רעיון לדיון...

pilot promo

New member
רעיון לדיון...

איך אתם הייתם הורגים את ליאו? ו/או מה היה חסר לכם מבחינת הפרידה של ליאו מהמשפחה שלו?

dandi221

New member
לדעתי...

הרעיון שהם הקפיאו אותו היה טוב מאוד! אבל דרך ההריגה הייתה לא מספיק ווואווית! גרנדיוזית! מגלומנית! (למרות שבד"כ אני ממש לא אדם גרנדיוזי ומגלומני, אבל לצורך העניין זה נחוץ לדעתי!) גם הרעיון של מלאך המוות שהגיע ואיך שפייפר עשתה את כל העולם ליאו, אבל לדעתי הוא היה צריך למות תוך כד'י קרב! לא בשד או משהו, אלא... מממ... איזה מן מאבק בין עצמו אולי כמו שהיה העונה 7! שוואיט יצר את ליאו הרע! אז משהו כזה, אבל גם המוות האמיתי שלו היה נחמד...

קרעת אותי!! "וואווית!"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sole te amo

New member
לפי דעתי ההקפאה של ליאו היתה בדיוק

במקום, והרבה יותר עדיפה מאשר שהוא ימות בתאונה... ככה יש תקווה שהוא עוד יחזור {ובבקשה לא לשפוך פה ספויילרים
}, וסיבה לבנות להמשיך להילחם. אם הייתי מוסיפה בסוף, אז היה מתאים שהוא ייפרד מהבנים שלו לפני שהוא הוקפא, בכל זאת
. *עוד אופטימית שליאו יחזור
*

../images/Emo45.gif

ושוב, אני חושבת שזה שהוא מת מתאונת דרכים היה קצת עלוב... כמו המוות של פרו שלדעתי היה עלוב. כלומר, ציפיתי לאיזה קרב מפוצץ ובסוף היא סתם עפה ואף אחד לא היה שם כדי לצרוח/לבכות/וואטאבר
אז גם אצל ליאו ציפיתי לאיזה קרב, כי הוא שרד הרבה גם בהיותו אנושי, ותאונת דרכים זה קצת חלש. ולגבי העניין של ההקפאה - דווקא רעיון מצויין לדעתי, ככה הוא יוכל לחזור [אם בכלל], וזה מקל על הפרידה

המוות של פרו באמת היה די סתמי...

אבל כל ההשלכות שלו ודרך ההתמודדות של האחיות איתו בתחילת העונה הרביעית נעשו בצורה פשוט מצויינת... (לדעתי זה אחד הפקטורים שגרם לעונה 4 להיות כל כך טובה).

כן כמובן

העונה הרביעית עונה מצויינת
. בכלל, היה לי יותר קשה לראות את פייפר ופיבי בוכות בפרקים הראשונים מאשר לראות את פרו מתה. כלומר, לא דיברתי על העונה הרביעית במקרה הזה.. דיברתי על הפרק סיום של עונה 3.

הבנתי את זה...

אני פשוט אומר שאולי מה שקרה בעונה 4 יכול לשמש מעין "פיצוי" על הסתמיות של המוות... שהמוות עצמו לא היה העניין העיקרי - אלא ההשלכות שלו, לכן לא התמקדו במוות ממש...

MonaLisa26

New member
צריך גם לזכור שלא היה ברור לאף אחד

שפרו באמת תמות בסוף העונה, הכל היה מעורפל ולכן גם עשו את הסוף מעורפל. כך יכלו לצאת ממנו לכאן או לכאן- כשפרו חיה או מתה. אני מבינה את כוונתך כשאת אומרת שהמוות היה סתמי, אבל האמת שאישית אני מעדיפה סיום קצת מעורפל ושאפשר לצאת ממנו בצורה חלקה לכל עלילה, מאשר הסיום של עונה 7, כשלא ידעו אם תהיה עוד עונה, ואז נתקענו עם סיפור הזהויות הזה... אני הרגשתי כאילו זה תקוע לאללה ושזה מאוד ברור לעין שזו תוצאה נגררת של אי הידיעה אם ממשיכים לעוד עונה. חוץ מזה, שבאמת פוצינו יפה בתחילת העונה הרביעית, אז לדעתי המוות הסתמי הזה נסלח

גם נכון.

ובגלל זה הפרקים הראשונים של העונה השמינית ממש עיצבנו אותי, עם כל המשבר-זהות שהיה להם וזה. וזה באמת הרגיש מאולץ קצת, כאילו הם היו חייבים לצאת איכשהו מהברוך שהם נכנסו אליו... שזאת האמת בעצם. אבל העיקר שזה הסתכל טוב והן חזרו להיות עצמן.

buffgirl

New member
אני דווקא ממש אהבתי את המוות של פרו

בגלל שהוא הי כביכול סתמי. זה היה הרבה יותר טוב ככה כי הפרק היה פשוט מעולה. לדעתי זה ללא ספק הפרק הכי טוב בסידרה ושאנן הוכיחה מעל צל של כל ספק שהיא בהחלט יודעת לביים, ועושה זאת טוב מאוד.

אממ...

לא הייתם רוצים לבכות קצת? שהלב שלכם יצבט קצת?? לרוב שהמכושפות נסעו בזמן ובאו לעתיד המצב של פייפר וליאו בעתיד היה לא משהו... אם היה צורך בכך שמישהו מהסדרה ימות הייתי בוחר בו... לא יודע איך הייתי הורג אותו, אבל הייתי גורם לזה לקחת זמן משהו כמו שני פרקים, ושזה יגרום לנו לבכות ים של דמעות!!!@@!!@@!!! לאביו .. בה ביי :)

sole te amo

New member
חחחחחח איזה חוסר רגישות ../images/Emo6.gif

זה מעיק שני פרקים לבכות

למעלה