רעיון לבום טלסקופי

Loakie

New member
רעיון לבום טלסקופי

אני מחפש בום טלסקופי, חשבתי לחבר צינור רגיל לסרבו, אבל אני לא בטוח בקשר לסרבו עצמו, המטרה הסופית היא להזיז חלק כמה ס"מ ימינה, יש רעיונות?

mol3

New member
סקייל של מתדלק ?

אם כן, אשמח לתת לך טיפים איך הבום שלו עובד.

Loakie

New member
משהו בסגנון

אני בונה פרוייקט סקייל, לדגם יש בצד תאים נפתחים, כרגע התאים יכולים להיות תמיד פתוחים או תמיד סגורים, אם אני סוגר אז אני מדביק אותם ואני לא רוצה, אני רוצה להרכיב סוג של בום שיפתח את התא לצד, כרגע אני רוצה להימנע ההדבקה, מבחינתי שזה יזוז ידנית, אחרכך אני אדאג לסרבואים

YHS

New member
תוכל להסביר יותר מפורט?

אם אלו דלתות, למה לא בעזרת סרוו, עם מוט והורן, בדיוק כמו שמניעים הגאים?

Loakie

New member
זה כנראה מה שאני צריך

השאלה אני משער שהורן זה ציר לא? אם כן, אז אני לא צריך אותו, מבחינת המוט, כמה שווה להשקיע בפלסטיק? זה לא אמור להיות כבד אבל אני לא רוצה משהו חלש

YHS

New member
לא. הורן זה לא ציר.

הורן, בתרגום לעברית זה קרן. לגבי המוט - להשקיע בפלסטיק? אולי אני לא מבין על מה אתה מדבר. בדיוק כמו שמניעים מאזנת. שרוו, מוט מתכת והורן. או שתנסה לצייר.

Loakie

New member
ננסה

טוב, נניח שזאת הכנף: =| אז, התזוזה היא כלפי חוץ, ככה =-| תנועה במימד אחד פנים חוץ למה שאלתי על המוט? כי החלק שמחובר אליו הוא פיברגלס, לא רציני, אבל המוט הוא מתכתי, ז"א תוספת משקל, אני צריך לשים 2 לכל כנף

YHS

New member
נראה לי שהבנתי

אתה מדבר על משטח שאמור לצאת להיות מקביל לגוף של הטיסן. במקרה זה הבעיה של ה"בום" היא הקטנה יותר. תצטרך לתכנן מנגנון של ארבע זרועות שיחזיק את המשטח מקביל למישור הגוף ושתהיינה מספיק חזקות לעמוד בזרימה של האוויר. יהיה גם צורך שתהיינה מדויקות, אם אתה זקוק להוצאה ממש מקבילית ובמקום. משהו מעין ארבעה בומים טלסקופיים קשיחים. אם תוכל להתפשר על יציאה מקבילית, אבל אין לך בעיה עם תזוזה ממיקום הפתח, אפשר להציע משהו עם צירים. אם תפרט מעט יותר אוכל לנסות להציע משהו. בלי לדעת מה הבעיה במדויק, קשה לתת פתרון טוב.

Loakie

New member
סבבה

כרגע, אני צריך לקבל את הקיט של הגלגלים, רק אחרכך אוכל לדעת יותר, ממה שנראה לי יש 3 חורים שקיימים מבחינת המשטח, הוא קיים, במקור הוא לא מתוכנן להיות נייד, אלא רק קבוע משמע פתוח או סגור לכרגע, הבנתי מה זה דורש, סרבו אחד לכל צד אמור להספיק לי, נכון?

YHS

New member
עם תכנון נכון

וכתלות במיקום אפשרות גם לסרוו יחיד (אני מוריד 4 מדפים עם סרוו יחיד). תקבל את הקיט של הגלגלים, תבוא ונדבר. אשמח לעזור.

mol3

New member
חשבתי בום תדלוק, זה משהו אחר

פשוט בום תדלוק עובד אחרת. לא משנה... בהצלחה.

למעלה