רעיון למסיבת גיוס?

Action force

New member
רעיון למסיבת גיוס?

שלום אנשים. אני מחפש רעיונות למסיבת גיוס לחבר´ה של מד"א. יש לנו 8 מתגייסים, 50 מתנדבים -10 עובדים. רעיונות? פרט - לעשות BBQ בים? בהתחשב בעובדה שאנחנו באילת... תודה רבה על העזרה יונתן

orend123

New member
באילת?

לא יודע מה אתה חושב אבל אני לא הייתי הולך לעשות בחום של אילת ברביקיו על החוף... חם! תמצאו איזה מקום טוב עדיף מקורר (אולי בבית של איזה מתנדב או איזה בית קפה) ושם תעשו. וברביקיו אני לא יודע, אני הייתי הולך על אבטיח, גלידה, ברד (אפשר לשכור מכונה!!), סנדוויצ´ים למיניהם הרבה שתיה קרה.... כאלה דברים בחום של אילת. טוב בכל מקרה אולי תחכה לחורף ואז תעשה על החוף אורן

nsr

New member
יונתן

אולי תלכו ל paintball?

Action force

New member
ח..ח..

פיינטבול - ימבה כסף, משעמם, הייתי שם 26 פעמים (ספורות)... בריכה ומוזיקה - אחלה רעיון...עכשיו צריך לחפש בית מלון שיסכים לקחת אותנו בתקופה הזאת... עוד רעיונות?

nsr

New member
../images/Emo178.gif

אולי פשוט תעשו מסיבה נחמדה בתחנה? זה מה שאנחנו עושים... ולמה אמרת ששום בית מלון לא יסכים לקבל אותכם? אין לכם בריכה עירונית?

Action force

New member
תגובה..

לאחר השיפוץ בתחנה הקטינו לנו את המועדון ב50%. אז אין מקום למעל ל25 איש. בית מלון בתקופה הזו, לא יסכים לקבל אותנו בגלל שכל בתי המלונות באילת בתקופה זו ב100% תפוסה... בריכה ערונית מתופעלת על ידי זכיין פרטי, שעובד עד 16:00 בלבד! כמו שרשום בחוזה שלו. אז נשללת האפשרות..

בנוב

New member
רעיון שמיושם אצלנו

אך ככה באזור לכיש מדי שנה מתקקימת מסיבת מתגיסים לכל האזור. מה שמבוע הוא מסיבת בריכה עם מוזיקה ( DJ ) ועל האש תוך כדי. ממד"א אתה יכול לקבל שי למתגייס ( פנה לאלי או למוטי ). חוץ מזה מי האחראי מתנדבים שלכם תגיד לו שיפנה לאלי כדי לקבל כסף למסיבה על מנת שתוכלו לשלם לבריכה העירונית עבור מציל לאחר שעות העבודה או יותר טוב לקבל כסף ממחלקת מתנדבים ולמצוא מציל מתנדב ( פנו לעיריה ) אם יש לך עוד שאלות פנה אלי יום יפה אבי

למעלה