רעיון לביצוע

• פותח הנושא lio2
  • פורסם בתאריך

lio2

New member
רעיון לביצוע

בשבת, למי מכם שעוד מופיע בביה"כ, במקום לנשק את ספר התורה, מה דעתכם להשאיר רוק או לנגב את הנזלת על הגלימה שעוטפת, ככה בטעות בלי לשים לב. מה דעתכם על תחרות מי הראשון שיכנס עם תפילין לשרותים, סתם ככה שישב מונח לידכם בזמן שאתם מחרבנים ולבדוק לראות האם יצא אש מלמעלה, ולמהדרין שבניכם יש לי רעיון פיצוץ. להכנס עם התפילין של אבא שלכם. ומה דעתכם לחרוט כל המזוזה שעל דלת ביתכם ,אם היא עוד שם, צלב. סתם בשביל ההוכחה העצמית לראות שאתם כבר ממש לא בשאלה אלא עם תשובה. הדברים האלה נאמרים בעקבות מי שכתב כאן על נסיוןכושל, אפשר לאמר, של אכילת פירה בשר וחמאה. לא פחות מ70 הודעות בהקשר לטמטום , התקבלו. אני רואה את זה כנסיון מאוד אדיוטי להוכיח לאחרים ,ניסיתי, אכלתי, וואוו לא קרה לי כלום. אני מסופק אם הודעת זו תגיע לעיינכם ,או שלייזר יצנזר אותי. לייזר תהיה גבר תכניס את ההודעה ,נראה אותך.

Le Fay

New member
פשששיו, כמה אלימות באמצע הלילה!

לייזר לא צריך לעשות שומדבר להיות גבר, הוא נולד ככה; ואתה אם אין לך מי שיעטוף אותך באהבה לפני השינה, קח הביתה חתול או משו, יש לזה השפעה מרגיעה.

Le Fay

New member
בטח. השעות הכי טובות לעבודה

ובזכותכם יכולה כל חצי שעה לקחת דקותיים הפסקה, לעבור חלון ולהתאוורר בפורום... מי זה הניק-לרגע העצבני ההוא? לדעתך זרקו אותו מהמיטה? כמו שהוא נשמע - לדעתי בצדק.

בן הרב

New member
כן לצט

נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו נו

הטון נשמע מוכר להחריד

חסמו אותך ואתה באת בניק אחר ? <קול הרוב הדומם משמיע את קולו>

חחח נסיון כושל

להוכיח לאחרים ,ניסיתי, אכלתי, וואוו לא קרה לי כלום אחרי שאכלתי גבינה עם בשר ביו"כ אני עוד צריך הוכחות?

למעלה