רעיון למשחק!!!!

Ray girl

New member
כנראה

אני: "אייייייייכס! ואלרי מה את מביאה לי תמונות של ריי\ג'ואי\מאט בעירום?! (כמעט מלא! בד"כ עם בד על החבילה)"

Digi Lista

New member
....

אני רמזתי על נטיות מיניות של הדמויות בציטוטים ואמרו לי שאני סוטה(הומואים זאת לא סטייה,הם אנשים לכול דבר)אבל פה זה אמור להיות משהו שלא ישמעו את הדמויות או אותנו אומרים ומכאן המסקנה שאני לגמרי לא סוטה בניגוד לאחרים...

lgmtk

New member
ליסטה../images/Emo26.gif

אני אמרתי שאת סוטה
אבל אמרתי את זה לא בגלל הנטיות זה לא אכפת אמרתי את זה דבר ראשון בצחוק ככה דבר שני כי אמרת שהם עושים "דברים" אחרים.....אם את יודעת למה אני מתכוון
.....

Digi Lista

New member
ברור שאמרת בצחוק../images/Emo3.gif

גם את כול הדברים שאני אמרתי אמרתי לחלוטין בצחוק(גם כאן וגם שם),זה לא תמיד מצחיק אבל זאת הכוונה שלי בדרך כלל,כול הרמיזות,הירידות והעקיצות (כולל על חברי פורום)נכתבות רק לצורך שעשוע

Light woman

New member
ממשיכה.... *חיוך זדוני מתרחב*

לייט: בננה? איכסה! (
) גוגל: שנאי אמשיך את הפיק המדהים שלי בשביל לייט שכל כך רוצה שאני אמשיך!?!?? לא... מה פתאום? P: ליסטה: אוף אני מעוצבנת! >< נייקו: אני כל כך רגועשה ושלווה... נראה לי שאני אלך לחבק עצים היום! לייט: סגול... איכסה.. 03 ריקה: אני אוהבת אותך טאקאטו! ריינמון: אני אוהבת אותך טריירמון! ריו: איכסה... ריקה? ג'רי היא הגבר! גילמון: לחם?!?! תפוצ'יפס בשבילי מעתה ועד עולם! טריירמון: הנרי קדימה! דיג'יגדל עכשיו! טאקאטו: אימפמון התינשא לי? ג'רי: למה יש לי בובה מטופשת על היד שלי? לאומון: אגרוף מלך הקופים! אימפמון: סלחו לי, עכשיו אני בשיעור יוגה. מריאנאנג'מון: בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה! קנטה: וואו סתכלו איזה עצום מריאנאנג'מון! קאזו: אני? שוויצר? 04 זואי: אני אוהבת אותך ג'י פי! (;.;) טאקויה: בשביל מה אני צריך ת'משקפת הזאת?! קוג'י: אני אוהב אותך זואי! ג'י פי: אני אוהב אותך טומי! טומי: אני ילד מפונק קטן ובכיין! עכשיו תביאו לי גלידה! בוקמון: נימון, אני מצטער שאני כל הזמן מציק לך... אתה מוכן להביא לי את המכנסיים שלך? נימון: אני סאם בתחפושת! (חה חה...)

Ray girl

New member
-_-

ריי: טייסון... בוא הנה שניה... קאי: אני כל כך עליז עד שבא לי לנשק את סבא שליי

Light woman

New member
אהבתי^^ אבל ריי שלי! ../images/Emo99.gif

טיסון: נראה לי שאני מתחיל לחוש את השכל שלי פועל! אה לא... זה סתם מהפיצה וההמבורגר והשוקולד והפצפוצים עם הגלידה והסירופ והדג ברוטב שמנת והכנפי עוף ברוטב ברביקיו מתעכלים לי בקיבה... אש: פיקאצ'ו.... כבר ציינתי שאתה מאוד סקסי היום? דיוויס: איזה שובבה את מיסטי... מיסטי: או דיוויס... קוג'י: פיקאצ'ו כבר ציינתי שאתה נראה מאוד סקסי היום? קואיצ'י: תראה קייזר, תפרתי את הגלימה בעצמי ורקמתי עליה מלמלה במיוחד בשבילך^^ P: זהו לבינתיים, שאני לא אגנוב לכם את כל המשפטים...

star_female

New member
אי אפשר לקבוע בעלות על דמויות אנימה

עד שלא קניתן את הזכויות יוצרים עליהן. בבקשה.

Light woman

New member
קפצי לי את בעצמך! ריי שלי! את לוקחת

כל דמות קיימת >< אם את לוקחת את ג'ואי, ריי שלי! אם את לוקחת את ריי, ג'ואי של אחותי! וקאיבה שלי! מוהאהאהא!

Ray girl

New member
מה את עושה לי פה חוקים הא?

תשאלי אפילו את הילה, אנחנו עדיין רבות על מי ריי שלה

star_female

New member
אם עושים גם על סדרות אחרות...

[גראווי] יוקי: שואיצ'י! שואיצ'י שואיצ'י שואיצ'י!! שואיצ'י: יוקי אתה מעצבן אותי [היקאגו] וואיה: בואו נדבר על טויה! אוצ'י: בואו נדבר על שינדו! סאי: לא רוצה לשחק עכשיו >< היקארו: אני אוהב אותך אקארי אקירה: אני פורש מגו

יאקומו

New member
עוד כמה:

עונה 1: טאי: "זאת הפעם האחרונה שאני מסביר לך איזי! המולקולות..." ג'ו: "אני לא רוצה להיות רופא" עונה 2: קן: "אני הבן אדם הכי טוב כאן! כל השאר הם פשוט מרושעים חסרי לב!"

blitzmon

New member
ג'נפיי: נמאס לי לאכול, אני בדיאטה

ג'נפיי: קחו את השוקולד! קחו את הכל! נמאס לי! ג'נפיי: זוזי מפה, איזומי, יא מכוערת! אווווו טאקי! אני רוצה להגיד לך משהו!
קוג'י: אמי החורגת והנהדרת! אני מת עליך! בוקומון: נימון! אתה היחיד שיכול להציל אותנו עכשיו! נימון: תביא לי את הספר בבקשה. בא לי לקרוא (ולמה אף-פעם לא תשמעו את זה ממנו? לפי רמת המשכל שלו הוא לא יודע לקרוא) ראנאמון: יו, איזומי! איזה כוסית! קאלמראמון: אני יכולה להיות דוגמנית צמרת! ראנאמון: אני אף-פעם לא אהיה דומנית צמרת! וואההההה!!!!!!!
דאסקמון: Can't we all just get along? טומוקי (לפני הפרק עם אסוראמון): יוטאקה צודק ובגדול! טומוקי (אחרי הפרק עם אסוראמון): יוטאקה טועה ובגדול! טאי: משקפת? לא צריך *זורק את המשקפת* מימי: יו, איזה מגניב בעולם הדיגיטלי! יושנים על האדמה עם כל התולעים ואם יש לנו מזל אנחנו גם מותקפים על-ידי איזה חרק ענק! מאט (עונה ראשונה): טיקיי! הצילו! אגומון: חוש הריח שלי דפוק. האף שלי תמיד טועה. איזי: לעזאזל! שוב נתקעת, מחשב מחורבן?! *מביא פטיש חמש קילו* נמאסת, עלי, כבר, חתיכת, גרוטאה! *מנפץ את המחשב*

...

קודי:או,קן,פליז, תצטרף אלינו יולי:מימי היא כזאת מגעילה דייויס:טאי הוא כזה מגעיל ואחותו עוד יותר דייויס: אני אוהב אותך,טי.קיי ורמון:קן,אהבתי אותך יותר בתור הקייזר ג'רי:ריינמון,תעשי ממנו אפס ריקה:אני מודה שאני עלובה ושאתה הרבה יותר טוב ממני,טאקאטו סוזי:איכס...הנרי,איך אתה שם דבר עלוב כזה על הראש שלך,אני לא הייתי נוגעת בו אפילו (על טריירמון) ריקה:קאזו וקנטה,הם כאלה חכמים גילמון:לחם? איכס גילמון:סופת יהלום!

עוד כמה

טאקאטו:חייבים להשאיר את ג'רי בתוך הדי-ריפר סורה:טאי הוא כזה חכם מימי:ללבוש סמרטוטים זה ממש יפה קאזו:קנטה,תפסיק להיות כל הזמן לידי,נמאס לי ממך קנטה:כאילו שאני רוצה להיות בכלל לידך אני:קן הוא כזה חתיך אני:קודי? טאקאטו? איכס אני אוהבת רק זאבים בודדים דייויס:אני שונא את קן! אם הוא מצטרף אלינו,אני עוזב יולי:היה כל כך מגניב לראות את קן הורג דיג'ימון,הדיג'ימון המגעיל הזה מת, מגיע לו

למעלה