רעיון לאתר

רעיון לאתר

אם זה אפשרי להעלות חלון חדשות על נוער תל"ם שיהיה בו : מספר נרשמים למחנה, תאריכים חשובים שיש לזכור ועוד...

גם אני חשבתי...

כמה שהאתר נהדר ומקסים, גם אני חשבתי שכדאי להוסיף איזשהו חלון בדף הראשי שבו יהיו כל מיני עידכונים, תאריכים חשובים, מזל טובים וכו'... אני פשוט חושבת שזה יעשה את האתר יותר מעניין שיהיו דברים שמשתנים, וזה ייתן סיבה להיכנס לאתר פעם ב... במקום סתם פעם אחת וזהו.

אל תישכחו את המדור להדרכה!

יש שם כל מיני רעיונות למתודות ולפעולות! אני ממש אהבתי את האתר... ישר כח! ואם אתם מחפשים סיבה להיכנס לאתר זה לא יהיה בגלל שמדי פעם יש שם מזל טובים ולו"ז שהרי את הלוז יש בפורום (וגם מזל"טים). צריך משהו שם שמתעדכן באמת ושאנשים יכנסו לראות. למשל במקום ש יהיו פה את הגלריה של התמונות וכל מיני המלצות ספרים ומאמרים, אפשר לפרסם את המאמרים שם ולעדכן תמונות מהפעילות בסניפים. שיהיה שם מקום שבו אנחנו חברי השכב"ג נוכל לפרסם מאמרים שלנו עם הרעיונות שלנו (הפורום הוא פזיז מידי לדברים ארוכים ומחושבים). ואולי שגם נוכל להעלות שם קטעים יפים שאנחנו מוצאים שאנשים אחרים ירצו לשים במעמדים שלהם. רק כמה רעיונות. יש עוד אפשרויות.

כן, זה רעיון ממש טוב!

יהיה נחמד אם נוכל להעלות כל מיני קטעים, מאמרים, פעולות חדשות וכו'...

Yoavsb

New member
תודה

רעיונות מצוינים, אבל כל חומר כמו פעולות וכו' שרוצים להעלות חייב לעבור דרך רינת צפניה.

למעלה