רעיון חדש

רוני13

New member
מה זה משנה?!

משרפות ולהפציץ זה לא רחוק אחד מהשני כי בשניהם המטרה היא הרג! אז כן טעיתי לא אמרת משרפות אבל אתה מנסה לברוח מהעניין על ידי כך שאתה מתעכב על הטפל! העיקר פה הוא שרצית להרוג את המתנחלים וכן גם הודת שילדים נכנסים להגדרה של מתנחלים.

רוני13

New member
יוו...

כן אני מודה! ועוד פעם כדי לחפות על עצמך אתה מתייחס לטפל-קל לך לברוח מאשר להגיב! העיקר בכל הסיפור שאתה בעד להרוג מתנחלים וגם ילדים! אבל לא,תעזוב את זה מה זה חשוב?! העיקר שהתבלבלתי בין משרפות להפצצות זה מה שחשוב בכל בסיפור נכון?

אתה טמבל בצורה בלתי רגילה

אתה משקר, מכניס לי מילים לפה, אח"כ מנסה לצאת מזה בעקיפין, ובסוף אני מחפה על עצמי? חחחח ועכשיו לתגובה להשוואה הבזויה שלך להיטלר (מה קה, חברים שלך לא עשו את זה מספיק?), היהודים לא עשו כלום להיטלר, המתנחלים לעומת זאת...טוב כבר כתבתי מספיק פעמים.

רוני13

New member
ואני...

הוכחתי לך שלא כל המתנחלים קשורים למה שאתה אומר! ואתה ממשיך להכליל...לא הכנסתי לך שום דבר לפה! אתה רשמת בחתימה שלך:"לשלוח את המתנחלים לאיראן ולהפציץ אותם יחד עם אחמדינג'אד." ואתה מכניס ילדים להגדרה של "מתנחלים". אתה פשוט שונא אנשים בנכללים בהגדרה של "מתנחלים" לא משנה איפה הוא נמצא,מי הוא,מה הוא או מה הוא עשה אתה פשוט מכליל על כולם! לך יש הוכחות שכל המתנחלים פושעים כמו שלי יש הוכחות שכל הערבים בלי יוצאים מהכלל רוצים בהשמדתנו!

יפה ועכשיו תוכיח

שכתבתי שכל המתנחלים אשמים. אני אאחסוך ממך, אמרתי שרובם|

רוני13

New member
ברגע...

שאתב כותב "מתנחלים" זאת הכללה! אתה לא כתבת באף מקום "רוב המתנחלים"...ואם כתבת תראה לי ואני אתנצל-ולא אנסה לברוח(אחם אחם!)! בחתימה הקודמת כתבת "מתנחלים" ועכשיו גם בחתימה העכשווית כתבת "מתנחלים=בוגדים" אין שם שום דבר שמפריד לקבוצות של מתנחלים ואני לא רואה את המילה "רובם".

שני דברים

1. דווקא היו 2 ניסיונות לפיגועים ע"י פעילי ימין קיצוני: - בכביש ראשי, גילו מכונית ממולכדת. - בבניין ברחובות רצו לפוצץ את בלוני הגז. 2. תגיד שרירי, מטורפי חמודי, מה תעשה עם מתנחלים אשכנזים?

DoronPr

New member
מאוד בוגר,

אין ספק- הרעיון שלך ממש מתאים לימין. תבין כבה!!! יש ימין- זרם שפוי, תומך ביוזמות נכונות, לא בפשעי מלחמה. ימין קיצוני- זרם לא שפוי, תומך ביזומות לא נכונות, כן בפשעי מלחמה. כנ''ל לגבי השמאל. די כבר להיות קיצוני, הרעיונות שלך הם רעיונות נוראיים, ופשוט חבל שאתה עדיין כותב אותם כאן.

שרירי86

New member
אני מבין שאתם מתחילים כבר

לפרש את הדברים שלי איך שבא לכם הא?? מכניסים מילים שלא אמרתי???? אני רק העלתי רעיון .

קקטוסץ

New member
לרצוח יהודים זה רעיון ישן.

יש פלג מתוך הערבים שאתה כל-כך שונא שישמחו להצטרף אלייך. אתה לא שונה מהם.

על מה אתה מדבר?

אתה אמרת לי, ומסתבר שלעוד כמה אנשים כאן שאתה מוכן ורוצה לרצוח יהודים...

שרירי86

New member
חתיכת שקרן ,

בגלל שאני ימני אתה רוצה שיעיפו אותי , תביא צילומי מסך שזה מה שאמרתי , תיזהר שאני לא אתבע אותך על הוצאת דיבה - באמת .

למעלה