רעיון לטקס קבוצתי

EvilFlame

New member
רעיון לטקס קבוצתי

אני לא אפרט יותר מידי אבל חשבתי על לייצר טקס קבוצתי בשביל אנשים,טקס כזה שבו הם יכולים לבקש מה שהם רוצים (בתנאי שזה לא נועד כדי להזיק לאף אחד או משהו שקשור למין..) שבעצם נגיד מתחילים את הטקס (לא חשוב איך לא רלוונטי) ורושמים בעצם על מעין דף את הפתיחה של זה ואז כל אחד בתור שהוא ניקרא למזבח רושם את בקשתו ואז אחרי שכולם ביקשו בקשה מסוימת רושמים את מילות הסיום. ואז קוראים לישות אחת או לכמה מקריאים להם את הדף מבקשים ממנו או מהם להעביר את הבקשות האלו לישות שיש לה את הכוח לבצע את הבקשות האלו. שולחים את הישויות למשימתם שורפים את הדף את האבק שנשאר אם זה בטבע מפזרים במקום אם זה בבניין אז אפשר לרדת למטה ולפזר איפה שרוצים. ואז בעצם מבצעים מעין חגיגה עם יין וכו'... לא פירטתי יותר מידי מה יש בטקס ואיך הוא נפתח וכו' אבל עם אסיים להרכיב את הטקס אולי אפרסם אותו פה. אז בבקשה יש תגובות או משהו? מה דעתכם?

RainBird

New member
נשמע קצת The Craft כזה. כמו בסרט- הקטע עם הדם והפרפרים. רצוי לעשות מעגל עם נרות וגבישים ולהכניס את כולם למצב רוח מיסטי- גם לדבר איתם על דברים שמותר ואסור בטקס. ארדן.

EvilFlame

New member
כן חשבתי על זה כמובן :)

אני מבסס את הטקס שלי לא ממש על פי חיבת הפורום אבל עם אני אפרסם אותו אז אתם חופשים להמיר בו חלקים לצורככם האישי. את הרעיונות שהצאתה חשבתי עליהם (חוץ מהגבישים והכניסה לטראנס מיסטי אבל נשמע חביב ביותר ואולי אשלב את זה :D) לא ראיתי סרט ולא הושפעתי מסרט אבל הושפעתי אני חושב מכמה רעיונות של מאגים מחו"ל שקראתי לפני כמה ימים ולא יודע עם זה באמת מבוסס מהרעיונות שלהם אבל זה עליה לי לראש אחרי שקראתי כמה תגובות שלהם בפורומים..

ביציק

New member
EvilFlame, אוכל לשאול כיצד האמונה

שלך בישוע משתלבת עם המאגיה...?

EvilFlame

New member
זה לא מבטל אותה

זה לא שלא היה מאגיה שהצטרפו לאמונה בו.

EvilFlame

New member
אוקיי עשיתי בדיקה כדי לוודא שזה

מגיע לדף הזה. סיימתי לבנות את הטקס לפחות כמו שהוא עכשיו ואני בטוח שרובכם רוצים לראות אותו. זהו טקס די פשוט והראשון שאי פעם בניתי אז לא לצחוק בבקשה... *************************** טקס המשאלות הקבוצתי. כלים:נרות לבנים ואדומים גבישים או אבני קוורץ מזבח (לא חשוב ממה הוא מורכב) כלי לכתיבה עם רוצים להרגיש רוחניים בטקס אפשר להשתמש בקסת דיו ונוצה,אך לא חייב. חרב לקריאה לישויות מגילה/דף נייר שופר/כלי נשיפה אחר (רצוי מאד כלי קטן ועדיף לא משהו גדול כמו סקסופון טובה או טרומבון). הערה לפני ההתחלה:רצוי שכל הגבישים והאבנים יהיו טעונים! מהלך הטקס: הטלת המעגל,החת קריסטלים,הדלקת נרות(במידה ונמצאים בתור מבנה לכבות את האורות). עוזר הכהן תוקע בשופר (ארוך) כדי לטהר את האזור ולהראות על תחילת הטקס. כוהן:התכנסנו כדי לבקש בקשות מה' גדול אשר איתנו כל הזמן,ה' עזור לנו ומלא את בקשותינו אנחנו מבקשים ממך כולם:אמן מניחים את המגילה או הדף על המזבח ואת הכלי כתיבה. כוהן לוקח אנרגיה מהאנשים ומהאבנים ומתעל אותה בעזרת החרב למגילה ולכלי הכתיבה. כוהן כותב מילות פתיחה:ה' שבשמים אנא מלא את בקשותינו מבקשים ממך הולכי דרכיך המבקשים ממך בקשות אלו אשר עבורך פעוטות אנא מלא אותן בשבילנו,הללויה(הללויה מודגש). הכוהן קורא לכל משתתף (מסמן בעזרת החרב) לכתוב את בקשותיו (לפני הטקס הכוהן מזהיר שבקשות שקשורות למין או לפגיעה באחר ימחקו!!!) לאחר שכל המשתתפים ביקשו את בקשותיהם (כולל סגן הכהן לפני האחרון והכוהן האחרון) רושם מילות סיום:אנא ה' המבורך גואלינו ובוראנו ואוהבנו,אנו מבקשים ממך מלא את בקשותינו מתחננים בפניך עבדיך. אמן הללויה (מודגש) זהו מניחים את כלי הכתיבה בצד והכוהן שוב לוקח אנרגיות וקורא לארבעת מלאכי השרת (גבריאל מיכאל אוריאל ורפאל) מארבעת הכיוונים (צפון דרום מזרח ומערב) בלחש:אנו מבקשים ממכם מלאכי השרת אשר משרתים את ה' הקדוש הברוך,לשאת בקשותינו אליו בתקווה שימלא אותן אנא אנו מבקשים אל תכעסו שקראנו לכם לכאן אנו יודעים שאתם עסוקים בעבודת האל אך אנא הקדישו מספר רגעים למען בקשותינו יגיעו אל ה' אמן. ואז הכוהן מקריא את כל מה שכתוב בדף. בתחילת הקריא של מילות הפתיחה עוזר הכוהן עושה תקיע (בינונית) ואחרי כל בקשה תוקע (קצר) במילות הסיום תוקע (בינונית) לאחר קריאת הדף כוהן:אנא שלחו את בקשותינו הקטנות אל ה' בבקשותינו ותחנונינו שיגשימן הללויה. הכוהן משחרר את מלאכי השרת ואז שורף את הדף. הטקס נגמר עוזר הכהן תוקע תקיע (ארוך) כדי לסמן את סיום הטקס מכבים את הנרות אוספים את הגבישים והאבנים מפנים את המזבח. את אבקת המגילה מפזרים באזור. סוגרים את המעגל. הולכים לשתות יין או כל דבר אחר ולחגוג או מה שתירצו (כששותים או אוכלים אחרי הטקס כל אחד יברך גם אם הוא בד"כ אינו עושה זאת את הברכה שהוא רוצה לא ברכה מתוך סידור או דף אלא ברכה שבאה מעצמו) הערות אחרונות:כל פעם שהכוהן אומר אמן או הללויה (הם תמיד מודגשים כלומר אומרים חזק יותר ממה שמדברים אבל לא צועקים כן?) כולם חוזרים אחריו. את המעגל פתחו איך שאתם פותחים או יותר נכון הכוהן רגיל לפתוח. ניתן להוסיף סיג'ילים כלומר חותמים או סמלים לדף בזמן כתיבת הבקשות שלכם.

EvilFlame

New member
עוד קצת וסיימנו..

וזהו עם אתם לא מאמינים בה' אתם יכולים לערוך את הטקס לצרכיכם ורצונותיכם אבל שהרעיון המרכזי ישאר כן? כל הזכויות שמורות ל EvilFlame ופורום מאגיה בתפוז נ.ב אני רוצה להודות לארדן ((Rain Bird על שעזר לי בלהחליט על צבעי הנרות ועזר לי עם הגבישים,ולפורום מאגיה שתמך בי.

neophile

New member
כמה שאלות ועצות

למי אתה מתכוון ב"ה'" ? " זהו מניחים את כלי הכתיבה בצד והכוהן שוב לוקח אנרגיות " ממי לוקחים את האנרגיות? "זהו מניחים את כלי הכתיבה בצד והכוהן שוב לוקח אנרגיות וקורא לארבעת מלאכי השרת (גבריאל מיכאל אוריאל ורפאל) מארבעת הכיוונים (צפון דרום מזרח ומערב)" אתה מזמן את ארבעת מלאכי עליון אחרי שכבר הטלת את המעגל??? מה אתה בדיוק מנסה לעשות? אם אתה רוצה את הנוכחות של מלאכי העליון תקרא להם כשאתה מטיל את המעגל ואז הם יגנו עליך מפני האופל . לדעתי כל השפה הזאת רק מסבכת אותך ואת הטכס , כשאין לך מה לכתוב אתה לא מורח מה שכבר כתבת , זה חסר טעם ומסוכן שדים אוהבים במיוחד חוסר תוחלת תנסח את הכוונות בצורה ברורה זה שתוסיף את המלה "ה'" שאני אפילו לא יודע למה אתה מתכוון בה לכל שורה לא באמת יוסיף זה טכס קבוצתי פשוט להגשמת משאלות אל תהפוך אותו לזימון אם אתה פונה לכוחות גבוהים אתה מזמן אותם בייחד עם הכוחות האפלים שתואמים לרמה שלהם ,ככל שהכוח יותר חזק ככה הוא יותר אפל תעשה לעצמך טובה ותעבוד עם המלאכים ו המדריכים שלך שיגשימו עבורך את הרצון הקבוצתי ואל תפנה לרמות מסוכנות כי אתה תתקל באופל אם תרצה או לא. ואני שוב חוזר על שאלה " זהו מניחים את כלי הכתיבה בצד והכוהן שוב לוקח אנרגיות " ממי לוקחים את האנרגיות?

EvilFlame

New member
אוקיי הינה תשובה קצת יותר לעניין

הייתי עייף מקודם חזרתי פשוט מכדורגל... בעצם לא ידעתי שאסור לזמן את המלאכים אחרי הטלת המעגל. כשאני אומר ה' אני מתכוון לאל המונוטאיסטי אבל כמו שאמרתי כל מי שרוצה יכול לשנות את הטקס שיתאים לו (גם לשנות שיותאם לאלים שלכם) אני אשמח עם תתן קצת טיפים להגנה מפני כוחות אפלים ואני אשתדל לערוך את הטקס ולשפר אותו שוב אני צריך להבהיר שזה טקס ראשון שאי פעם הכנתי אז אל תיגרמו לי להרגיש שעשיתי אותו עד כדי כך מעורר רחמים כי אני לא חושב שהוא כזה עלוב :( אבל אני שמח שקיבלתי הערות והארות :) בקשר לאנרגיות שוב צריך להסביר שלוקחים אנרגיות מהמשתתפים בעצם את אנרגית הרצון שלהם שהמשאלות והבקשות יתגשמו,ואנרגיה מהאבנים/קריסטלים/גבישים שיוסיפו כוח להגשמת המשאלה. ובעצם על ידי מיקוד האנרגיה הזאת במגילה ובכלי הכתיבה בעצם יאפשר לבקשות להתגשם כלומר יתן יותר תמיכה להצלחה של הטקס. אני יודע שהרבה יחלקו על דעתי אבל מה לעשות איש בדעתו יחיה
שוב תודה רבה ואשתדל לתקן בקרוב את הטקס עם כל הטיפים שקיבלתי

neophile

New member
האל המונוטאיסטי?

" כשאני אומר ה' אני מתכוון לאל המונוטאיסטי " אתה יודע זה שה' מונוטואיסטי אומנם מבדיל אותו מאלים אחרים אבל זה לא מגדיר אותו . אם תשים לב בתנ"ך יש כמות נכבדת של שמות ותארים לבורא לגבי האנרגיה לא הייתי ממליץ לקחת אותה מהמשתתפים אלה להביא אנרגיה חדשה ליקום כמובן שאנרגיית הרצון שלהם תתווסף אבל אתה לא לוקח אותה מהם, הם בוחרים לתת אותה במידה ואתה לוקח אותה זה כמו שאתה אוסף כדור של אור וככל שאתה שואב יותר מאחרים הכדור יהפוך ליותר ויותר כבד וגישמי ואחרי הכל אתה רוצה שהבקשה תגיע גבוה לא? אבל אם זה יהיה יותר מדי כבד זה לא יוכל להגיע כי לפי החוק של דומה מושך דומה , מה שכבד וגישמי ימשך לכבד וגישמי...

למעלה