רעיון לדיון הזוי ^_____^

Goggle Girl

New member
רעיון לדיון הזוי ^_____^

אם הם היו פריט, פריט לבוש, פריט נילווה, משהו, מה הם היו? אני רואה את קוג'י בתור איזה אפטרשייב מריח טוב @__@ ג'ונפי כזה ממתק, סוכריות קופצות אולי. אני רואה את איזומי כסרט לשיער בגלל הקול היפני שלה. קול יפה ועדין כזה. טאיצ'י יהיה שעון קוקיה. ימאטו... מחברת תווים. מימי תיק אופנתי. קושירו מחשב, דה. ג'ו סטטוסקוס. טאקאטו משקפת צלילה רוקי אגרופן ^_^; דאיסקה מעיל עור מיאקו בנדנה ^_^ יאורי דיקט וטאקויה אני רואה אותו כזוג תחתונים o_O;;;

Apikachu L

New member
דיון נהדר!

טאיצ'י:גרביים יאמטו:מיכנסיים סורה:סלסלה ג'ו:סכין ניתוח מימי:לק לציםפורניים קושירו:מחשב טיקארו:ממחטה היקארי:תחבושת הגיינית דייסקה:גופיה מיאקו:פטיש יאורי:חזיה

OFIRB9

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ריינמון:צעיף או כפפות גילמון: ארנק.... אה... ריקה תהיה חולצה מוזרה כזו הנרי מעיל, לא יודעת למה פשוט ככה!

Dark SpaWn

New member
טוב...

ג'יי פי-מאפינס ! זואי ויולי-כובעים טומי-צעצועים קוג'י-משקפי שמש ריקה-סכין קומנדו הנרי-פאות... כחולות קודי-מחשבים קן-מסיכות מפחידות... קארי וג'רי-ממתקים ! קאזו וקנטה-טי-שירטים סוזי-בובות ! סוקה-קסדות ג'ו-צייוד רפואי וסוודרים וממתקי מיוטיסמון !

Apikachu L

New member
ממתקי מיוטיסמון...XD

טאקויה: שניצל מאמא עוף(מעניין למה.?) קוג'י: נר בצבעי הקשת. קואיצי: גומיה שחורה לשיער(של קוג'י...חחחח) ג'ונפי: ספר פיסיקה או מריצה איזומי: מיכנסיים בגזרה נמוכה ביותר(יאאק) טומוקי:צמר גפן על מקל.( או טמפון. עשו לי טובה ואל תבינו)

LOVE 2

New member
בואו נראה...בואו נראה..אממ..

מאט-גיטרה חשמלית.. טאי-סרט לשיער, אין לי מושג למה! ג'ייפי-שוקולד @.@;; קוג'י-מפוחית.. קואיצ'י-שולחן O.O; טאקויה-כיסא >.>; יולי-משקפת. דיוויס-אוכל, כל סוג של אוכל.. קארי-משחת שיניים, או סוכרייה מתוקה מאוד. זואי-חולצה.. מימי-סיכה לשיער, או סיכה לבגד.. ג'ו-מיקרוסקופ. איזי-מחשב. טייקי-תיק צד. טומי-כובע.

Digi Lista

New member
אני אוהבת את הדיון הזה../images/Emo3.gif

לא יותר הזוי מדיונים האחרים שהעליתי בעבר
עכשיו ברור למה אני גם שמחה תמיד כשהאוטובוס מחליטה לדרוס קצת
טאי יהיה כדורגל(אהוב ומקפץ
) ריקה-מסרק צפוף(תוכל לבדוק את הדברים לעומק ואז יהיה לה מעניין...) קארי-תות,סוכריית גומי...בעצם סוכריית גומי בטעם תות ג'ו-הארי פוטר-הספר איזי-מנורה(מבריק...) טאקטו-גשם(דמעות...) מימי-בובת פרווה שמשמיעה קולות יולי-מבחנת מעבדה דיוויס-החומר שאסור להכניס לאותה מבחנה מאט-מדף(רובצים עליו הרבה דברים...) טי.קיי-במבה קוג'י-ראדר קואיצ'י-רדיו(בשביל שיתחברו איכשהו...) אפשר גם דיג'ימונים?

Digi Lista

New member
אגב עדי../images/Emo13.gif

עניתי לך במסר אבל זה כול הזמן כותב לי 'חלה תקלה,נסו מאוחר יותר' העתקתי את מה שכתבתי לוורד כדי שאני כן אוכל לשלוח לך את זה איכשהו

moon flower

New member
^-^ שזאם

טאקויה- זוג כנפיים צ'יביות של קלאמפ וכתחתוניי בוקסר o_O קוג'י- קטאנה *-* (גאד אני כ"כ אוהבת חרבות..) פאטאמון- תופח אדמה הוקמון- סכין גילוח קואיצ'י- נר פנג שוואי >.> (ולמי שראה אוונגליון- איינג'ל) קן- ורד דאיסוקה- הקוצים של הוורד (הבנאדם שעיר PPP:) איזומי- כובע קש ג'ונפיי- שור ימאטו- דוג'ינישי יאואי טאיצ'י- פאנגירל לי- ספה של פסיכיאטר X_____X רוקי- הפגיון של סאן ממונונוקי-הימה טריירמון ולופמון- גלידההההה *-* טקאטו- כפפות >.>; מימי- הפפיון של יוסאגי (סיילור-מון) סורה- כרית ג'ו- נחניאלי מצוי >.>;;; קושירו- תוכנה חינוכית PPP: יולי- סינר

Goggle Girl

New member
... פאקיה? ציני יותר מזורו?

ילדה, מה לא בסדר איתך?! p=p; פאקיה רציני, לא ציני! אלא אם כן נשמטה לך ה ר' שמה

Goggle Girl

New member
~_~ אז אל תתנהגי כמו מתלהבת טיפשה

רק לי מותר להתנהג ככה בנוגע לוואן פיס *מחבקת בובת לופי מתנפחת*

Goggle Girl

New member
אה, כן

ודיברנו על פאקיה, לא? p=p; זה מטוטו, לא? אז מה קשור זה שלא ראית וואן פיס? ואני חייבת לומר, לא משהו אישי, אבל אם את אחת שמתלהבת מבישים יותר מדי בלי לראות את הסדרה, אני אצחק עליך בלי רחמים. לא משהו אישי. זה פשוט מנהג מגונה שאני רוצה להתחיל לסגל לעצמי

moon flower

New member
-_- חתיכת בנאדם נחמד..

ולא, אני לא אחת שמתלהבת כ"כ מבישונן, פשוט להבין שאני לא פנאטית.. זה דיי מנהג אצלי לנסות למצוא עם האדם נושא שיחה בשביל להמנע משעמום ומבוכה.. אני מגנה את המנהג הזה אבל זה מה יש, תאהבי או לא ככה אני.. והרבה אנשים יוכלו להעיד עליי שאני לא ייצור פנאטי שמאבד את הראש שלו מכל דבר שיש לו עיניים יפות, גוף סביר ופנים נחמדות... ובקשר לאוסאגי- אני אזכור להבא..

My princess isn't a shounen-chaser!

במחילה מכבודך, אני לא מוכנה שידברו אל הנסיכה שלי ככה. קחי את המילים שלך בחזרה -.-. ואם לא היית פורומיעסטית זה היה נגמר רע.

למעלה