רעיון חדש למשחק

scudnick

New member
פעם בשנה?../images/Emo2.gif

לא הייתי רוצה להריח את הגרביים שלך, סבא'לה

מרי15

New member
חחח שירשור ענקק

לצערי אין לי הרבה רעיונות
.. אבל אולי עוד מעט יצוץ לי משהו ואני אכתוב אותו

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo6.gif

סוהרסנים הם כמו הדודה הפולנייה - אתה לא רוצה לקבל מהם נשיקה.

Pr0NgS

New member
הממ

פטיגרו הוא המקרה הקלאסי של אנימאגוס - <חיית>פרא אדם מאולץ למדי, מה?

mjlk

New member
אמממ../images/Emo118.gif

גמדוני בית הם כמו דאודורנט - שמים אותם רק במקומות המסריחים. סוהרסנים הם כמו זמר רוק. עושים רעש, ולא כדאי להתנשק איתם.
<סיחה מיוחדת לזמרי רוק> סיריוס הוא כמו שרשרת יהלומים. גם כשהיא נשברת, עדיין קשה להאמין. רוחות הם כמו שלמה ארצי. הם תמיד קיימים. הרמיוני היא כמו סיר לחץ. היא אוגרת כל השנה, ומתפרצת רק בסוף.

scudnick

New member
הממ...

רון וויזלי הוא כמו גזר - כתום, ארוך ועגבניה יותר חכמה ממנו! [זו עובדה ידועה שעגבניות יותר חכמות מגזרים, מה;[ ] המממ... סנייפ זה כמו בואש מטוגן - שיער שחור, המון שמן, ועגבניה יותר חכמה ממנו! [עגבניות מאוד חכמות!!
] הרמיוני היא כמו עגבניה - היא חכמה! הארי הוא כמו בצל - אפילו גזר יותר חכם ממנו! *מוגש מטעם האגודה לקביעת איי-קיו אצל ירקות.* ואחרון חביב: נוויל הוא כמו צביקה פיק - חוזר כל שנה, ואף אחד לא באמת מבין מה הוא עושה שם. דמבלדור הוא כמו בחורה - "אם אתה לא יודע למה לא הסתכלתי לך בעיניים כל הספר החמישי, אני לא אגיד לך!"
ליאת [לולו] היא כמו דמבלדור בחמישי - גם לי היא שנה לא מגיבה
*אהם רמז אהם*

scudnick

New member
אבל את הרמז הבנת,

גברת אוי-פתאום-אני-לא-יכולה-להיות-בעזריאלי?

mjlk

New member
אמממ עוג../images/Emo118.gif עקב שיעמום

רמוס הוא כמו מלאווח, עדיף מטוגן מאשר בתנור.
רמוס הוא כמו מים - שקטים וחודרים עמוק. סיריוס הוא כמו... סיריוס הוא כמו... סנייפ הוא כמו מכונית - אם אין לו שמן, הוא לא יכול לזוז
דמבלדור הוא כמו דמבו הפיל המעופף. - דמבי הפרופסור המעופף. חדי קרן הם כמו אנטנה. יש להם רק קרן אחת
- איזה טימטום!

חחחחחחח ../images/Emo6.gif

"רמוס הוא כמו מים - שקטים וחודרים עמוק." בהשראת רמוסיריוס, לא?
נ.ב: החתונה מחר.

למעלה