רעיון לדיון..

ToryMaster

New member
לא לעזור להרוג את דמבלדור

כי הרי נאמר, זו המשימה של הילד ולהם אסור לעזור, אלא להכניס אותם לטירה, אני מניחה, בשביל לעשות בלאגנות.

the ror

New member
אוכלי המוות נכנסו במטרה לעזור

למאלפוי להרוג את דמבלדור. עובדה לכך היא שאחד מאוכלי המוות עלה למגדל להטיל שם את האות האפל מה שמראה שהיה להם תיכנון איך ולאן למשוך את דמבלדור על מנת להרוג אותו...אם אסור היה להם לעזור אז מאלפוי היה צריך לעלות ולהטיל את האות האפל בעצמו. והם לא באו כדי לעשות בלאגן, הרי אם זה היה כך אז הם היו מתפזרים או פשוט מנסים לפגוע ברון ו-ברח לי מי עוד היה איתו ליד חדר הנחיצות-...ולא ממשיכים הלאה משם לכיוון המגדל. (זה שהם התעכבו במלחמה עם המסדר היה משהו שלא בתיכנון.)

Mr Sinister

New member
ביציאה הראשונה להוגסמיד.

אאל"ט הוא אומר את זה לדמבלדור בסוף השישי, שהוא חיכה לה בשירותים ואז הוא כישף אותה[או שאני מתבלבל והיא זאת שחיכתה לקייטי בשירותים?]. ונראה לי ש, כמו שדמבלדור אמר, דראקו ידע שהנסיון עם הענק[ואז עם היין] לא היה מצליח, אז היתה לו את התוכנית להכניס אוכלי מוות להוגוורטס.

the ror

New member
אתה קצת מתבלבל כנראה. אין מצב

שדראקו חיכה לקייטי בל או לברמנית(ששוב שכחתי את שמה) בשירותים. זה מקום ציבורי ולכן זה היה נראה מאוד מוזר... הברמנית כישפה את קייטי בל כי היא כבר היתה תחת אימפריוס בעצמה. לא הוזכר מתי ואיך הברמנית כושפה. דמבלדור לא אמר שדראקו ידע שזה לא יצליח אלא ציין את זה שאולי בגלל שזה לא היה סביר שזה יצליח אז אולי דראקו לא רצה בלב שלם להרוג את דמבלדור...התוכנית להכניס את אוכלי המוות היתה תלויה בתיקון ארונית ההיעלמות וכנראה בגלל שדראקו נתקל בקשיים בלתקן אותה אז הוא ניסה שיטות אחרות תוך כדי...

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gifמאלפוי הוא קרימינלי.

עליתי על זה. כאילו הוא כזה... יותר קרימינלי ממני! O: טוב סתם. אני חושבת שהוא די פוץ אבל לא נורא. אה והאמת, יכול להיות שיש קשר בין הענק להורוקרוס. אבל לא הבנתי, של מי הענק הזה בכלל? כי הוא אמור להיות מיוחד וזה

אממ..

לדעתי הענק הוא אותו ענק שהוזכר בזיכרון של אוגדן, כשהוא ביקר בבית גונט בכוונה להזמין לשימוע את הבן של ואנדרלו, מורפין נירא לי. שם הוזכרה הטבעת שדמבלדור השמיד, וגם הוזכרה שם שרשרת שהייתה של סלאזר סלית'רין. נירא לי שזאת אותה שרשרת.

ToryMaster

New member
אבל מארבולו

עזבי, דבר עברית

liorhikri1991

New member
לא איזה שטויות!!!הסבר...

השרשרת היא השרשרת של סאלז'ר סלית'רין והיא כנראה הורקרוקס לפי דעתו של דמבלדור. הענק היה בחנות של בורקין ובירקס ושם מאלפוי קנה אותו והוא לא הורקרוקס. אין קשר בין הענק לבין השרשרת של סלית'רין

lorda

New member
HUH?

למה שוולדמורט יפקיד ענק כל כך חשוב עם הנשמה שלו בידי ילד שהוא לא מאמין בו? חוץ מזה, מאלפוי רחש את הענק בחנות בסמטת נוקטרון. למה שוולדמורט יפקיד שם את הענק? נמ. אני לא חושבת שיש קשר. או שמאלפוי הוא ר.א.ב. כי... נו. מאלפוי טיפש מדי. =]

Yael Dark Spell

New member
הערה -

וולדמורט מאוד סומך על מאלפוי. הוא הפקיד עליו את רציחת דמבלדור. נכון שהוא איים עליו, אבל דמבלדור הוא אישיות חזקה מאוד, וזה סיכון - כי אם מאלפוי ינסה ולא יצליח, דמבלדור בוודאי יתגונן חזק יותר מאז והלאה. ולכולם, לא אמרתי שמאלפוי הוא ר.א.ב. זה גם לא מסתדר מבחינת אותיות. אמרתי שאולי הוא קשוקר אליו איכשהו. זה לא ממש רעיון שתדיינו עליו, זה סתם משהו שנחמד לחשוב עליו.

lorda

New member
הוא נתן לו את המשימה

מידיעה שהוא כנראה יהרג בנסיון. >> לא כי הוא סומך עליו.

אין שום הוכחה שוולדי

רוצה במותו של דראקו. דווקא יותר הגיוני זה, שהוא נתן לא את המשימה משתי סיבות. 1. אם דראקו יצליח, אז מצויין הוא יפטר מאויבו הגדול מכולם ומהאיש שוולדי הכי פוחד מפניו. 2. אם לא, ודראקו ימות בנסיון, אז לפחות הצליח להעניש את משפחת מאלפוי ובעיקר את לוציוס על עוזלת ידו, במשרד הקסמים.

lorda

New member
נכון אין הוכחה ממשית...

אבל תחשוב על זה. לוציוס פישל, שוב ושוב ושוב. וולדמורט רוצה להעביר ללוציוס מסר חד לפי דעתי. הוא כועס, ולכן הוא בחר בדראקו. אולי הוא חשב, והניח שהוא ימות בנסיון. ונכון.. אם דראקו יצליח זה מעולה... אבל מה הסיכוי? =/ וולדמורט לא טיפש אחרי הכל.

Mrs Amber Bloom

New member
כן,../images/Emo41.gif

כמה פעמים. וגם היה כתוב כמה פעמים (בדרכים עקיפות, אבל עדיין) שהוא ידע שמאלפוי לא יצליח.

דווקא קיים עוד גורם בבחירה

של דראקו לדעתי, העניין שדראקו הוא עדיין תלמיד ועדיין לא בשיא כוחו, יכולים להוות מין גורם הפתעה. יכול להיות שוולדמורט קיווה שדמבלדור לעולם לא יחשוד, בתלמיד מבית סיפרו שינסה לרוצחו. למרות, שוולדי יודע שדמבי לא טיפש, אבל אולי הוא קצת בנה בזה שדמבי, לא ייחס לזה את מלוא תשומת הלב, בגלל שדמבי מאמין בהזדמנות שניה לכל אדם, ובזה וולדמורט מזלזל מאד. וזאת גם הטעות שלו, כי נכון שבגלל שדמבי לא עמד מספיק על המשמר בנוגע לדראקו, הוא נעלץ לשלם בחייו, אך לפני שמת, דמבי הכניס מספיק ספקות בדראקו. וזה יכול לשמש כחרב פיפיות, נגד וולדמורט בהמשך.

הממ..

אני לא חושבת שדראקו הוא ר.א.ב., כי זה פשוט לא מסתדר, וכמו שכבר אמרו פה: ר.א.ב. מת מזמן, אז זה לא יכול להיות מאלפוי ג'וניור. במחשבה שניה, זה גם לא יכול להיות מאלפוי סיניור, כי זה לא מסתדר מבחינה הגיונית, כי, שוב, הוא מת.. ולמרות שלדראקו אכן יש שאיפות להשתלט על העולם, לא נראה לי שהוא יעשה את זה בצורה כל כך... חובבנית משהו.

למעלה