רעיון למשחק לגן

אלהלה

New member
רעיון למשחק לגן../images/Emo13.gif

אז למי שכבר מתכוננת לחופש ורוצה לא להשתעמם, רעיון להכנת משחק לגן. הכנתי לגן בינגו מספרים ובינגו אותיות - מספרים לצעירים עד 30 ולבוגרים יותר עד 50. כל מה שצריך זה תבניות ביצים, כדורי קלקר ולוחות פוליגל. מצרפת תמונה ששווה יותר מאלף מילים ובהצלחה
אצלי המשחק קיים כבר כמה שנים בגן והילדים מאוד אוהבים. מי שממלא לוח ומכריז בינגו מקבל דבקית
על צד אחד של הלוח יש לי בינגו מספרים ועל הצד השני אותיות.

gili111

New member
מקסים מקסים מקסים אין מילים../images/Emo24.gif

ומה שאני הכי אוהבת זה שאת מתעדת כל דבר. אלה יישר כח! גילי

חניני

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo140.gifאוהבת את היצירתיות שלך,

ניצול הגרוטאות, הראש הטוב. ושאלה: המשחק הוא לזיהוי והכרת המספר והאותיות?

קדן

New member
|אלה נראה נהדר רק שאלה?|

למה הקרטון ביצים שבאמצע (נראה לי ששכחתי את משחק הבינגו). הילדים בגן שלי צעירים . האם ניתן על אותו עיקרון במקום ספרות/אותיות לשים תמונות של בעלי חיים או תמונות אחרות ?

אלהלה

New member
בינגו המשך

כל המספרים שמורים אצלי בצנצנת פלסטיק שקופה כמו שרואים בצד התמונה, כל פעם שאני מוציאה מספר אקראי מהכלי אני אומרת אותו בקול רם ומראה ומניחה בתבנית ביצים עד שכל הכדורים נגמרים. ואותו דבר בעניין האותיות. פשוט כדי להניח בתוך משהו וזה נמצא מול הילדים כך שגם מי שפספס יוכל לראות בתבנית ולהניח את הכיסוי על המספר שכבר הוקרא. וכן אפשר להכין עם תמונות של בעלי חיים, חפצים... הבעיה היחידה היא שהכדור עגול
וקשה להדביק עליו תמונה ברורה, או שהיא קטנה מידי או שהיא גדולה על הכדור ולא רואים את כולה. אם תמצאי תמונות קטנות וברורות מספיק את צריכה לפחות 2 מכל תמונה. אחת על הכדור והנותרות על הלוחות. הלוחות שונים אבל יש דברים שחוזרים בכמה לוחות. משחק מעולה לקבוצה גדולה או קטנה ולגילאים שונים. אני מושיבה יחד צעיר עם בוגר והם עוזרים אחד לשני. שכחתי לכתוב קודם שהכנתי גם ריבועים לכיסוי על הלוח את המספרים/אותיות שכבר יצאו מהמשחק.

ניסנמה

New member
מהמם! כמו כל דבר שאת עושה! וכמו

כל דבר גאוני- פשוט להבנה ולביצוע! תודה לך , אלה! את גדולה!

למעלה