כי עוברים את התערוכה עם כיסויים על העיינים. שמעתי שזה מאד חווייתי. ולגבי ראיה- אולי סרט תלת מימד, יש עכשו כמה סרטים חמודים. או ארוחה רומנטית באיזו תצפית או מצפה, ואת יכולה לשלב עם סופ"ש/צימר. חוש שישי- סדנאות של מדיטציה אנרגיות וכו'- זו אופציה או שהוא נגד?

שירלית28

New member
התערוכה בחולון זה רעיון מעולה!!

באמת רצינו ללכת לזה ולא מצאנו זמן- רעיון מצוין, תודה רבה
)) לגבי החוש השישי- זו הבעייתיות, הוא ממש לא מאמין בכל המדיטציות, יוגה, אנרגיות, אבני מזל, חמסות וכו'. לכן אני מחפשת משהו שהוא לא כ"כ מיסטי, אבל עדיין קשור באיזשהי צורה לחוש השישי... אם יש איזשהם רעיונות אני יותר מאשמח לשמוע

שירלית28

New member
אולי בכל זאת למישהו יש רעיון לחוש השישי? ../images/Emo10.gif

כל המתנות מוכנות או בשלבי הכנה, ורק לזה אין לי שום רעיון...

KarinDi

New member
עדיין רלוונטי?

אפשר משהו מצחיק כמו בובה של מכשפה, אפשר ספר/סרט מדע בדיוני, אפשר לעשות במחשב תמונה של שניכם בעוד 50 שנים ולכתוב "אני רואה את העתיד", אפשר לוח מודעות/מחיק כי "אני עדיין לא יודעת לקרוא מחשבות", אפשר מחזיק מפתחות עם חמסה- כי זה לא מזיק, אפשר עץ "לאקי במבוק" משהו בכיוון?

שירלית28

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

בסוף עשיתי ברכה מיוחדת שחרוטה על עץ מיוחד להקדשות, קשור לחוש השישי רק בערך אבל עדיין משהו
אבל תודה על הרעיונות המקסימים ועל הניסיון לעזור!

למעלה