רעיון לבת מצווה

רעיון לבת מצווה

בתי בת ה-12 הגיעה לגיל מצוות ואנו רוצים לערוך לה ולחברותייה אירוע מדובר באירוע שלא כולל מבוגרים (אולי רק הורים של החוגגת) אשמח לשמוע רעיונות והצעות לאירוע מקורי... הקונספט הוא מקום מושכר (אפילו דיסקוטק) ורק צריך איזו הפעלה או אטרקציה מעניינת.. תודה לעונים

KarinDi

New member
רעיונות

האם מדובר רק בבנות (כתבת "לה ולחברותייה")? אפשר לעשות פינות איפור וציור על ציפורניים אפשר לעשות תצוגת אופנה- הכנת תלבושות מחומרים ממוחזרים אפשר לעשות פינות יצירה שונות ומשונות, למשל- עיצוב אלבום לבת המצווה (אפשר ע"י מדריכה מקצועית, אשמח להמליץ) אפשר לעשות פינת פיתות בטאבון (גם כאן אפשר לעשות לבד ואפשר מפעיל) אפשר להכין סרט או מצגת על הילדה- לצלם מראש את כל החברים מברכים אותה (אם הם לא יופיעו על המסך זה פחות יעניין אותם) אפשר לעשות תחרויות שונות- תחרות ריקודים, תחרות שירה וכו' קריוקי האם זה הכיוון?

דוריק30

New member
מצטרפת לרעיונות של קרין

ורק מוסיפה למה שהיא כתבה- בהנחה שזה הכיוון אני עשיתי לבנות בחופש הגדול יום שבו איפרנו אותן, עשינו תסרוקות, הן לבשו בגדים יפים ואז הצטלמו מלא. את יכולה לעשות גם מסלול דוגמנות, למרות שזה קצת בעייתי במיוחד בגיל הזה. אני מצטרפת ללבוש מחומרים ממוחזרים- אני אשתמש בזה בשנה הבאה אפשר גם לעשות הצגה ולצלם ואח"כ להראות להן בלי עריכה.

למעלה