רעיון למפגש פורום!!!

• פותח הנושא V.W
  • פורסם בתאריך

V.W

New member
רעיון למפגש פורום!!!

אוקיי... יש לי חצר גדולה, שכנים נחמדים, מושב שאם אני יסביר לכם איך תראו שנגיש להגיע אליו גם מתל אביב וגם מכרמיאל, וחיבור לחשמל בחצר (שזה באמת לא כזה מיוחד בעצם) אז מה דעתכם לעשות מאמץ רציני ומי שיכול להביא מגבר טוב של גיטרה שיביא, ומי שיוכל להביא מגבר טוב לבאס שיביא (לי יש לים 45 שהוא דיי חרא), ומי שיהיה כפרה ויביא תופים אז בכלל סבבה וכן הלאה... אז מה דעתכם?

V.W

New member
ובנושא אחר...

כמה אתם חושבים שעולה אדמירה מלפני שלושים שנה? כי יש כזאת לחבר שלי, כלומר אימא שלו קנתה אותה כשהיא הייתה בת חמש עשרה... ומעניין אותי לדעת כמה היא שווה..

תגובה ל2 ההודעות

האדמירה: אם היא במצב טוב והגשר לא עקום (גשר לא עקום נדיר באדמירות בלי עקב) אז היא יכולה להיות שווה כמה אלפים... המפגש: רעיון טוב, אבל רוב המשתתפים כאן לומדים, אז צריך בחופש. גם להביא תופים זה לא פשוט...ולא יזיק גם כמה מגברים... אבל לקחתי את ההצעה נראה מה זיו יגיד.

V.W

New member
להזכירך אני בן חמש עשרה

כך שגם אני חייב שזה יהיה חופש אני חושב שאם חופש כלשהו אז בחנוכה מן הסתם, ואז תעשו לי גם יומהולדת... בכל מקרה זה הפתרון הכי טוב שמצאתי לבעיתיות של שכור מועדון וציוד אה ותופים אני חושב שמספיק אפילו איזה ברלינגו בשביל זה, לא? אני דיי בטוח שלפחות לאחד המתופפים יש אוטו גדול מספיק... ואפשר גם שהם יסדרו בינהם שכל אחד מביא חלק מסויים...

barashka

New member
ובכן...

אני אנסה להביא אותם מחברי ללהקה, המתופף, רק שאין סיכוי שיסכים, למרות שיש לו את אחת המערכות הכי טובות שיש, אשר כוללת שני בייסים איזה תשע מצילות ואיזה תשעה תופים.... אך אפשר לסדר לנו איזה הופעונת קטנטונת???? נ.ב בחנוכה יש ערב להקות צעירות בהרצליה ואנחנו כנראה נשתתף... אז אם אתם רוצים מאוחר יותר אתן לכם פרטים על זה.... icq#123949615 יום טוב

*Dark Of Night*

New member
רעיון המפגש די נחמד

צריכים לארגן את זה בצורה טובה על מנת שזה יצא לפועל... אגב- מה שם הלהקה שלכם? Dark

funkbass

New member
סתם ..... צוחקים ../images/Emo6.gif

פשוט התוכנות מורפיוס וקזה הם כזה אותן תוכנות ... סתם !! לא משנה!!

barashka

New member
לא ממש מחוכם...

כי באותה מידה אתה יכול לקרוא לי היפרכל כי שם משפחתי הוא גרינברג.... אבל בכל זאת שיהיה לך יום טוב...

barashka

New member
יש לי רעיון ענק...

בואו נעשה כל כך הרבה תגובות להודעות את שנגיע עד הסוף!!! זה יהיה מצחיק.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... יום טוב

למעלה