רעיון גדול

רחלילי

New member
רעיון גדול

אם חס וחלילה נצטרך שוב לאטום חדרים בואו נעשה שאוטמים את החדר עם המחשב וכהה אם חלילה נשב בחדר האטום נוכל לפחות לעשות הרפיה יחד או משהו. אני מתנדבת לעשות את ההרפיה.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול../images/Emo70.gif

בואו נקבע צ´ט קבוע אחרי כל אזעקה

רחלילי

New member
יש לי בראש איך יעשו מחקר אנתרופולגי

יגידו שהיתה כאן חברת אנשים שמתו תוך שהם מדברים בצ´אטים. גדול. אבל עם כל הציניות אני חושבת שזה יכול להיות מאד מרגיע.

אוסנת123

New member
אין בעיה!!!

אצלנו הממ"ד הוא החדר עבודה ולכן יש שם 2 מחשבים. אחד המחשבים מחובר לאינטרנט והשני לכרטיס טלויזיה אז אנחנו ממש ערוכים למתקפה. נראה לי דבילי סתם להסתתר בחדר מוגן ולא במקלט - בטח יהיו ועדות חקירה אח"כ על תקני הבנייה של הממ"דים ועל הנזקים שנגרמו בכל זאת... מצד שני - גם מקלט זה לא כזה להיט... תמיד אפשר לעלות על הגג ולראות את הטילים - לפחות שיהיה מעניין!

יעלי2

New member
את כל מכשירי החשמל?

אם תהיה מלחמה ותהיה אזעקה, מתי יהיה לך זמן לרוץ למטבח לנתק את המקרר ואת מכונת הכביסה?! אני חושבת שאם חשבנו שהפורומים זה המצאת המאה (כהגדרת ידיד שלנו) והוא מהווה מקום מפגש וירטואלי בזמני רגיעה. תתארו לכם איזה השפעה מרגיעה, מגבשת ומעודדת תהיה לו בזמן חירום (גם אם זה שעתיים אחרי ירידה למקלטים)? אפשר לקבוע מעכשיו {מעין הסדר ביננו) שאם תהיה מלחמה, נעשה שרשור עדכון מה המצב אצל כולם. אני מקווה שיהיה לי אינטרנט, כי למרות שהמלחמה המשמשת לא מזיזה לי הרבה, אם יהיה מצב חירום לא בטוח שאני אהיה מחוברת לאינטרנט מפאת השינוי במיקום.

keren1877

New member
למה? עושים לנו שוב החשכה? ../images/Emo8.gif

חשבתי שהימים האלו עברו...

che55

New member
ממש לא - זו סתם שמועה......

גם הסמרטוט עם האקונומיקה זה שטויות, צריך לאטום את כל הפתחים - מספיק סמרטוט לח. רק האקונומיקה תהרוג אותנו...

fila

New member
אני אשתדל!

המחשב של אחי במקלט אצלם בבית אז אם הקמצן יתן לי
אני יהיה כאן!

למעלה