רעידת האדמה!

Warcraft3

New member
רעידת האדמה!

מישהו הרגיש אותה ביכלל? אני לא הרגשתי כלום!!! כןכן פשוט כלום!!! היה לנו מרתון 4 שעות מתמטיקה ברצף, אף אחד בכיתה שלי לא הרגיש כלום ואני יכול להבין למה..... אם מישהו הרגיש אותה אז שיכתוב פה איך זה היה ומה קרה באותו רגע.

Yuske

New member
אני ומשפחתי לא הרגשנו אותה כלל...

היום כיתתי המעפנה לא למדה עקב טיול שנתי של כיתות י"א (אני י"ב) ועקב כך שהמורים שלנו לתנ"ך וספרות (שזה הדבר היחיד שאנחנו לומדים בימי רביעי-3שעות תנ"ך שעה חופשית ואז ספרות שעה) יצאו איתם לטיול אז ישנתי עד איזה אחת ככה ולא הרגשתי כלום... אבל דודה שלי והנכדה שלה הרגישו את הרעידה...(גרות ברחוב אחר)

Thestral

New member
אנחנו הרגשנו אותה../images/Emo143.gif../images/Emo108.gif

באמצע השיעור ופינו אותנו ל- 3 שעות בלי שיעורים

יווווווווווו../images/Emo19.gif

איזה כיף לכם...אנחנו(אני ועוד 5 ילדים) היינו בוינגייט,אז לא למדנו בכלל...וילד אחד אמר ש"סוף סוך יש רעידת אדמה ואני לא שם בשביל לראות"...

Warcraft3

New member
אסור לאמר...

מה שחבר שלך אמר(שכבר מאוחר מידי), כי זה עושה עין הרע ויכולה להיות רעידת אדמה רצחנית חס וחלילה... נקווה שלא יהיו עוד רעידות אדמה ביכלל.

gloom

New member
ובאמת הולכת../images/Emo66.gif

זה יהייה בעתיד הקרוב כי בשנת 1815 הייתה רעידת אדמה קטלנית שהרגה המון טורקים ובשנת 1916 הייתה רעידת אדמה שכמעט החריבה את ועכשיו גם אמורה להיות בזמן הזה........... המחכנת שלנו הסבירה לנו שבגלל השבר הסורי אפירקאי כי יש לה תואר שני בגיאוגרפיה

Thestral

New member
לונכוןלונכוןלונכון../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

gloom

New member
בעעעעע גם אני לא הרגשתי כלום../images/Emo66.gif

אוף, ועוד זה הייה לנו בתחילת ההפסקה אז ביבזנו את כל ההפסקה ואז המורה למחשבת התחילה את השיעור ורק אז הוציאו אותנו אחרי שהיא רשמה מי הכין שיעורי בית, אוף אין צדק

למעלה