רעיון למתנה לאמא?

m i c h m i c h

New member
רעיון למתנה לאמא?

אז אמא חוגגת יום הולדת (58) ואני מחפשת רעיון למתנה. בין התחביבים שלה מוזיקה וספורט (_לא אוהבת ספורט אבל עושה :)), איפור, תכשיטים. בגדים פחות מעניינים אותה. יש רעיונות? תקציב עד 200 ש"ח. תודה!

SimplyMe1

New member
לאמא שלי יש יומולדת היום../images/Emo13.gif

חגגנו לה במשפחה היום,ומחר הולכת למסעדה עם אבא וחברים.אני קניתי לה בושם שהיא מאוד רצתה כי נגמר לה בימים אלו. בתקציב שלך את יכולה לנסות מסאג' בספא שקרוב לבית שלך.. תשאלי כמה עולה 45 שוודי\תאילנדי וכו'..אצלנו במכון כושר יש ספא שעלות הטיפול היא בסביבות ה200 ש"ח,אז תנסי באזור מגוריך אם היא בעניין.(אמא שלי היום לא יכלה,אז אזמין לה מקום לעוד שבוע-שבועיים ככה). תכשיטים-תוכלי למצוא סט עגילים נחמד במגנוליה\גראס(בדוכנים יש תכשיטים במחירים סבירים). איפור- הייתי ממליצה על מאק,אבל רק שפתון אצלם בסביבות ה85-90,כך שעם הרכבת כמה מוצרים זה עולה על 200 ש"ח.. הרכבת פלטה של 4 צלליות שאת בוחרת זה בסביבות ה250 ש"ח למיטב זכרוני.. מזל טוב!:)

m i c h m i c h

New member
תודה,

לצערי הרעיונות שלך טובים אבל לא הכי מתאימים לה, מסאג' אני לא רואה אותה הולכת לעשות, אין לה חורים לעגילים, אולי באמת נלך על איפור ממאק... חשבתי לשלוח אותה לקוסמטיקאית לפדיקור מניקור... איםה עושים דבר כזה?

SimplyMe1

New member
יש להם גם שרשרות וטבעות שיכולים להתאים

לא חובה עגילים. אפרופו איפור במאק,את יכולה להזמין עבורה מפגש עם מאפרת ל45 דק',התשלום הוא 350 ש"ח אם אני זוכרת נכון,והיא בוחרת מוצרים בסכום הזה(מה שאומר גם הדרכה בסיסית ונחמדה עם מאפרת שאתן יכולות לבחור,וגם מוצרים בסכום הנ"ל). האחרון קצת מעל לתקציב שלך,אבל יכול להיות רעיון שהיא תאהב. מניקור פדיקור-תוכלי לקבל המלצות בפורום יופי וטיפוח אישי. אין לי מקומות שאני יודעת להמליץ עליהם כי אני עושה לעצמי,אבל הבנות בפורום(591) תותחיות

SimplyMe1

New member
לא במאק..

יש מאפרות שיכולות להעביר שעת הדרכה בבית שלכן אבל להערכתי זה יעלה יותר מ250-300 ש"ח,וגם לא מקבלים מוצרים.

אולי אאוטפיט לחדר כושר? גופיה או מכנסיים

מתאימות...
אולי כרטיסים לסרט בוי איי פי? מסג' מפנק? מזל טוב

niya

New member
שלבי את המוסיקה והספורט../images/Emo140.gif

וקני לה MP3 או משהו דומה, והעלי אליו מוסיקה שלצליליה היא אוהבת לעשות ספורט

למעלה