רעיון חביב.

s a r a h13

New member
רעיון חביב.

נכון הרבה פעמים שואלים אתכם: "מה אתם מעדיפים, זפלין או פינק פלויד?" חשבתי לעשות תחרות, בשיתוף פורום פינק פלויד או משהו איזו להקה טובה יותר. נו?

AeroTom

New member
אממ...די הגיוני ש-

כל פורום יבחר את הלהקה שלו כטובה יותר, לא? אז נראה לי עדיף להשאיר את זה ככה

שמיקי

New member
פינק פלויד וזפלין

אלו שתי סגנונות שונים של מוזיקה האמת עדיין לא הבנתי למה משווים בינהם..

shigaoni

New member
אני מבינה אבל לא מסכימה עם זה

2 להקות ישנות ומעולות.. חוץ מזה לשאול 'מי יותר טוב?' זה לא בהכרח להשוות

שמיקי

New member
2 להקות ישנות ומעולות??

וואט דה..? ככה את מדרגת את המזיקה שלך? ישן או חדש? מזה קשור? ולשאול מי יותר טוב, זפלין או פינק פלויד.. בשבילי זה כן השוואה פינק פלויד הכי מיוחדים שיש בשבילי בצורה כזאת ולד זפלין הכי מיוחדים בשבילי בצורה אחרת. פשוט אי אפשר להשוות בינהם. אם נגיד, תשווי בין, ג'נטל ג'אינט לקינג קרימסון אני עוד איכשהו אבין, אלו שתי להקות מאותו הסגנון, למרות שגם את ג'נטל אני ממש אוהבת וגם את קרימסון. אבל פינק פלויד וזפלין, אממ.. לא =]

שמיקי

New member
אהה שכחתי

לשאול מי יותר טוב פינק פלויד או זפלין זה השוואה בשבילי כי אני אוהבת את שתי הלהקות. אבל בעניין של טעם וריח אין מה להתווכח, ז"א מישו שאוהב את הפלויד על פני זפלין וכ'ו

shigaoni

New member
חח איזה התקפה..

טוב אז קודם כל זה לא קשור לאיך שאני מדרגת את המוסיקה שלי אבל אם אנשים משווים משהו צריך להשוות אותו על מכנה משותף כלשהו... ולא אמרתי שאני מסכימה עם זה.. "אם נגיד, תשווי בין, ג'נטל ג'אינט לקינג קרימסון אני עוד איכשהו אבין, אלו שתי להקות מאותו הסגנון, למרות שגם את ג'נטל אני ממש אוהבת וגם את קרימסון." אני לא השוותי שום דבר אמרתי רק שאני מבינה על מה אנשים משווים את 2 הלהקות האלה..

שמיקי

New member
סורי זו לא התקפה..

פשוט.. למה נראה לך שאנשים משווים בין שתי הלקות האלו כי הן ישנות?

shigaoni

New member
שמעי אני לא ירדתי לעומק מחשבתם

של אותם אנשים.. סתם אמרתי את זה לא חשבתי שמישהו יתיחס בכלל..

shigaoni

New member
חוץ מזה שזאת לא השוואה

כמו שישאלו אותי מה את מעדיפה מזרחית או מטאל זה לא השוואה זה העדפה..

שמיקי

New member
...

"אבל אם אנשים משווים משהו צריך להשוות אותו על מכנה משותף כלשהו" את אמרת.. ונכון אני אמרתי שזה קשור לטעם. לא משנה ויכוח טיפשי. די :)

shigaoni

New member
............

אם כבר משווים זה על מכנה משוץף והשאלה מה יותר אוהבים זאת לא השוואה.. באמת ויכוח טיפשי

Liorking

New member
יש סיבה

אלה שתי הלהקות הגדולות ביותר של שנות ה-70.

AeroTom

New member
תלוי את מי שואלים...

לכל אחד יש בחירות אחרות ולכל אחד להקות אהובות אחרות. גם בשנות ה-70 וגם בכלל. אז אין כזה דבר, כי כל אחד יוכל לבחור לך את מה שהוא עצמו יותר ולדעתו הלהקה הכי גדולה בשנות ה-70. נכון שזפלין ופינק פלויד הן מהלהקות היותר מוכרות וגדולות בתקופה הזאת, אבל להרבה אנשים יהיו להקות שלדעתם הן יותר גדולות. אז זה כל אחד והטעם שלו.

Liorking

New member
לזה התכוונתי

אלה הלהקות הכי פופולריות בשנות ה-70, לדעתי גם הכי גדולות.

למעלה