רעיון אדיר...כנסו!

רעיון אדיר...כנסו!

תשמעו......... יש לי רעיון שנראה לי מעולה-תגידו מה אתם חושבים... אני חושב, שאנחנו בתור פורום מעריצים של אביב, צריכים ללכת לבית שלו, לקבוע איתו איך שהוא ונסע ברכבת (באר שבעיים והסביבה) וכל השאר נפגש אצלו בבית ויום אחד שהוא יכל (הכל צריך להיות קבוע מראש) ניהיה איתו, נדבר על הדיסק ובכלל שאלות עניינים,חתימות,צילומים...זה יכול להיות סבבה כי בכל זאת לי נראה שאנחנו דיי מגובשים וזה יכול להיות אדיר (ואחרי זה נלך ללונה פארק תל אביב או משהו כזה...).... זה יכול להיות אדיר לא?

yellow cheese

New member
ללכת לבית שלו../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

נשמע כמו הטרדה מיותרת לגמריי... להיפגש אנחנו
בכיף
סורי בייבי, אני לא אוהבת להיות מטרד..זה יותר מידיי הייפייבי.. <כן, הייתי בדרגת השפל
מעריצה של היי פייב>
שי

לא...תראי:

תקבע איתו, ואם אפשר בבית שלו שלי זה נראה נוח ואם לא אז איפשהו שמתאים לו ולנו, ונדבר ודברים כי אנחנו המעריצים הכי חמים שלו! הכי טובים לדעתי...
זה יכול להיות רעיון מצויין!

yellow cheese

New member
אביב לא מקיים מפגשי מעריצים.. ../images/Emo4.gif

אלא אם כן זה להשקת הדיסק <ע"ע דיינר..אתמול> או מפגש מטעם עיתון מלוקק..
זה לא יילך חומד
סורי..

אתם יודעים כמה אנחנו?

יותר מ70 וברור שאם תיהיה פגישה אז איזה 10 או אפילו יותר לא יוכלו לבוא(חו"ל וכאלה....)אבל גם זה המון ככה שאם תיהיה פגישה עם אביב נצטרך לעשות סטים ורך אגב גם פגישה של הפורום לבד לא תיהיה פשוטה בכלל....

כן...כנראה שזה לא ילך...

טוב, זה נבע מכך שכלכ-ך רציתי חתימה מאביב על הדיסק, כי אין לי דיסק חתום.... :( ואני באמת עצוב ובכלל אתם יודעים משהו? אני לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שלא אובים אותי בפורום הזה בכלל שאף אחד לא שם עליי זין ואני מרגיש כאילו אף אחד לא מכיר אותי, לא אוהב אותי.... אויש בא לי לבכות, נפלתי על יום חרא....

גן כתום

New member
מ ה נ י ס ח פ י ם . . .

מה קורה אח שלי? מה קרה מרגיש מקופח?.... גם אני מרגישה די לא קשורה בגלל המרחק הגיאוגרפי... אבל זה לא אומר שזה משהו אישי... בכיף הייתי קונה לך ת´דיסק, אבל אין לי גרוש על התחת ואני גרה בכרמיאל... חפיף... נולדנו לאהוב...
אם זה ישפר את ההרגשה, אני פה...
(וגם אם לא...)

לא אוהבים כי לא מכירים

גם לא שונאים אם אתה רוצה יש באזרעלי או בבנייני האופרה בת"א ויש גם במודיעין(שם אני קניתי) דיסקים חטומים

זיגוטה

New member
בבבוווווווווללללללללללייייייייייייי

מה נסגר איתך אחייייייייי?!?!?!?!?!!??!?! יום חרא?!?!?!?! אני תמיד פה בשבילךךך!!!!!!! 130706435 זה האיי סקיו שלי!! ותבוא לדבר בכיף תוציא עליי את כל מה שרע לך! היו לי ימים כאלה ואפלו גרוע יותר וכמה שאני יודעת שזה רע ולא נעים שאין לך מי שיקשיב לך! ואני הבן אדם הראשון שלא משנה אם יקשיבו לי או לא אני תמיד הכי שמחה ומזמינה בעולם לבו ולדבר איתי! כי יש לי ברוב הפעמים מה לומר ולעזור!...ואם אני מצליחה להרים את המורל שלהם זה בכלללל עושה לי את היום! ואני אוהבת אותך!! למה אתה מרגיש ככה בפורום?!... אני מתה עליך! ואם אתה רוצה חופשי בוא לדבר איתי אני פה!
יו -זיגוטה- ואם אתה לא יודע או אחרים לא יודעים-שמי-קרן! קרן אור חח.. סתם הלוואי וזה היה השם משפחה שלי!... אבל אני הקרן שמביא אור לאנשים בחיים! (אמרו לי את זה פעם) חח.. יאללה-

אההה?אהוב שלי:?

אני קראתי נכונ
אפ אחד לא אוהב אותכ
בעעעע אני בהלממ
אני
אותכ.. ואני בטוחה שעוד המונ אנשימ פה
יאו מה קרה?אולי בוא לאייציק לדבר? דונ´ט וורי תהיי שמייח אח קטנטנ
אני אוהבת אותכ איש קטנ שלי
וקרנ האיציק לא נותן לי לשלוח לך הודעות אבל את כזאתי בובהה :)) יאווו

VengaGirl

New member
מיקי..??נעלבתי...

מזתומרת אף אחד לא אוהב אותך?? אני זה אף אחד?? אויר?? *אם כן אז סבבה..רק תגיד...* אתה יודע שאני מתה עליך אח שלי!!
אז קבל
ו
ואל תשכח את זה אף פעם!!

בולי...

למה אתה חושב ככה? קבל ממני גם
והמון
ואל תחשוב שלא אוהבים אותך בפורום... כי עובדה שכן

בולי.... לה לה לה וכל החברים!!../images/Emo8.gif

אפילו זה רשום בשיר!!!! אז בולי ~ מיקי כולנו חברים שלך ואוהבים אותך!!
אוהבת נועה

מתוקים שלי....

וואי תודה אני גם מת עליכם ואוהב אתכם פשוט לא יודע קמתי בידיעה שאין לי דיסק יתום ועדיין אין והיה לי משעמם והייתי עייף... והיה לי הרגשה של יום חרא (ואני שונא שזה קורה...) והצלחתם ממש להרים את הכל!!!
תודה חמושים שלי, אני לא אשכח את זה... מיקי

תיקונים...

קמתי בידיעה שאין לי דיסק חתום* ועדיין אין לי ת´דיסק* חמודים שלי* מת עליכם ותשמעו....אני ממש מצטער, לא יודע למה רשמתי את זה, בדיעבד זה נראה לי טיפשי, העצב משפיע!!!! אני יודע שאתם אוהבים אותי, ואני אוהב אתכם ואני מבקש סליחה מכל אחד ואחת מכם....
סולחים
love you....מיקי (בולי..)

VengaGirl

New member
אח שלי...

קודם כל...אל תצטער כל כך הרבה! זה לא בריא... אין לי כוח לכתוב יותר אז רק... אני
אותך!! (לא רק אני...כולם..)

למעלה