רעיון + בקשה

robert fripp

New member
מתי היית שם פעם אחרונה?

אנשים כמוך נורא מצחיקים אותי עוזבים ואז מתלוננים על המקום במקום להשאר ולשמור עליו נורמלי.. בכל מקרה, דיי השתנה שם הכל... מוחקים הרבה יותר מפעם... ונייטוויש בוי.. אל תדבר שטיות... אחד המנהלים הוא בנאדם שרוב מה שהוא שומע זה אלטרנטיבי.... זה שאתה חושב שאלטרנטיבי זה מה שי בMTV, זה כבר בעיה שלך.

hospital_food

New member
מסכים

פורום גזעני,הומופובי, קטנוני,ילדותי, והודעות סטייל:" היי אני פריק, פריקים הביית, אני שונא ערסים" וכו...

robert fripp

New member
אם כבר אז לפורום רוק...

ולא רק לאלטרנטיבי... שיפצלו את רוק ומטאל וזהו

אחד המנהלים הוא גם היפי...

זה אומר שלא יורדים רצח על היפים או על "מוזיקה היפית" בפורום? אין לי אפילו ספק קלוש שיקטלו אותו... "לך תשמע נירוונה עם הפריקים שלך ותעזוב אותנו בשקט", משהו... אולי ה"אלטרנטיבי" שאתה שומע (או לא שומע, וסתם אומר כדי לעשות פוזה של "וואו! אני מאגניב ששומע דברים אלטרנטיביים שאין בMTV!") הוא לא מה שיש בMTV, אתה לא יודע לגבי הטעם שלו, אז... שתוק.

elknetld2kil

New member
רעיון + בקשה

אני מוכן לקחת על עצמי להקים פורום רוק אלטרנטיבי. אני רק צריך שמישהו יעזור לי בזה. ני שמועניין שיענה בפורום ואני כבר אצור איתו קשר.

Esmena

New member
זה לא ילך. ותהיה בטוח שפורום אלטרנט

יבי יכלול גם רוק.

Esmena

New member
אתה!( תיכף יגיעו כל העולם ואישתה

ויצעקו עלינו ללכת למסרים. זה בדוק).

PORCUPINE

New member
אז לא פתחתם הודעה בסוף אני רואה..

טוב... אני אפתח... זה נושא חשוב... בואו נשגע אותם עד שימאס להם... Follow Me

a white swan

New member
מדברים של על מטאל בעיקר

לפי מה שראיתי. וכשמדברים על רוק,אז זה רוק קלאסי\פרוגרסי. לא שיש לי משהו נגד הזרמים האלו..אני אוהבת רוק קלאסי, אבל על רוק אלטרנטיבי לא ממש מדברים שם..

robert fripp

New member
שמע, אם יש לך על מה לדבר שקשור

לאלטרנטיבי, אל תתבייש להגיד... יש שם אם מי לדבר על זה אל תדאג :)

למה לשקר לילד?

אני כבר רואה את התגובות ה"חד-מיניות" שהוא יקבל אם הוא יעז לדבר על רוק אלטרנטיבי בפורום...

למעלה