רעיון חדש

הייתי מבחין במי שלא משתתף

עובדה שלא ראיתי אף צדיק שם, זה אפילו כולל את כבוד הח"כ שדירבן את המתפרעים.

איזה ח"כ עודד את המתפרעים?

וכן היו שם צדיקים אבל אני לא חושבת שאתה תבחין בהם כיוון שאתה ממש אנטי מתנחלים אז אפילו אם הם יעשו משהו טוב אתה לא תבחין בכך.

מה הגיע קודם?

התגובות מלאות השנאה שלי אליהם, או האלימות הבזויה שלהם? הח"כ איתם, שטען שהוא ניסה להגן על כוחות הביטחון ואני הייתי שם וכל מה ששמעתי אותו אומר זה: "תזהרו, אל תזרקו עלי".

אז זהו שלדעתי

אתה נתקלת באלימות של הימין דבר שגרר אותך לזעם עצום ולאחר מכן מרוב זה שכל כך התעצבנת עליהם התחלת לראות אותם באור שחור למדי ומאז אין סיכוי שתראה אצלם משהו חיובי.

noamgk

New member
תקנה משקפיים.

כמה מתוך כל הנוכחים בעמונה היו על הגגות? אולי עשירית. כמה מתוכם זרקו אבנים? אולי 70%. נבוא לקראתך. וכמה שוטרים פיצחו ראשים לנערים, ללא צו אלוף וללא אזהרה מוקדמת? עכשיו, בתקווה שהספקת לקנות משקפיים - כמה מהנוכחים בעמונה היו בזירה עצמה (בסביבת הבתים)? כ-50%. כמה "אלימות" הפגינו אלו שאחזו ידיים ונצמדו לקירות הבתים? (כן, אלה שחטפו אלות בראשים והצלפות בשוטים ופרסות של סוסים...) וכמה אלימות הפגינו הנערים שהיו בתוך הבתים וחטפו מאייל דניאל-שלום מכה-אחר-מכה-אחר-מכה ללא רחם? שוב צדקת. בעמונה היו בסה"כ כ-4500 איש, חלקם - אגב - לא גרים ביהודה או בשומרון. ובהחלט ניתן לומר שהמספרים האלה משקפים את הלך הרוח הכללי בקרב נאמני ארץ ישראל ("אנשי שלומנו"). ועכשיו שאלה לכלל הפורום: מי יכול להסביר לי איפה עובר הגבול בין "פטריוט" ל"פאשיסט"?

noamgk

New member
התחרפנת סופית?

איפה ה"קטילה" פה? רק הוספת עוד קרש למדורה שלי...

חחחח אז אתה מודה שלא היו הטרדות מינ

-יות? ואם אתה לא מודה, איפה כל ההוכחות שהבטחתם? :)

noamgk

New member
מעולם לא הבטחתי שום הוכחה...

ואני לא יכול להודות בשום דבר, כי אני אישית לא ראיתי שום הוכחה ברורה. אבל אני בהחלט מאמין לעדויות של הבנות מול המורות שלהן. את המילים הגסות והמשפטים המלוכלכים כלפי הבנות גם החברים שלי שמעו. לא מצאתי מקום שכתבתי בו שאני מודה שלא היו הטרדות מיניות, אז כדאי שתלמד הבנת הנקרא (למרות שזה די מאוחר בגילך... לך על המשקפיים, אולי זה יעזור). ואל תתחמק ותשליך שטויות לאוויר. אני מחכה לאישור שהעובדות נקלטו לך במוח.

וואלה יופי

ואני אומר שאחת הבנות שם תפסה לי את הז**, זה מוכיח משהו? מזיז לי מה העדויות שלהן? בשורה התחתונה, הבטיחו לנו הוכחות להטרדות מיניות, ואיזה קטע? לא קיבלנו אפילו אחת. מסתבר שאתם גם שקרנים בנוסף לכל:) למה להתחמק? בינתיים אני אמרתי שאין הוכחות, ואתה טענת שזה רק מוסיף למדורה שלך. אז באמת, תודה על העזרה:)

noamgk

New member
אתה צוחק?

דיברתי על זה שאמרת שהיו הטרדות מיניות, וזה - אם זה אכן קרה - מוסיף עוד קרש למדורה. שוב, קשה הבנה שכמוך, אני מעולם לא דיברתי על זה ולא הבטחתי שום הוכחה. אני רק מחכה שתהיה לך תשובה עיניינית להודעה הראשונה שכתבתי בשירשור הזה.

לא דיברתי על אלימות משטרה....

לצערי גם זה קיים וחוויתי את זה במגרשי הכדורגל.... דיברנו כאן על אלימות ימנים מול שמאלנים....המשטר לא קשורה לעיניין....

שקרן!

אני כבר כתבתי לך שלא רק בעמונה ראיתי אלימות, וזה רק אני. בנוסף למה שכבר כתבו לך, ידידה שלי נדקרה בידה ע"י מתנחלת בת 14 (ולפני שאתה כותב משהו, היא דקרה אותה עם סכין יאפנית).

רוני13

New member
צודק...

נזכרתי! ואתה אמרת שצריך לשלוח גם אותם למשרפות...מישהו הזכיר היטלר?!

רוני13

New member
כנס...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=237&msgid=79963185 בשרשור הזה שאלתי על החתימה שלך(סתכל על החתימה שלך אז) אם ילדי מתנחלים גם כלולים בהגדרה "מתנחלים" ואמרת שכן...ואתה כתבת בחתימה שלך שצריך לשלוח אותם לאיראן ולהפציץ אותם עם אחמדינג'אד! וזה לא רחוק ממשרפות זה על אותו עיקרון כי לשני המקרים יש מכנה משותף-אתה רוצה להרוג אותם.

למעלה