רעיון לטרייד בדראפט

carmelo

New member
רעיון לטרייד בדראפט

לאור הרצון המסתמן של מיאמי לצוות את ווייד עם מאיו, ולהביא בקיץ הבא את בראנד או בוזר על המשבצת של ביזלי; לאור השמועה שקווין מקהייל מתעניין גם בקווין לאב וברוק לופז, בנוסף על מאיו; ולאור העובדה הברורה שביזלי היה ה-מטרה של ממפיס בדראפט הזה, אבל כמו שנה שעברה הם נפלו נמוך מדי...הנה רעיון לטרייד משולש, בהנחה שהבולס בוחרים את רוז כמובן: -מיאמי מעבירה את בלאונט והזכויות על ביזלי תמורת מייק מילר והבחירה השלישית (מאיו): חוץ מלסדר את מיאמי בקו האחורי, הם גם נפטרים מהחוזה של בלאונט ומשיגים את מילר שיצלוף שם שלשות פנויות בלי הפסקה. תוסיפו כאמור את בראנד/בוזר ואיזה סנטר הגנתי סביר, והנה לכם שוב קונטנדרית. -ממפיס מעבירה את מילר, קולינס, קריטנטון והבחירה החמישית בתמורה למארק בלאונט, מארקו יאריץ' והזכויות על ביזלי: הגריזליס משלמים את המחיר של התקדמות מהבחירה החמישית לשניה, שבדראפט של השנה זה הפרש משמעותי ביותר, בכך שהם נאלצים לספוג שני חוזים ארוכי טווח ולוותר על קריטנטון הצעיר. אבל אני חושב שזה מחיר כדאי, בהתחשב בכך שביזלי ימלא את החלל של גאסול גם בעמדה וגם בפוטנציאל הכוכבות. כבר הקיץ יהיה להם מקום פנוי בתקרת השכר, אז לשלד הצעיר של קונלי-גאי-ביזלי אפשר יהיה להוסיף סנטר כמו אוקאפור או ביידרינס ובדראפט הבא (הם ישארו בתחתית המערב לעוד עונה לפחות) להשלים חמישיה מבטיחה עם איזה קלעי. -מינסוטה מעבירה את יאריץ' והבחירה השלישית תמורת קריטנטון, קולינס והבחירה החמישית: עקרונית אפשר לומר שמינסוטה יכולה להימנע מהטרייד הזה, לראות במי מיאמי בוחרת ואז לקפוץ על מאיו/ביזלי. אבל יתכן שבלי הטרייד הזה, מיאמי תעדיף כבר לבחור את ביזלי ובמידה שבראנד/בוזר יחתמו שם, להעביר אותו. חוץ מזה, ביזלי וג'פרסון אומנם יהיו צמד סקוררים אדיר בצבע, אבל די בעייתי בהגנה ואולי גם בניהול ההתקפה. גם לגבי מאיו, הוא אומנם יכול לרכז ולשמור על ה2 היריב, מה שהופך אותו לפרטנר מתאים עבור ראנדי פוי שהוא בעצם 2 נמוך, אבל עם שניהם ביחד בקו האחורי, לא בטוח שג'פרסון יקבל מספיק נגיעות ברחבה. אז אם מינסוטה רוצה ללכת על חמישיה מאוזנת יותר, קריטנטון יספק להם רכז גבוה בדיוק כמו מאיו אם לא יותר, רק עם סגנון קבוצתי יותר. בבחירה החמישית הם יוכלו לקחת את לופז או לאב, שזאת בעיקרון בחירה בין הגנה להתקפה. אני חושב שלמרות שלאב וג'פרסון יהיו צמד די איטי בהגנה, זה עדיין שווה את מה שלאב יספק בהתקפה לצד ג'פרסון - מוסר מצויין עם טווח קליעה שנמתח עד קשת ה3 - ובכלל, אופציה למשחק פיק אנד רול/פופ, ומסירות לאורך כל המגרש שאותן קריטנטון, פוי וברואר יוכלו להפוך במגרש הפתוח לנקודות קלות. החוזה הארוך של יאריץ' מוחלף בחוזה המסתיים של קולינס, מה שיהפוך את מינסוטה לשחקנית משמעותית עוד יותר בשוק החופשי, קיץ הבא. אני הייתי מהמר כבר השנה על פטריק אובריאנט שיעלה בזול (הווריורס כבר ויתרו עליו), ואם הוא יספק הגנה טובה לצד ג'פרסון או לאב, זה כבר יצדיק את העדפת לאב על פני לופז. בקיץ הבא הם יוכלו ללכת על סווינגמן כמו וובסטר או גארסיה בתור שחקן שישי, ויחד עם עוד בחירת לוטרי תהיה להם יופי של רוטציה צעירה.

King LBJ

New member
וואו

לא ממש התעמקתי כי זה היה קשה אבל נראה לי שבסה"כ הבנתי את הרעיון של הטרייד. שלח את זה למנהלים של הקבוצות XD נשמע רעיון מצויין שיעזור לשלושת הקבוצות האלה חחח

למעלה