רעיון בקשר לגולן:

youvall

New member
רעיון בקשר לגולן:

קודם כל נבהר: מי שרוצה לרדת מהגולן-לא שפוי! אבל, למה שלא נעשה משהו שכבר נבחן בהצלחה יתרה אני חייב להגיד בכל מיני מקומות אחרים בעולם...נעשה משאל עם-רק לתושבי הגולן לאיזה מדינה הם רוצים להסתפח...לישראל היהודית-דמוקרטית או לסוריה האיסלמאית-דיקטטורית-תומכת טרור... אם רוב התושבים ירצו להסתפח לישראל-הסורים מקבלים את זה ומוותרים על הגולן... פיתרון ריאלי, שכבר נעשה במקומות אחרים בעולם ויכול לפתור את הבעיה של בעלות ישראל על הגולן....

סלוניק

New member
אני לא שפוי גאה.

תודה לרופא הנפש המלומד והפלורליסט, דוקטור יובל.

youvall

New member
נכון...

אבל זה לא משפט שלי.. מי שאמר שמי שרוצה לרדת מהגולן-לא שפוי...זה לא אני! למרות שלא אכפת לי לקחת על המשפט הזה זכויות יוצרים...הוא של יו"ר המפלגה לשעבר, רה"מ לשעבר, יצחק רבין ז"ל...המשפט נאמר במהלך מערכת הבחירות של 92....

youvall

New member
ואני עומד מאחוריו!

ד"א, לא הגבת בכלל לרעיון שלי, או שזה לא מתאים לך לרצות להשאיר חלקים מהארץ אצלנו-כי הרי אתה לא מרגיש בכלל מחובר לארץ הזו?!

סלוניק

New member
אם אתה מתעקש,

לא הגבתי לרעיון היות ולטעמי הודעה הנפתחת ב"מי שלא חושב כמוני הוא לא שפוי", איננה ראויה לתגובה.

youvall

New member
אני רק הבעתי את עמדתי...

אני חושב ומאמין שמי שחושב לוותר על הגולן-פשוט לא שפוי...ויחד עם זאת, הצגתי פיתרון שבו שני העמים מסכים להתפשר ולקבל את החלטת התושבים!

יופי יובל.... אבל מה אתה אומר

על כך שרבין מאוחר יותר אמר לאחר חתימת אוסלו שהגולן ומזרח ירושלים פתוחים למו"מ... מה אתה חשבת בדיוק שייקבע במו"מ???

אשרת

New member
הלא שפויים בחברה הישראלים

מודים לך יובל על כך שערכת ניתוח מעמיק ויסודי בנפשנו והחלטת (.. ורבין ז"ל) שאנו לא שפויים. המשך התגובה שלי - מסכימה עם סלוניק.

יהונתן10

New member
אפשר להגדיר את זה בצורה שונה

מי שרוצה לרדת מהגולן - מנותק מהמציאות, בעל הגיון מעוות, חסר יצר קיומי, ובעל שנאה עצמית (הכוונה לאומית - אוטואנטישמיות). ויסלחו יפי הנפש למינהם.

קודם כל נבהר: יובל לא שפוי!

הוא מוכן להקריב את בני המדינה, למען שטח. פעם הצעתי את פיתרון ישראל-סוריה-דרום לבנון, אפשר למצוא אותו בקומונה שלי בארכיון... זה הפיתרון הכי הוגן!

למעלה