רעיון להחייאת הפורום....

רעיון להחייאת הפורום....

ולא אמרתי שהוא מת... משו כדי לעורר פה קצת... נכריז על "פינה שבועית" (מיי גוד איזו פלצנות...) יהיה מישו שאחראי על זה... כל שבוע (או יותר) יהיה נושא לצ'ופרים... כל מי שיש לו רעיונות לגבי צ'ופרים בנשוא הזה ישרשר אותם לשירשור מיוחד... מישו יירכז את זה (האחראי על הפינה או מישו אחר) ויכין רשימה בWORD או משו כזה עם כל הצ'ופרים לפי נושאים... מה דעתכם?!?! רותם

clyps

New member
הופה רותם!

הושפעת מקורין אה? אני גאה
בך אחותי!
קורין ורותי לנצח!
שיר

Fuck Off!!! סתם כפרע...

אני כבר מזמן יצאתי בהצהרות
"גם אני דו מיני" "אני מש"צית גאה" לא אומר לך משו?! שאני אבין... זה רע להיות מושפע מקורין?! (או קוריני
) ביי כפרות! רותם
(בשביל שיר
)

Y NOT?!?!

גם אני בשלבי התמכרות!!! (עכשיו שיר לא תעזוב אותי בשקט...) אבל אני גם בהתמכרות חמורה מאוד ל... מכשפות
ואם זה להיות מושפע בקטע של... נטיות מיניות?! זה גם לא בסדר מבחינתך?!
סתם כפרע... צוחקת איתך... תנו להומואים והלסבית לחיות!!! (ולעשות בחייהם מה שהם רוצים ומה שהם מוצאים לנכון!!!) רותם

y a r d e n 8

New member
רגע..

אם גלשנו לשיחות פרטיות זה לא בסדר? כאילו זה קורה פה המון!! אז דיברנו על איזה משו זה לא אמור להיות לא בסדר!=]

y a r d e n 8

New member
אוקיי..

שיר מתה על קורין אלאל שהיא לסבית.. (ועל המכשפות.. בעעע) ורותם מושפעת עכשיו מקורין בגלל שיר.. ואני לא מתה עליהן (על קורין ועל המכשפות..) אבל אני אוהבת את עברי!!! ולהמון אנשים יש בעיות עם הומאים ולסביות וזה מעצבן.. אני לא ממש יכולה להסביר לך הכל ואני יודעת שמה שכתבתי לא מובן.. סורי =]

clyps

New member
ירדן... אף אחד לא אמר את זה..

רק להבהיר משהו שלא היה מובן בהודעה של ירדן.. קורין לסבית, לא אני חחח... (או שכן?...חח סתם..
) בכל מקרה... נשים לב בפעם הבאה
שיר
.

למעלה