רעיון למשחק חדש!

רעיון למשחק חדש!

חבר'ה את הרעיון הזה אני מצטער להודיע אבל לא לקחתי משום פורום חשבתי עליו לבד ורציתי לשתף אתכם ואני מקווה שתשתפו פעולה וייצא מגניב. הרעיון: תלת קרב בין השירים המקבילים באלבומים למשל שיר מס' 1 במכונה בלזוז ובחומר מקומי. כל אחד בוחר את השיר שהוא הכי אוהב. אני יודע שמדי פעם יש קרבות בין שירים שממש אי אפשר להשוות בינהם, אבל זה כל היופי! בכל מקרה, מכיוון שבמכונה יש הכי פחות שירים כל אלבום נאלץ לצמצם קצת כדי שיהיה לנו תלת קרב שווה, אז מלזוז ירד "בליסידאב" (אני מצטער אם זה מפריע למישהו) ומחומר "מתחמם" ו"מלודיקה" (כנ"ל). אז הנה התלת קרב הראשון: לא מוותר VS קמתי VS בראשית יאללה שוט, איזה הכי טוב?

קרב קשה מאוד...

אם קמתי היה בגירסאת ההופעה הוא היה לוקח אך מכיוון שמדובר על גירסאות האלבום לא מוותר מנצח הפעם אצלי! בראשית גם שיר ממש יפה ומאוד קשה לי לדרג אותם במקומות 2-3

הופ-עובר צד

קמתי! פשוט שיר ענק! גרוב מטורף, ברי שר ברקע מדהים, יש איכות לחלוטין (שלא נדבר על גירסאת ההופעה, שחבל שהדגים כבר לא שרים יותר בהופעות).

parnar

New member
רואים שאתה לא בא יותר להופעות

parnar

New member
כי לא מוותר

זה השיר הכי יפה בהופעה אם תמצא שיר של הדג יותר יפה מלא מוותר, אני אקח את המילים בחזרה

רואים שהדג לא באים יותר לירושלים

כי אם הדג היו באים לירושלים הייתי בא להופעות. להזכיר לכם שהם להקה ירושלמית

FunkyGiraffe

New member
הם באים ומבטלים הופעות מסיבות שאינן

תלויות בהם. שמענו כבר את התקליט הזה של הדג-נחש-ירושלמים-ולא-באים-יותר-לעיר-שהם-יצאו-ממנה במקום לקטר, תתחיל לשמוח שההופעה הראשונה שלהם בארץ היא מהמקום שהם יצאו ממנו. ההודעה הזאת לא באה מטון מתנשא, לא מטון מזלזל ולא כמשהו אישי נגדך, יואב היקר. פשוט נמאס לי..

FunkyGiraffe

New member
היום, שנסעתי לירושלים,

לקחתי בMP3 בדיוק שני שירים של הדג, שניהם מהופעה: לא מוותר וקמתי [דרך אגב היה גם לזוז ברדיו והעירו אותי בדרך חזרה חברים שלי חחח] אז הקרב הזה צמוד מאוד אז אני נמנע מטעמי נייטרליות [אני האו"ם] בראשית זה סתם שיר מציק לדעתי לא מוותר וקמתי אלה שירים שיש בהם גם סולואים בני זונות, שירה פיצוץ וראפ לפנים אז הקריטריונים די שווים

WuTang21

New member
קמתיייייייי !!!!

למרות שזה קשה מוות להחליט.. כי גם אני ממש מת על בראשית..

° w a v e °

New member
../images/Emo47.gif|לא מוותר!../images/Emo47.gif |סגידה|

אין פה בכלל שאלה!!! לא מוותר זה ה-שיר הכי טוב שלהם
!!! ועוד קצת לסיום - !!!!!!!!!

parnar

New member
לא מוותר |מלך|

מתרגש שעשית את המשחק פה ולא בפורום שלך

למעלה