רעיון גיוסים...

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

eviv

New member
רעיון גיוסים...

הרעיו התגלגל לו אחרי הישיבה והוא הולך ככה מתוך מצב נתון ש: אנשים רואים מרצ הם עוברים צד במדרכה ומסתכלים על הפעילים כאילו בוגדים הם במדינה חשבתי ומצאתי עוד מצב נתון: הישראלי המצוי יקח כל מה שחינם ואפילו יתאמצ בשביל לקבל דברים חינם למה אי אפשר בדוכנים להביא משהו חינם : שתיה קרה במבה(אפשר מסיבמבה) וכל מיני דברים תארו לכם מצב אתם יוצאים מביהס עייפים תשושים חם לכם אתם רוצים להצטנן ופתאום משומקום אתם רואים לפתע דוכן של נוער מרצ אתם חושבים אנחנו שונאים אותם אבל מסתכלים טוב ורואים שהם מצעים שתייה קרה חינם אתם אומרים אני שונא אותם אבל למה לא לשתות משהו קר זה לא רעיון טוב?

[אורן]

New member
כי זה יותר מדי מזכיר את המחב"תים

זו שיטה לא יפה ולא הוגנת. מזלזלת באינטיליגנציה של העומד מולך (אז מה אם באמת אין לו אינטיליגנציה?... זה לא אומר שהוא צריך לדעת את זה).

ימיממה

New member
../images/Emo24.gifלא צריך לפתות אנשים.

עם אנשים מאמינים במפלגה אז הם יבואו לא צריך לפתות אותם לא לשחד האנשים שיבואו אלה אנשים שגם יבואו לנוער ליכוד ואלה לא האנשים שהייתי רוצה בנוער שלי.

high hopes

New member
נכון מאד,

לא צריך לתת שוחד מי שמאמין באמת יבחר את הדרך המתאימה לו

eviv

New member
לא הבנתם...

לא התכוונתי להגיד בואו אנחנו מגניבים ואם תבואו אז נביא לכם במבה ושתיה התכוונתי שמה לעשות יש עלינו דעות קדומות ובשביל שאנשים בכלל יסתכלו לעברינו צריך להתבלט ואם נשים משהו חינם על השולחן אתם יודעים שהרבה אנשים יבואו וזה משהו בולט אנשים יבואו לאיפה שיש המון אנשים

Carl Freeborne

New member
הרעיון, כפי שהבנתי אותו..

הרעיון הוא לא לפתות אנשים לבוא לנוער מרצ, אלא להוריד את מפלס העוינות בין מרצ לשאר הציבור, החושב שהשמאלנים (סססמולאנים) הם בוגדים ועוכרי ישראל.... ועל זה צריך לחשוב..... וכל הכבוד לאביב שהעלה הצעות כי לא ראיתי פה אף אחד שאכפת לו מזה ששונאים אותנו..

זה רעיון ישן...

יש לי בבית כוס שקיבלתי מאיזה דוכן (לא זוכר של מה :-o) שכתוב: "בואי שרה´לה הולכים הביתה..." וזה עוד מ-99... (קיבלתי את הכוס ביחד עם מיץ תפוזים
)

אפרת*

New member
זה רעיון מצוין להעברת מסר

לכתוב על כוס סיסמא מסוימת וחלק ככה שתיה, אבל רק להעברת מסר... זה לא מה ש"יוריד את העוינות" וגם אם כן זו לא השיטה.. וגם לא לגייס ככה חניכים...

SMOLANIT1

New member
כבר עשינו את זה...

בהפגנה למען הקפאת ההתנחלויות חילקנו מים קרים לאנשים...

SMOLANIT1

New member
כבר עשינו את זה...

בהפגנה למען הקפאת ההתנחלויות חילקנו מים קרים לאנשים...

בתור מרצניקית לעתיד אני חושבת...

שאם הייתי רואה ברחוב פעילי מרצ מגישים אוכל ושתיה למי שיסכים להתעניין או מפתים אנשים בדברים כמו תצטרף למרצ-תקבל במבה... זה היה יוצא רושם ממש לא טוב(אצלי בכל אופן) מי שבאמת רוצה לבוא למרצ ידע איך לבוא בכוחות עצמו ולא צריך במבה בשביל זה...לא ככה?

eviv

New member
תגובה..

לא באתי ואמרתי בואו לנוער מרצ ותקבלו במבה אמרתי בואו תתקרבו אלינו ובדרך גם מה לעשות תשמעו את קולנו תקחו שתיה, במבה, כוסות מה שלא יהיה ואולי בזמן הקצר שתשמעו לנו אולי תגלו שאנחנו לא הזונות של ערפת ושאנחנו לא בוגדים ושאנחנו לא בעד הפיגועים EVIV

למעלה