רעיון לדיון

Mooa-Numi

New member
רעיון לדיון

אוקיי הזוגות בסדרה תחשבו על זה כאילו-לדעתי ברור שהרמיוני צריכה להיות עם רון (למרות שיש כמה שחושבים שהיא צריכהלהיות עם הארי. בושו להם!). אבל מה עם הארי? עם מי הוא יהיה? אני לא מהטיפוסים של הארי וג´יני. תאמת גם לא עם צ´ו כי היא רעה והעדיפה את סדריק. או בלשון איתי- בעעליה. אז מי תהיה עם הארי?

LuNaTiC

New member
אוקיי.. דיברנו על זה רבות ובכל זאת.

צ´ו לא העדיפה את סדרי על הארי... סדרי ביקש ראשון! דבר שני.. הנה הזוגות האפשריים: הארי-ג´יני הארי-הרמיוני רון-הרמיוני דראקו-הרמיוני דראקו-ג´יני דראקו-ענבל (הזוג המועדף עליי! שלי שלי שלי!! דראקו הוא שלי!!!!! *מסתערת על פאנארטים של דראקו* ויש את היותר תמוהים.. הרמיוני-פרסי הרמיוני-נוויל (חשבתי על זה הרגע.. איזה מתוקי זה..) ו.. כמובן ש.. פרד ואנג´לינה ג´ונסון!! אה ו.. הארי-צ´ו המ.. ועוד ועוד...

Mooa-Numi

New member
דראקו?

מכל האנשים בעולם בחרת את דראקו? מכל החתיכים הכוסונים בחרת בשחיף בלונידני מטומטם (נו אפנס). אם את רוצה אני ייתן לך אפשרויות של כמה חצאי זוגות בשבילך קולבי דונלדסון (רק חבל שהאו השמין). בן אפלק (חולה עליו!) איתן אורבך (לא משהו אבל חברה שלי היתה חולה עליו) יש כאלו שהיו מוסיפות גם את דודי לרשימה אבל לא נראה לי שהייתי מציעה לך את בעלי (באמת! הוא הציע לי נישואים!) ^מיכל^ (בלסר)

דובי(בת)

New member
דראקו תמונת

יש לי תמנות וציורים של דראקו אם את רוצה תשארי לי הודעה הפורום הדס

האגריד ומגונגל...

דובי ווינקי, סנייפ ושדת הבנשי, מירטל והארי, מאלפוי ופנסי. לבנדר ושימוס ועוד רבים וטובים... תמר דינור

I like you!

גם אני התכוונתי לכתוב האגריד ומקגונגל... ויש את: סנייפ וטרילוני סנייפ וספראוט סנייפ ומקגונגל וולדי ומקגונגל מודי ומקגונגל מודי וטרילוני ריטה והארי ריטה ודמבלדור ניק ומירטל סדריק ומירטל {חיחי...רעה שכמוני...!} מקגונגל ודמבו דמבו ופופי פומפרי הארי ופנסי הרמיוני וקראב/גויל פיבס ומירטל ~*~ הזוג הכי טוב הוא, כמובן סנייפ וטרילוני...{כלומר אחרי ליאת וסנייפ, כמובן...!} המממ...שמתי אותם בפיק {העלוב שאני לא נראה לי אמשיך} שלי...הממממ....נורא חמודים ביחד....^-^ -ליאת-

LuNaTiC

New member
את ממשיכה!!!!

או שאני אוציא את כל הוני ואשלם ללירון בשביל שתענה אותך!!!

o.h

New member
הארי& ג´יני forever!!!!!!!!!!!!!!!

אבל אם את רוצה לחיות באשליות ולהאמין שלא אז............... אנחנו לא מזמן דיברנו על זה שיש עוד שתי ילדות בגריפינור, שלא מוזכרות. אז אולי הארי יתחיל לשים לב לאחת מהן? או<פ>יר

העצלנית

New member
והרמיוני+רון

אגב למה רק מגריפינור. יש עוד ילדות ואני בטוחה שממש טובות בבית ספר בכל הבתים. למעט ס´לתירן (לא זוכרת את כותבים את זה אוףףףף הזיכרון הדפוק שלי). ששם אני בטוחה שכל שאר חברי הבתים יעדיפו להתקרב לערבה המפליקה מאשר לצאת איתן.

Mooa-Numi

New member
לדעתי

הוא צריך להיות עם מישהו מרייבנקלו. למה רייבנקלו בקושי מוזכרת בספר? חוץ מפדמה פאטיל אין אף אחת שמה מוזכרת בשכבה שלו מה שנותן לרולינג להמציא עוד ילדות חמודות שהארי יכול להיות איתם למשל מישל צ´אנג (חי חי)

S.Riddle

New member
וואווו! הולד איט!

מי העז להשמיץ את דראקו הקדוש? *שולפת אקדח מים* וענבל- הוא שלי!!!!! שלי שלי שלי!!!!!! מווהאהאהה!!!!!!!!!!!!!!! *יורה בעצמי עם האקדח מים* ^^לירון (נדמה לי, ככה הייתי פעם שעברה שבדקתי...)^^

שאלה טובה...

הארי וצ´ו-לא נראה לי. הרי בסך הכל סדריק היה קודם. וגם הארי לא אוהב את צ´ו. הוא בקושי מכיר אתה. הוא רק חושב שהיא יפה... נראה לי שרון והרמיוני יהיו זוג, כי שאלו את ג´יי קיי אם יהיה משהו ביניהם והיא אמרה שהתשובה נמצאת בספר הרביעי... ובקשר לג´יני, אולי היא תהיה עם הארי... s@me @ne

למעלה