רעיון לבאים להופעה

flowerboy69

New member
אני זומם...

להיות שם מהבוקר ולהסביר לאומן שאו שהוא חותם לי על כל!!! האוסף או שאני שורף לו את המועדון(בעצם אין לו מועדון אז את המכונית) ואם הוא יתחיל מוקדם אז הוא יספיק גם להופיע...:)

רגע , מדברים על ההופעה ב22 ליוני ?

יש זמן . לי יש הצעה אחרת , כל אחד יבוא עם כובע כתום של תפוז (למי שהיה במפגש המקלדת ב20 לאוקטובר?) אוף , איזה לא קשור אני .

thezanani

New member
לסורגים (כיאה לפורום מטריאכלי ענוג)

אנא לבדוק את האפשרות לסריגת יריעת ענק (50*50 לערך) בדמות גיטריסט הלהקה המקורית הרפוס על אי ומנופף אל על באצבעו המשולשת.

CrazySheep1

New member
אני מציע שנביא חולצות לבנות וננופף

איתם, וככה נכל לזהות אחד את השני. למרות שאני לא כל כך וותיק פה ועוד לא מכיר את האנשים :(

LuLuLu iT

New member
קרניים!

שכולם יבואו עם הקשתות האלה של פורים, קרניים או פונפונים, או הדברים האלה שעושים אור.. משהו כזה.
כן, טוב, מה, אני ילדה, מותר לי! ><

vegetable man

New member
נראה לי

שהכי פשוט זה לקבוע מקום שכזה, ומי שרוצה יחשוף את עצמו. אני ככל הנראה בא לבד, אז אולי יהיה נחמד לראות כמה מכם. אגב אתם שדברתם מקודם, אלה שלא ישנים בלילה, מישהו מכם בהכרה עכשיו?

Ivory Flower

New member
שכותבים את זה עם ט'.

------------------------------------------------------------------------ Ivory Flower, הרזיה ללא הפסקה!

Liorking

New member
שאלה

המקומות מסומנים? כלומר, הקהל יושב במקומות קבועים או שהוא עומד ויכול להתפזר?

Liorking

New member
זה אומר ש

המיקום לא אומר כלום? אני מזמין עכשיו באינטרנט וכתוב שם מס' שורה, מס' כיסא...

Ivory Flower

New member
בעמידה

אמר לי המוכר בקופה של קסטל. זה שכתוב מקומות באינטרנט זה כנראה ברירת מחדל, אל תתרגש מזה. מקסימום, ואני ממש לא מאמינה שזה יקרה, יביאו כסאות פלסטיק וימספרו. אבל מי ישאר לשבת בהופעה כזאת? ------------------------------------------------------------------------ Ivory Flower, למראית עין עכשיו בקולנוע

Liorking

New member
מה דעתכם על

להדביק פתקים על הראש שכתוב עליהם Waters Sucks! Gilmour is the man!

למעלה