רעיון לדיון..

Yael Dark Spell

New member
רעיון לדיון..

(אגב, אם מישהו תוהה מי אני ולמה אני נדחפת, אני יעל ואני נדחפת כי אני יכולה. חה.
) זוכרים את הענק המקולל שמאלפוי נתן לקייטי בל, בתקווה שהוא יגיע לדמבלדור? חשבתי על זה היום. אולי יש קשר בין הענק ההוא לענק שהיה ההורקרוקס של וולדי? אולי בעצם ר.א.ב זה מאלפוי, וזה בעצם זה לא ראשי תיבות של שם אלא משהו סמלי? או שאולי הוא קשור איכשהו לר.א.ב? אולי יש לו שאיפות להשתלט על העולם???
סתם, תחשבו על זה.

Shiri from the block

Active member
האאא??../images/Emo113.gif ר.א.ב קודם כל, זה מישו שכבר מת. ככה שזה כבר פוסל את מאלפוי. ואני ממש בספק אם הוא קשור לר.א.ב ואם הוא בכלל יודע מזה הורקרוקס.. ושנית, נגיד זה היה הוא או הוא היה קשור אליו, למה לעזאזל שהוא יתן את הענק הזה שהוא כביכול הורקורקס? ככה להתייחס להורקרוקס של וולדמורט? הוא היה הורג את מאלפוי במקום.

Yael Dark Spell

New member
בואו נראה,

דבר ראשון, אין צורך לתקוף, זה רק רעיון, חומר למחשבה..
דבר שני, ר.א.ב לא בהכרח מת. אתם שוכחים שהמכתב שהיה בתור התליון לא מתאר עובדות, אלא רק תחזיות. חוץ מזה, אין שום תיעוד של זמן, לכן ר.א.ב יכול היה לגנוב את הקמיע יום לפני שהארי ודמבלדור הגיע לשם וגם חמישים שנה לפני. לכן, עוד סביר להניח שוולדמורט בכלל לא יודע שההורקרוקס(ים) שלו הושמד(ו). מה גם שאנחנו לא יכולים לעמוד על קרבתו של מאלפוי לוודמורט. סביר להניח שהוא מקורב עליו מאוד, כי הוא מקורב לסנייפ וגם ללוציוס, ששניהם אוכלי מוות גדולים. לכן אפשר לנחש שהוא מבקש להחליף את וולדמורט, או שאולי הוא בעצם מרגל או משהו כזה. את גם שוכחת שמאלפוי הרבה יותר חכם ממה שהוא מראה, ולא רק שהוא חכם יותר אלא שגם יש לו אחלה של מקור לשאול אותו על כשפים אפלים - שזה אבא שלו וסנייפ.

Shiri from the block

Active member
רגע,אנחנו מדברות על דראקו כן? למה שדראקו בכלל ירצה לקחת לוולדמורט את ההורקרוקסים? הוא היה נראה די מאושר (לפחות בהתחלה) להצטרף לוולדמורט.. וחוץ מזה, שעושה רושם שדמבלדור כבר הרבה זמן עוקב אחרי ההורקרוקסים האלה. הרבה לפני שדראקו בכלל הצטרף לאוכלי המוות.. מאיפה לו לדעת על ההורקרוקסים שלו? למה לו לחקור אחר העבר של וולדמורט? דמבלדור ידע על ההורק' רק בגלל הזיכרון שהוא לקח מאנשים.. לא נראה לי שיש לדראקו סיבה לעשות את זה

Shiri from the block

Active member
נו באמת,זאת תשובה די מאולצת../images/Emo113.gif זה ממש לא הגיוני שמאלפוי הוא ראב. לפחות מבחינתי..

Mrs Amber Bloom

New member
שהם?../images/Emo41.gif

תכלס, אם נלך לפי הדמות ולא נצא ממנה, אין לדראקו שום סיבה לעשות את זה. הוא מעריץ (לא בדיוק מעריץ... אבל זאת המילה הכי מתאימה שמצאתי) את וולדמורט, הוא חדש בתחום... הוא עוד לא מספיק מבוגר ומספיק יודע עליו ומספיק "עבד" בשבילו כדי לצבור נגדו טינה עזה כזאת שתגרום לו רצון להרוס אותו. ועוד פעם, לפי הדמות, דראקו הוא פחדן רציני. אין לו את האומץ לעשות את זה.

למעשה למאלפוי יש

סיבה מצויינת לצאת נגד וולדמורט, וולדמורט מאיים להרוג את לוציוס ונרקיסה עם מאלפוי, לא ימלא את פקודותיו, לכן מאלפוי אולי ירצה לעשות משהו לרעת וולדי בגלל האיומים מיצדו על משפחתו. אבל אני בספק גדול, כי כמו שהזכרת מאלפוי פחדן ואין לו מספיק אומץ לזה. רק שמאלפוי עמד להרוג את דמבלדור, ודמבלדור דיבר איתו וניסה להכניס קצת הגיון בראשו, מאלפוי ניראה לראשונה כמהסס ושוקל קצת את דבריו. לכן לדעתי עם נצרף את הדברים שדמבי דיבר איתו פלוס, האיומים מצד וולדי על הוריו של מאלפוי, יגרמו בסופו של דבר לדעתי, למאלפוי לאחד כוחות עם הארי. כי יש לי הרגשה שוולדי יממש את איומיו ויהרוג לפחות את אחד ההורים של דראקו, על כשלונו במשימתו. סנייפ לדעתי ימנע בדרכי השכנוע שלו שיחוס על דראקו, ובכך יקיים במלואו את הבטחתו לנרקיסה להשגיח על דראקו.

אקרי

New member
כן אבל מאלפוי לא כל כך

חכם כדי לדעת,ולהשיג הורוקרוקס...הוא סך הכל בן 16 ,ושקוסם צעיר יהיה יותר חכם מדמבלדור? מה פתאום

ToryMaster

New member
אמ, זה רק בשנה האחרונה

כלומר, צריך לזכור שלדמבלדור לקחו שנים לעלות רק על הרעיון של הורקרוקסים, אז איך דראקו יכול להספיק גם לעלות עליהם וגם לזהות אותם בכמה חודשים?

ההסבר הוא לך ולזאת שמעליך.

אני אמרתי רק, שיש לו סיבה מספקת, לא התכוונתי שיש לו האמצעים לפעול בנושא. וגם אמרתי זאת ואוספתי שלדעתי האישית, עם דראקו יחליט בכל זאת להתחשבן עם וולדמורט, הוא יעשה זאת ע"י הצטרפות ושיתוף פעולה עם הארי פוטר וחבריו. אולי אפילו בלמסור מידע למסדר עוף החול. אבל בהחלט לא התכוונתי שהוא לבד ילך לחפש את ההורוקרוקס, מה שגם כרגע כפי שידוע לנו, אף אחד מאוכלי המוות וזה כולל גם את דראקו ומשפחתו, לא יודע בכלל על ההורוקרוקסים. כרגע גם לא ברור איך אותו רא"ב גילה, אבל בכל אופן השאר לא יודעים. וולדי שומר על כך לעצמו, אחרת לוציוס בחיים לא היה מסכן את ההורוקרוקס היומן, כשנתן אותה לג'ני. אני חושב שזה עוד אחת מהסיבות שוולדי כועס קצת על לוציוס, למרות שעם טום רידל היה מצליח לחסל את הארי, לוודי לא היו טענות במקרה הזה.

the ror

New member
מאלפוי לא הביא את הענק לקייטי בל.

זו הברמנית,רוזמרטה, שעשתה את זה. תחת קללת אימפריוס, אבל עדיין...

ToryMaster

New member
שמאלפוי הטיל

זה כמו לומר שסוכן הנדל"ן מוכר לך את הבית, כשהוא בעצם רק מתווך בינך לבין הבעלים.

the ror

New member
לא כתוב בשום מקום שמאלפוי הטיל את

האימפריוס על הברמנית... לי נראה יותר הגיוני שמישהו אחר(לא חסרים אוכלי מוות) הטיל קללה שאין עליה מחילה על ברמנית של מקום ציבורי מאשר תלמיד שנה שישית בהוגוורטס שכמעט ואין לו זמן לצאת מהוגוורטס בכלל...מה גם, שלא נראה לי הגיוני שמאלפוי בכלל מסוגל להטיל קללה שכזו שסביר להניח שצריך יכולת מסויימת להטילה...

לפי דעתי למאלפוי בהחלט יש

את היכולת להטיל קללת אמפריוס, אחרי הכל וולדמורט בעצמו חשב שדראקו מסוגל להטיל את ה"אבדה קדברה." וגם דמבלדור חשב כך, רק לא חשב שיש לו את האומץ להרוג, כי לדעתו הוא לא רוצח, רק מושפע קצת מהרוצחים שסביבו, ובזה אני כולל גם את הוריו. אז קללת אמפריוס יותר פשוטה מאבדה קדברה, יחסית. כך שבעייני הוא בהחלט מסוגל, וזה גם מה שמשתמע מהשיחה בינו לדמבלדור על ראש המגדל, למרות שלא כתוב במפורש שדראקו הוא זה שהטיל את הקללה.

ToryMaster

New member
?

זו המשימה של מאלפוי, מזתומרת? אף אחד לא אמור לעזור לו, זה העניין.

the ror

New member
אז כל התיכנון שלו להכניס אוכלי מוות

להוגוורטס לא היה כדי לעזור לו? ולמרות שאני מסכים שיכול להיות שהיתה לו היכולת אבל מתי היתה אמורה להיות לו ההיזדמנות לעשות את זה?בזמן היציאות להוגסמיד שבהם שלושת המטאטים מלא בחברה מהוגוורטס בנוסף לאנשים רגילים שממלאים את הפונדק? גם אם זו המשימה שלו אז האחריות היתה עליו להרוג את דמבלדור, זה לא אומר שהוא צריך לעשות את הכל בלי עזרה...

the ror

New member
דבר ראשון, זו רכבת הוגוורטס אקספרס

ככה שאם כבר כוונתך היא שהוא נסע לשם עם רכבת אחרת... דבר שני, אמא שלו נצמדה אליו כשהוא יצא לקניות להוגוורטס. נראה לך שהיא היתה מאפשרת לו לנסוע עד להוגסמיד לבד? דבר שלישי, ממש לא נראה לי מעשה חכם לכשף מישהי בקללת אימפריוס כשיודעים שרק בעוד כמה חודשים הוא ייצור קשר איתה בכלל ועד אז היא תהיה במקום ציבורי...

למעלה