רעיון-חשוב

Better Man

New member
ושוב,רציתי הפעם להדגיש../images/Emo8.gif

רק רציתי להציל את כבודה של הסדרה האהובה עלי

IDOffryn

New member
אוקיי..

פשוט דברת שם משהו על מציאות וכל זה.. עזוב לא יום טוב שלי...!! ואם זה להצלת הכבוד של באפי....

Wicked Wicca

New member
אני לא רואה אנלוגיה

בין באפי ומשחקי פיתוי אבל אני גם לא מבינה איך זה שאני אומרת שהסרט גאוני מוריד מערכה של באפי?! ממש לא! זה שני סוגים שונים של סרטים/סדרות ואני לא רואה מה הבעיה בלאהוב את שניהם.

אתה צודק

ילדים בני 14-15 הם טיפשים. וכמובן שאתה בחיים לא היית בן 14-15... כי מה אתה היית טיפש? חס וחלילההההההההה

נראה לך שאני רואה את הסרט

בשביל הערות גסות? אני לא צריכה סרטים בשביל זה.. ולא השוויתי את הסרט הזה בחיים לבאפי, אתה עשית את זה.

יש גם סרטים טובים

יש המווווווווון סרטים טובים שסת´ גרין השתתף בהם: אוסטין פאוורס (כאילו דה) יד רצחנית (שמצחיק כל פעם מחדש) ועוד הרבה וסתם עוד משהו: ג´ימס מרסטרט שיחק בכמה פרקים של "אנדרומדה" בערוץ AXN ושימו לב: כמעט ללא חמצון בשער!!

Donutz

New member
יש גם את

pump up the volume שס´ת משחק בו תפקיד קטן ונראה ממש ממש מוזר!!! (אבל סרט מעולה) ואת can´t hardly wait שהוא הסרט נעורים היחידי שאני אוהבת... אם משהו ראה אני בטוחה שיבינו אותי כשאני אגיד שס´ת משחק דמות שאוז היה פשוט מתבייש ממנו...

GreeCheeMan

New member
באפי בערוץ 2

מה דעתכם שנשלח לקשת מכתבים שישדרו את באפי בערוץ 2, כמו שהם עשו עם בוסטון פאבליק, החטא ועונשו ועוד מלא תכניות. יש סיכוי שהם יסכימו?

ANGEL N

New member
אני בעד...

כבר שלחתי אליהם מייל לא מזמן, וגם לפני כמה שנים כשהבנתי שלא יהיה יותר "באפי" והם ממש לא מתיחסים

sour spirit

New member
זה לא שאני בעד דיכוי דעת..אבל

לביפ כבר יש זכויות לשידור... וביפ הוא די ערוץ ממונה של רשת/קשת/טלעד...אחד מהם... ובטח יש להם סידור לא לקנות תוכניות של אחרות ;:)(.... אז לא נראה לי שהם יסכימו. עד כמה שהייתי רוצה לראות את באפי הקוטלת בערוץ 2...זה קשה לעשות את זה, למרות שאני בעד ואני מוכן לעשות הכל בשביל שזה יחזור לערוץ 2!! אוקיי, בטח אתם חושבים שהקיצר אין לי טיעון, אבל יש - זו רק עוד פרספקטיבה לדבר....

ANGEL N

New member
סתם לידע כללי...

ביפ הוא ערוץ ששייך למעשה לשידורי קשת, במילים אחרות "קשת" היא חברת האם של ביפ. אם הם רוצים הם בלי הרבה בעיות יכולים לשדר את החומרים שמשודרים בביפ, קח לדוג´ את בוסטון פאבליק, החטא ועונשו ומצד שני אצ הפוך אלו הם חיי ועד ועוד...

prophecy girl

New member
דווקא לא...

זה לא שהם יכולים לשדר את התוכניות שלהם מתי שהם רוצים, ביפ היא חברה בפני עצמה ונכון ש"קשת" היא חברת האם אבל זה לא קשור. בוסטון פאבלין, החטא ועונשו, דאבל דייט, את כל אלה קשת קנתה מביפ זאת אומרת שגם את באפי הם יצטרכו לקנות ולא נראה לי שיש להם כסף לזה כרגע...

smgfan

New member
אני דווקרא מאוד אהבתי "משחקי פיתוי"

ורק שתדע, אז אני כבר בת 18, ולדעתי זה בכלל לא היה סרט מחורבן!!! זה היה סרט טוב! זה לא שובר קופות או משהו נדיר, אבל הוא פשוט סרט טוב! ד"א גם "אני יודע מה עשית..." היה סרט טוב, וגם "הצעקה 2". אם כבר דיברתם על סרטים של שרה! וכמו שציינתי כבר בעבר, אין לה הרבה זמן לעשות כל מיני סרטים, כשהיא עובדת על סדרה כמו "באפי" כל הזמן! אז נראה לי, שה-Bottom line פה זה הביטוי הידוע: "על טעם ועל ריח....." (תשלימו איתי)

למעלה