רעיון ושאלה.

Sonic hedgehog

New member
לא פספסתי

אבל נראה לי שבהחלט כתבתי משפטים דומים למשל על אח שלי, כל עוד הייתה כותב קנה מידה של זמן זה היה יעיל כמו שהיא נתנה קנה מידה למחיר (עם כי לא אינפורמטיבי מידי).

Sonic hedgehog

New member
ואגב

לדעתי חלק מרהיטי איקיאה הם במחירים דומים לרהיטי יד שניה (אם כי גנראה פחות איכותיים), כך שאני באמת לא רואה מה בהצגת זה כתחלופה אלטרנטיבית כל כך הציק לך.

במבה9

New member
אני תוהה

מאיפה אתה שואב את האינפורמציה לגבי מצבי הכלכלי וסיועם של אבאמא לעובר ושב.
אני מתקשה להבין למה אני אמורה להתנצל שקניתי רהיטים באיקאה במאות שקלים בודדים. (אגב עכשיו יש סייל, מומלץ)
אני מתקשה להבין מה יהיר בציון העובדה שיש לי קצת כסף נזיל, כדי שמע שאין לו שקל יבין שזו לא אופצייה בשבילו ומי שיש לו קצת ידע שזו אופצייה שפויה למדי, לא יותר מרהיטים שמוצעים ביד 2 למשל.
צר לי על הקנאה וצרות העין שזולגות תחת מקלדותיהם של חלק מכותבים כאן.
וח״ח לסוניק.

כיוון שהגבת להודעה שלי

שכותרתה "נסי לדמיין את הסיטואציה הבאה", אני מרשה לעצמי להניח שקראת את הדוגמה שהבאתי בה. נסי לדמיין את הסיטואציה, וספרי לי אם את לא היית מרגישה שיש בה טעם לפגם.
אני לא חושב שכתבת את מה שכתבת כדי לזרות למישהו מלח על הפצעים או לדרוך עליו, פשוט עשית מה שעשית מתוך חוסר מחשבה ומודעות לזה שחיי הדבש שלך אינם מה שכולם פה עברו, ושבשרשור שבו מתנהל דיון על איך להעביר ריהוט מיד שניה בצורה יעילה בין אנשים, ניתן להסתפק בהמלצה על איקאה למי שיכול להרשות לעצמו, בלי לדחוף את הנתונים האישיים שלך בצורה כזו.
לזה קוראים חוסר טקט, ועל זה חשוב להעיר לאנשים.

נ.ב. אני עשיתי את כל התהליך בלי לקבל שום סיוע מההורים, ה.ל.ל. או כל גורם אחר, ואני מסודר היום בחיים כמעט בכל מישור שאפשר לחשוב עליו, כך שקנאה וצרות עין הם סיפורים שתצטרכי להדביק למישהו אחר.
דווקא בגלל שהסתדרתי כל כך טוב בחיים, מפריע לי לראות אנשים שיש להם את החוצפה לכתוב ממרום הישגיהם הצנועים, בצורה שמתעלמת לגמרי מההרגשה של אנשים שמזלם שפר עליהם קצת פחות - לפחות בשלב הנוכחי.

נ.ב. מה איכפת לך מאיפה המידע?
שנינו יודעים שעצרתי את עצמי מלתאר את המצב בצורה מלאה, ובואי נשאיר את זה ככה.

חוסר טקט משמעו

לפגוע בלי כוונה.

כשכותבים בכוונה בצורה כואבת אפשר לקרוא לזה הרבה דברים, אבל חוסר טקט הוא לא אחד מהם.

לעג לרש... שאני יצאתי בשאלה

וסופסופ מצאתי דירה כן עם כל הריהוט לא חסר כלם [נו מה? הייתי חייבת גם להשויץ..]ובדיוק גם התחלתי עבודה כי כמה חודשים לא גרתי בשום מקום ולא יכולתי לעבוד ונגמר לי כל הכסף כי גם שלא עובדים חיים..
מה שהעסיק אותי זה אייך למלא תמקרר וממש לא הרהיטים של איקאה [שסתם ככה אני לא מחבבת...]
הוא העלה פה נקודה חשובה גם לי יצא לבקר בדירות של יוצאים שישנים על מזרון מסריח והבגדים שלהם על מדפים מאולתרים.
צריך עיון...

Sonic hedgehog

New member
ביג דיל

גם אני ישנתי בחדר ריק על מזרון (לשותפים היו קצת רהיטים בחדרים האחרים (מילטון זה משפט תקין בעינייך או שזה גם התרברבות?)) עד שצברתי קצת ריהוט מחברים, מכירה שלל אנשים אחרים שגם עשו את זה, לא יוצאים, אלה סתם כאלו שיצאו מהבית בפעם הראשונה. זה שלב טבעי זה הגיוני וזה לא כזה סיפור גדול.

ראי תגובתה של מורדת

ומהפידבקים שקיבלתי - לולא הייתי עושה למענם את העבודה, היית זוכה לעוד כמה מגיבים שהיו מסבירים לך בצורה יותר נעימה מה הבעיה בדברים שלך, אלא שאז כנראה זה לא היה מחלחל.

במבה9

New member
זה לא חלחל

במבה9

New member
מי השוויץ?

ככל הידוע לי עברת לגור לבד,
אז יאללה, גם אני אתחיל להעביר בקורת על אנשים ששוכרים דירה לבד ולא מצטמצמים עם שותפים.
WTF?

למעלה