רעיון להכנסה מהצד

חנוך617

New member
רעיון להכנסה מהצד

אתמול פורסם ביתד שאברכים בעלי רכבים מוזמנים לקחת רבנים לשיעורי תורה שמוסרים בביה"ז, בתשלום. נהנתי מהרעיון למרות שיש כמה חסרונות.

אם המשטרה

תדע מכזה דבר זה נפילה בשביל כל אותם אברכים. כי אין להם רשיון לעשות הסעות. חוץ מזה אברך זה נהג מונית?

חנוך617

New member
א. אין בעיה עם המשטרה

כי הם מקבלים בור ההוצאות. ב. לא נהג מונית. זה דוקא יכול להיות נחמד. למשל לדבר בלימוד, סיפורים מהישיבה שלו וכו`.

אם המשטרה

תדע מכזה דבר זה נפילה בשביל כל אותם אברכים. כי אין להם רשיון לעשות הסעות. חוץ מזה אברך זה נהג מונית?

לחנוך ולאריאלה

פשוט חזרתי מפורום מוזיקה חסידית לכן נשארתי בניק ההוא אני לא משתמש בניק זה אף פעם בפורום חרדים.

BigKay

New member
למה דוקא לחנוך ואריאלה?

חנוך הוא לא בסטטוס מנהל בפורום. ולכולנו היה מוזר ההודעה בשני ניקים. אגב למה אתה צריך ניק נפרד לפורום מוסיקה חסידית?

חנוך617

New member
א. אל תתערב. ב.

הוא משתמש ב 2 ניקים ב 2 פורומים מאותה סיבה שאתה עושה זאת בפורום אחד.

חנוך

אל תכעס עליו הוא חשב שאם נתת לו את האדום שלך אז נתת לו גם את הבעלות על הפורום חוץ מזה רציתי לשאול האם אברך על אופנוע גם יכול להסיע רבנים לשיעורים

חנוך617

New member
רבותי, אם הייתם

מקשרים גמרות, ראשונים ואחרונים כמו שאתם זוכרים ומקשרים הודעות - הייתם יכולים להיות כבר היום ראשי ישיבות...

ולמה אתה חושב

שצריך לזכור מה שכתבת על זילברשלג ושזה מתאים גם לפרנקנטש ואת זה לא ומי אמר לך שאני לא ראשעשיבה

חנוך617

New member
יש הבדל בין לזכור

הודעות לבין לקשר ביניהם. בדיוק כמו גמרא. אתה יכול לזכור אבל בשביל לעשות חבורה צריך לקשר. הבנת, ראששיבה?

אתה מסביר טוב

אתה רוצה להיות רמ אצלנו או אולי אתה יותר מתאים להיות מקק

חנוך617

New member
יש הבדל בין לזכור

הודעות לבין לקשר ביניהם. בדיוק כמו גמרא. אתה יכול לזכור אבל בשביל לעשות חבורה צריך לקשר. הבנת, ראששיבה?

ולמה אתה חושב

שצריך לזכור מה שכתבת על זילברשלג ושזה מתאים גם לפרנקנטש ואת זה לא ומי אמר לך שאני לא ראשעשיבה

BigKay

New member
אומרים שהנביאה נמסר

לשוטים, ואם הוא לא קולע בנביאה הוא שוטה וקטן.. תבחר את הקטגוריה חנוך, ודווח לנו הבחירה..

למעלה