רעיון דפוק...

double M

New member
איזה דאת´ מטאל?

הפוסי של לוסי זה פאנק-רוק עם הארד-קור, בערך. ממש לא מטאל, מכל סוג שהוא....

volatile

New member
תסתכל בחתימה

הציטוט אחד מהעמוקים והנכונים שהיו לאיש הגזען ועדיין החכם הזה... (רואה סבא יש גם גזענים לא טיפשים, לא שזה מראה משהו טוב על העולם אבל הוא לא טיפש) פלג.

Syndrome

New member
Black Star

לחברה האלה יש קטע שאני ממש מתחבר אליו מתוך השיר Thieves in the night Not strong - Only agressive Not free - We´re only licensed Not compassionate, only polite - Now who´s the nicest? Not good but well behaved, Chasing after death so we can call ourselves brave - Still livin like mental slaves Hiding like thieves in the night from life Illusions of oasis making you look twice (X2) וכן, אמנם זה כעקרון מתייחס לקהילה השחורה בארה"ב, אבל אני באמת חושב שאפשר להתחבר לזה קצת יותר גלובלית...

micL

New member
איך אפשר בלי

טופאק: I ain´t a killa but don´t push me revenge is like the sweetest joy next to getttin´ pussy

משהו שראיתי פעם ב"חברה הטובים"

אם את יפה והחיים שלך רעים ואני מכוער והחיים שלי גם רעים אז לא עדיף לצאת יפה לפחות מרווחים משהו

donslam

New member
ע.סטלן

"להסביר למישהו שבחיים לא עישן מה זה סטלה זה כמו להסביר לעיוור מלידה מה זה צבעים"....ע. סטלן מתוך גראס ועד ג´אראס

BIGO-G

New member
חחחחחחח

ויש גם : "המציאות היא תחליף עלוב לאנשים שלא מתשתמשים בסמים" ולא מאותו המקום..

multi

New member
עוד כמה

"what is the profit for a man to gain the whole world and lose his soul" מקווה שציטטתי נכון מהשיר danja mowf - Question והנה כמה מספר קהלת בתנך (מומלץ) "כי ברוב חכמה רב כעס ויוסיף דעת יוסיף מכאוב" "כי אין זיכרון לחכם עם הכסיל לעולם בשכבר הימים הבאים הכל נשכח ואיך ימות החכם עם הכסיל" "כי במקרה בני האדם ומקרה הבהמה ומקרה אחד להם כמות זה כן מות זה ורוח אחד לכל ומותר האדם מין הבהמה אין כי הכל הבל" "וראיתי כי אין טוב מאשר ישמח האדם במעשיו כי הוא חלקו כי מי יביאנו לראות במה שיהיה אחריו" "אל תהיה צדיק הרבה ואל תתחכם יותר למה תשומם, אל תהיה רשע הרבה ואל תהי סכל למה תמות בלא עיתך, טוב אשר תאחז בזה וגם מזה אל תנח את ידך כי ירא אלוהים יצא את כולם" "ושיבחתי אני את השמחה כי אין טוב לאדם תחת השמש כי אם לאכול ולשתות ולשמוח והוא ילונו בעמלו ימי חייו אשר נתן לו אלוהים תחת השמש"

guilti

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif../images/Emo11.gif

למעלה