רעיון המוות

רעיון המוות

הרגע האחרון בחיים, הנשימה האחרונה, דפיקת הלב האחרונה, הפעולה האחרונה עליי אדמות, המחשבה האחרונה. התנתקות הנשמה מהגוף. זה הרגע המסתורי שעושה את ההבדל. ולמרות שאין אישות כזו, המוות תמיד נמצא לשמאלנו, ובכל רגע הוא יכול לגעת בנו, לכן עלינו להיות מודעים לחיינו, וכל פעולה שאנו עושים, עלינו לראות בה כפעולה האחרונה בחיינו, גדולה כקטנה, עלייה להיות פעולה ללא רבב. המוות מאפשר זאת. האהבה היא ההגנה היחידה בעולם, כל הגנה אשלייתית אחרת, יש בה פרצה. המוות הראשון, הוא מתנת האהבה, מותו של העצמי הנפרד. מותך השני ומותך הראשון הוא סך כל המוות "המוות הוא המעניק לכל דבר את המגע העמוק והיסודי, וכל מה שהוא נוגע בו הופך אכן לעצמה." ד.ח/ק.ק מתוך "מציאות נפרדת". בני האדם לרוב מוטרדים בחיי היום יום מכל מיני הבלויות (היא לא אוהבת אותי, הוא אמר עליי שאני כזה וכזה, אין לי מספיק...) כשלמעשה הדבר היחיד המטריד את רוחו של האדם הוא רעיון המוות. הפוך את המוות שלך לחברך הטוב ביותר, ליועץ החכם שלך, ותהיה אדם חופשי. החשיבות העצמית שלך, רגעים בהם אתה חש שאתה קרבן, רגעים בהם אינך נכנע לרגע הזה ומקבל עליך את הרגע הזה באהבה, רגעים בהם אתה מציב את עצמך במרכז, רגעים בהם אתה חושב שיש בך אשמה, רגעים בהם אתה לא משוחרר, רגעים בהם אינך נכנע לרגע הזה,ומקבל את הרגע הזה באהבה, הם הרגעים המונעים ממך להיות חופשי באמת. ועוד דבר, כשהצ'אקרה השישית שלך פתוחה ומאוזנת אתה חדל לפחד מהמוות, ואתה הופך להיות אדון לעצמך. החיים שלאחר המוות מתחילים כאן ועכשיו הכוחות המנחים ינחו אותך אל האמת הפנימית שלך. תמצאו את האהבה שלכם, את השלווה שלכם, את הרגע שלכם. אפשר לאחל לכם מוות נעים וחיים מלאי עצמה?

היי פארדוקס

כאן אני יכולה להגיד לך, שהמילים שלך מתאימות כל כך לדרכו של הלוחם! (במקומות אחרים לא יבינו את דבריי). חזק ואמץ

kesem amiti

New member
Targil

Im vekaasher atem noflim ledfus shel rachamim atsmiim tagidu leatsmechem et hamishpat haba: "Ani chashuv kemet. Ani met kvar 30 shana (im atem bney 30 lemashal) Ani bichlal ruach refaim"
Ahavti et ma shekavtat Paradox

תרגיל../images/Emo129.gif

אם וכאשר אתם נופלים לדפוס של רחמים עצמיים, תגידו לעצמכם את המשפט הבא: "אני חשוב כמת. אני מת כבר 30 שנה(אם אתם בני 30), אני בכלל רוח רפאים".

IC4

New member
שלום פרדוקס אימושיין O ../images/Emo98.gif

שלום גם לקסם אמיתי ולי עצמי ברוכים הבאים לפורום תודה!
התרגיל הזה קצת מזכיר לי דווקא תקופה מלאת רחמים עצמיים כך שקשה לי להבהיר לעצמי שהוא עוזר הוא שימש בשבילי רציונליזציה של המוות ולאו דווקא של החיים ככה שאני קצת מפחד על הסיכון בשימוש הפוך שלו

אתה עדיין חי../images/Emo13.gif

המוות יספק לך את העצמה הדרושה לפעולה ללא רבב, לך אל המקום הזה של הרחמים העצמיים, והזז את נקודת המאסף שלך אל מקום חדש, מקום ללא רחמים, מקום ללא רחמים זהו מקום שהחשיבות העצמית מתמוססת באורה של הנשמה האוניברסלית, והחשיבות העצמית מאבדת את ערכה. הדברים החשובים באמת, מתגלים במיסתורין האין סופי.

cozy

New member
יפה

יפה מאוד אהבתי את הקשר שעשית בין הטכניקות למשל הרעיון של ללכת למקום ללא רחמים זה ליפוש של petty tyrans שזה כבר stalking

IC4

New member
אז מה אתה חושב על הגישה שלי

אני פשוט שמתי שלט סילוק: "אין כניסה ליתושים ולרחמים עצמיים" [יום יבוא ואני באמת אדע אם יש לי נשמה שקשורה לתקופת הנאצים או שסתם המנטליות שלי מאד מושפעת ונמשכת להשראה שבאה מהם לתחומים אישיים שלי]

למעלה