רעיון לדיון...

Padme Amidala

New member
רעיון לדיון...

זאת אמנם שאלה שנשאלה לא מעט פה... אבל אף פעם לא עשינו ממנסה דיון מסודר. אז בבקשה: איזה סרט אתם הכי אוהבים ואיזה סרט אתם הכי פחות אוהבים מהסאגה? אצלי זה ככה- הסרט האהוב זה "האימפריה מכה שנית". אני צריכה אפילו לפרט? "No, I am your father", הירידות של האן וליה, הפסקול, ההתפתחות המשמעותית בעלילה- הכל פשוט יצר סרט מקסים! אני פעם הכי אהבתי את שובו של הג'דיי, אבל עכשיו לפי דעתי ממש קשה להתעלות על האימפריה מכה שנית! הסרט הכי פחות אהוב- "אימת הפנטום"... תראו, זה גם סרט יפה, אבל בהשוואה לסרטים האחרים הוא לא משהו בכלל. יש יותר מידי קטעי מלחמה של ג'אר ג'אר ובני מינו (שכחתי איך קוראים להם...) נגד הרובוטים, והיו 3 דמויות מעצבנות במיוחד שהיה להן תפקיד ראשי בסרט- ג'אר ג'אר (הטעות הכי גדולה של לוקאס!), אנאקין הצעיר (תגידו מה שתגידו על היידן... ג'ייק לויד מעצבן פי 10
), ואמא של אנאקין, שדווקא ממנה לפי דעתי היו יכולים להוציא משהו טוב יותר (למה "I am so very proud of you"? זה נשמע רע!) יאללה, עכשיו אתם
אני מזכירה לכולם שזה דיון, וכל אחד רשאי להביע את דעתו ואת טעמו האישי, גם אם זה לא מוצא חן בעיני אחרים. תהנו!

Padme Amidala

New member
אוי, ואיך שכחתי...

הסצינה בESB... כשלוק קורא לליה והיא שומעת אותו... זאת לפי דעתי אחת הסצינות הכי טובות בסאגה! אני חולה על רמזים מקדמים!!

MajorWinters

New member
כמובן ESB../images/Emo19.gif

הטוב ביותר המשעמם ביותר הוא ANH, ומזל שלא חייתי ב77 אחרת כנראה לא הייתי מעריץ... הכי פחות סרט זה AOTC... אבל הוא כיפי. אפקטים לעניים

gloom

New member
שונא קיצורים...|בדנה|

טוב אל תרצחו אותי אבל אני הכי אוהב את AOTPM (יעני אפיסוד 1) לא יודע הכי משך אותי והכי לא אהבתי זה את הראשון הראשון הוא די משעמם אבל אל תתיחסו אלי כי ראיתי רק את הראשון ואת שתי החדשים כי אין ביכולתי למצוא מקום הגון אחד שמשכירים בו את כל הטרילוגיה

Lu Tze

New member
הסרט האהוב עלי הוא

A NEW HOPE. הסרט הראשון שונה מאוד משני הסרטים האחרים (והטרילוגיה המקורית, כמובן, שונה מאוד מהחדשה), הוא מציג מבנה קלאסי של אגדה: יש נסיכה, יש נסיך שלא יודע שהוא נסיך, יש מפלצת ויש נזיר זקן. למפלצת אפילו יש מבוך. לדעתי, בסרט הראשון יש קסם מסויים שקטן משמעותית בסרטים הבאים. אומנם אני אוהב את ההתפתחויות והשינוי בדמויות שנעשו בשני הסרטים הבאים, שינויים שהעניקו להם יותר נפח ואני חושב שלוקאס פעל כשורה כשהוא החליט לפתח את הדמויות ו"לשבור את המסגרת" הקלאסית (יש כאן אפילו הומור מסויים ושבירת מוסכמות - הנסיך והנסיכה הם אח ואחות ואביהם הוא המפלצת שמתבררת כדמות טובה בסוף) אבל עדיין חסר לי הקסם המקורי של הסרט הראשון. בנוגע לסרט השנוא עליי, זו כבר שאלה יותר מסובכת, מצד אחד, יש את אימת הפאנטום עם אנני המעצבן וג'אר ג'אר אבל עם עלילה נורמלית וסיפור סביר. מצד שני, יש את מתקפת המשובטים עם אנאקין המעצבן-לא-פחות והעלילה האידיוטית אבל עם הרגשה אפית יותר. אני חושב שבסופו של דבר, אימת הפאנטום מצליח איכשהו לעמוד בסטנדרטים של הטרילוגיה המקורית, בעוד שמתקפת המשובטים היה סרט פשוט גרוע. יפה מבחינה וויזואלית, אבל גרוע.

Darth Tomer

New member
דיון טוב

בקשר לתגובה הקודמת, לוק וליה הם לא נסיך ונסיכה. הם בניו של אנאקין, שלא היה מלך או משהו. האבא המאמץ של ליה היה מלך. ובקשר לדיון.. הסרט הכי טוב לדעתי היה return of the jedi בעיקר בגלל הקרב בין לוק לויידר. הכי רע היה תקווה חדשה, רק בגלל שהוא נותן את כל הרקע לסיפור.אהבתי את סצינת הפתיחה שויידר נכנס לחללית, אבל זה סרט די משעמם (ביחס לשאר הסרטים, לא אומר שהוא באמת משעמם). הפרקים החדשים בכלל לא רעים לדעתי, חוץ מכמה רגעים משעממים בפנטום וקרבות מעצבנים במשובטים.

Lu Tze

New member
ו-ווידר הוא לא מפלצת.

התכוונתי לצורה שבה הדמויות מוצגות בפרק 4.

סידיוס

New member
וואלה

סרט הכי אהוב עליי: A NEW HOPE סרט פשוט ענק!! אני לא מבין מה משעמם בו... סרט הכי טוב בכל הטרילוגיה שמציג את הגדולה ואת כל הרועה של האימפריה בצורה חזקה ביותר. האמירות של דארת' ויידר פשוט מעבירות צמרמורת. "You should not come back. The Circle is now complete, I am not your student anymore - Now I am the Master" הסרט הזה לא אמור להכניס ישר לעניין.. הסרט הזה מראה לאדם שלא יודע על הFORCE (לוק) על מה מדובר וכך גם לצופים.. הכל מוסבר בצורה יפה ביותר.. יש הרבה קרבות ופשוט מעניין לראות אותו כל פעם מחדש. סרט הכי דפוק מבחינתי: ROTJ - עד הקרב של ויידר עם לוק זה היה פשוט סרט לא מעניין שלא הסביר כלום.. החיות האלה בג'ונגל עצבנו אותי חבל על הזמן.. אני מקווה שלוקאס לא יחזור על אותה טעות עוד פעם.

steve2

New member
לדעתי..../images/Emo26.gif

הסרט הטוב ביותר בסאגת STAR WARS הוא ללא ספק "האימפריה"...ראשית בגלל התוכן,ההתפתחויות בסרט,הסרט עצמו היה עשוי טוב(חולה על סרטים בעלי תפאורה ונעימה קודרת כמו סרטי טים ברטון למשל),משחק פחות אבל כבר לא ממש הסתכלתי על זה - הקסם שהסגה הזו עשתה פשוט הקסימה אותי בצעירותי(עד היום). קשה לי להגדיר את EPISODE 1+2 כסרטי STAR WARS,פשוט קשה לי..כשראיתי את הראשון ב-99 בקולנוע..האולם היה ריק(טרום בכורה ב-1 בצהריים)דבר שממש הלהיב אותי קולנוע לעצמי ועוד STAR WARS על המסך הגדול,אבל הסרט עצמו אכזב אותי מאוד אולי בגלל שציפיתי אליו כל כך..אבל ממש הרגשתי שנתנו לי אגרוף בשיניים...לדעתי האפקטים והעלילה המסורבלת והמשחק הנוראי הם מה שהרסו את הקסם הזה שהטרילוגיה כל כך הצטיינה בו(אגב ב-DVD נהניתי יותר אבל עדיין מבחינת סרט הוא כושל מאוד לדעתי). מצד שני EPISODE 2 כבר יותר עניין ואחלה סרט אקשן אבל גם לא הצליח להעביר את אותו הקסם שדיברתי עליו קודם כן. אולי בגלל שלוקאס כבר התלהב יותר מידי עם כל המיליונים שיש לו בכיס.נקווה שהשלישי יצליח להחזיר את הקסם שהוא יצר מלחתכילה

fresh mishmesh

New member
well...

קשה לי לבחור את הסרט הטוב ביותר... ההתלבטות שלי היא בין תקווה חדשה לבין שובו של הג'דיי... אבל אני אלך על תקווה חדשה, בגלל ששובו של הג'דיי די משעמם במשך כל הזמן על אנדור... ככה: תקווה חדשה לא יכול להיות סרט משעמם... אני ממש לא מבינה את מי שאומר שכן... זה ה-סרט! הפתיחה, הצגת הדברים... אנחנו זוכים להכיר את כל הדמויות, זוכים להכיר את האן הקשוח
איך שלוק פוגש את אובי וואן, והוא מספר לו על אבא שלו... ואח"כ- שויידר הורג את אובי וואן... זה פשוט קטע עצוב... ובכלל- זה סרט מצחיק... איך שהם נופלים לזבל שם ונמעכים. וכמובן, הסצינה המפורסמת בסוף של המרדף, והקליעה למטרה של לוק... בקיצור- אחלה סרט, משלב את כל האלמנטים הדרושים ליצירת סרט טוב ומעניין... הסרט הכי פחות אהוב אצלי הוא האמפרייה מכה שנית (*נסקלת*). מה לעשות. הסרט הזה פשוט לא עשה לי את זה... הוא היה די משעמם... יותר מדי נמרח... האימונים של לוק היו משמימים, כל הקטעים בעיר העננים הזאת... בלה... ובסוף- שנה לקח להם לחלץ את לוק מהמתלה קולבים הזה... לא... ממש לא אהבתי. וחוץ מזה שמקפיאים את האן! מה זה?! פשוט חוצפה.

Padme Amidala

New member
המתלה קולבים... ../images/Emo6.gif

אני דווקא ממש אהבתי את הסצינה הזאת!! המוזיקה בה גם הייתה ממש יפה ובחלט תרמה לאווירה של הסצינה...

GaL aDoRNo

New member
היי גם אני חדשה בפורום הזה :) לדעתי

הסרט הכי יפה בסאגה הוא הראשון שיצא (לא בסדר הכרונולוגי) כלומר- stars war בגלל ששם אתה נחשף בפעם הראשונה לכל העניין עם הג'דייס וכל זה אבל כל הסרטים יפים ו-פדמה, אני לא מבינה למה את לא אוהבת את ג'אר ג'אר הוא כזה חמודדדד

Padme Amidala

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif

וואו... כמה חדשים!
ולמה אני לא אוהבת את ג'אר ג'אר? הוא פשוט מיותר, הוא לא מצחיק, הוא משעמם, והוא אינפנטילי!

נתן 15

New member
לדעתי הסרט הכי טוב...

זה TESB. בגלל הסצינות המופלאות כגון - "No, I'm your father!" "Leia, help me!" וכדומה... בקשר לג'אר ג'אר המצב היחיד שבו הוא יכול להיות חמוד הוא - על מחבט!
הוא דמות מיותרת (ואף מעצבנת) לחלוטין!

very dark girl

New member
קשה לקבוע.. הכל יפה..

אני אוהבת את כל הסרטים אבל הכי הכי אני אוהבת את שובו של הג'דיי... אני דווקא אהבתי את ג'אר ג'אר אבל באימת הפנטום יש הרבה קטעים ממוחשבים וחבל.. לדעתי כל היופי בסרט זה לקחר מצב ולבנות אותו אפילו טם זה נראה מוזר... וזה אחד הכשרונות הגדולים של לוקאס! אתם יכולים לתת לו 4 מקלות של ארטיקים והוא יבנה לכם מזה חללית... לדוגמא באחד הסרטים הישנים יותר (נראה לי שב-האימפריה מכה שנית) הם צילמו את כוכב המוות (הבסיס הגדול הזה של דאר'ט ויידר) כשהגדוד של לוק פוצץ אותה הם פשוט בנו דגם קטן מקלקר ופשוט נסע ולידו שוב ושוב...

thorondor

New member
דעותיי:

הכי טוב: האימפריה מכה שנית, ללא עוררין. הכי פחות טוב: תקווה חדשה. פשוט לא קורה מספיק. נ.ב: אולי אימת הפאנטום גרוע, אבל הוא סיפק את קרב הלייטסייבר הטוב ביותר.

למעלה