רעיון חשוב!

ShLuMp

New member
רעיון חשוב!

הרגע ראיתי תחרות סקייט בפיליפינים (?!) בחסות פיליפס והמתחרים שם היו ברמה שאני בטוח שאנחנו או לפחות חלק מאיתנו יכולים להגיע אליה בקלות... אז חשבתי שאם בפיליפינים שזה נראה לי חור יותר גדול מישראל עושים תחרויות לחובבים אז למה לא בארץ?!?! לדעתי כדאי לשלוח אי מיילים לכל מיני חברות ולהציע להם את הרעיון או לפחות להתקרצץ ולהגיד שיש פה פוטנציאל וכל מיני שטויות כאלה... זה אולי נראה קצת דמיוני אבל שווה ניסיון לא? תכתבו מה דעתכם ותציעו רעיונות

moran21

New member
צריך לפרוץ לליטווב ולגנוב את כל המד

את כל המדבקות (לא של ה psycho tatoo) ואז לשים את זה בסקייטפארק (סקייטפארק?!) ואז נעשה כאילו יש לנו ספונסורים.

DCR

New member
טחי יש ב21 לחודש של רדבול....

במרכז גולדה (ת"א) מרצפים את הרצפה בפרקט מיוחד לסקט, זה צריך להייות ממש שווה.... אני בא לשם...

ShLuMp

New member
באמת?!

איזה מגניב!! אבל זה תחרות פתוחה שאפשר להרשם וזה? איפה אפשר לקבל פרטים??

sk8 for life

New member
אתה יכולה לתת עוד פרטים?חשוב

אנחנו חייבים פרטים אני וחברים שלי אנחנו באים ממש רחוק??

DCR

New member
מצטער שלא עניתי...

אחי זה נראה לי לכולם אבל הרוב יהיו פרוים של הארץ... אפשר להרשם....

ShLuMp

New member
אז..

זה חרא צריך תחרות פתוחה לכל מי שרוצה להתחרות! מה זה שווה שתמיד רק הטובים ביותר מתחרים? אבל בכל מקרה אני אבוא לראות אז תן פרטים

Yuval Penny

New member
אתם כולכם אידיוטים....

קודם כל אין שום "פרוים של הארץ" וברור שהכי טובים יתחרו אתה יכול בכיף להתחרות,אבל אתה סתם מבזבז את הכסף שלך כי אתה מפסיד בטוח....

ShLuMp

New member
לא הבנתם אותי

התכוונתי שכדאי שתיהיה תחרות שבה יש כמה רמות... מי שנוסע עד שנתיים נגיד מי שנוסע שנתיים עד חמש ומי שנוסע יותר מחמש או משהו בסגנון וחוצמיזה לא אפכת לי לשלם קצת כסף כי אני לא יתחרה בשביל הפרס...

Chomp on this

New member
רגע רגע רגע....

אהה... יהיו גם כאלה מחו"ל (פרויים? אמאצ´רים?)......

Yuval Penny

New member
לא יהיו שום פרויים ושום אמאטורים

היחיד שיהיה שם שהוא פרו\אמא´צור כזה זה לוזיה ומה התלהבת יותר מדי כולה איזה חרטה של רד בול בטח יהיה חרא רמפות קיצר תבוא סשן בגולדה ב21 לחודש אם יהיה תחרות יהיה ואם לא אז לא מה אתה צריך את כל השטויות

Chomp on this

New member
גם אמרו לי עוד משהו....

אתה יודע מי זה יאיר? לא משנה, אז הוא חבר של חבר שלי והוא אמר לו שאיזה יום אחרי זה (בגולדה) יש את תחרות הארץ בספורטק או משהו... ידוע לך על זה?

Chomp on this

New member
אה....

אבל מממאש? כאילו מממממממממממאאאאאאאאאששששששששש רחוק???????????????? lol

למעלה