קיטיארה במראה לא פוטוגני
H humi New member 10/3/03 #86 דיי... מה אתם חושבים שאנחנו מפגרים אלה תמונות מהספרים השני והשלישי של הכריכה הרכה (אבל אלה באמת תמונות יפות)
דיי... מה אתם חושבים שאנחנו מפגרים אלה תמונות מהספרים השני והשלישי של הכריכה הרכה (אבל אלה באמת תמונות יפות)
ב ברינסלי New member 6/3/03 #58 תרוס ברזילי הוא Theros Ironfeld. ולא החליפו את "ברזילי" במילה האחרת, אלא להיפך... המקור הוא הרי באנגלית.
תרוס ברזילי הוא Theros Ironfeld. ולא החליפו את "ברזילי" במילה האחרת, אלא להיפך... המקור הוא הרי באנגלית.
K Knight of Darkness New member 6/3/03 #72 תגיד, אתה קולט, שכמעט כל התמונות שאתה שם נגזרו מתמונות גדולות יותר?
ר רייסטלין מאגר New member 6/3/03 #75 נ.ב. אני רוצה שיהיו גלריות יחידים, כמו לרייסט וגדיל, ואין לי הרבה תמונות יחידים, אז אני גוזר בצייר. מה רע? איזה קורע שאתה פתאום אומר לי: "אתה יודע שהתמונות שלך גזורות מתמונות גדולות יותר?" ואז אמרתי לך שאני גוזר אותן! קורע!
נ.ב. אני רוצה שיהיו גלריות יחידים, כמו לרייסט וגדיל, ואין לי הרבה תמונות יחידים, אז אני גוזר בצייר. מה רע? איזה קורע שאתה פתאום אומר לי: "אתה יודע שהתמונות שלך גזורות מתמונות גדולות יותר?" ואז אמרתי לך שאני גוזר אותן! קורע!