רעידת אדמה

רעידת אדמה

בקרוב! בקרוב! תהיה רעידת אדמה בחיפה!! נכנסתי היום לאתר שהיה כתוב בו את זה city.boom.co.il/sivi7 ובנוסף גם איזו מישהי אמרה לי את זה! זאת תהיה חתיכת רעידה!! תיכנסו לאתר הזה ותחליטו בעצמכם...

בל בל

New member
נוו באמת........

אני בעד שתתאבד עכשיו כדי שלא תהיה ברעידת אדמה הקרבה כי אתה יודע זה מוות נוראי למות בהריסות אחרי רעידת אדמה. וחוץ מזה הרי בשנת 2022 תתחיל תחיית המתים (לפי דעתך) אז מה זה כבר להיות מת במשך 19 שנה הרי החיים לא נגמרים כשנגמרים החיים. תתחיל להיות בלחץ. אני הייתי בוחרת בכדורים (הכי פחות כואב, וגם אתנה נשאר שלם ככה שכשתחזור לחיים הגוף שלך יהיה בריא ואף אחד לא יוכל לדעת שהתאבדת, כשיורים יש חור כשקופצים יוצאים שבורים ומעוכים אבל עם כדורים החיים פשוט יפים). הודעה זו נכתבה בציניות מוחלטת

בלגאנים

New member
הקטע עם רעידת אדמה באיזור חיפה

זה קטע מפחיד ביותר, שמעתי על זה לפני איזה שנה ומשהו וזה לפעמים חוזר אלי ומפחיד לאללה עיקר הרעש יהיה באיזור יגור.. זה יהיה מוקד רעידת האדמה, לפי מה ששמעתי.. תסתכלו על זה ככה- אתם חיים עכשיו באיזור הסטורי... שאחר כך אף אחד כבר לא יראה אותו.. ויהיה כתוב עליו רק בספרי ההסטוריה...

Weird Eyal

New member
חיפה דיי יושבת במקום חרא

אני אומנם לא מאמין לשטויות שהיו באתר ההוא אבל שמעתי הרבה מחקרים על רעידות אדמה בחיפה וזה יכול לקרות בכל רגע ואז זה יהיה אסון לאומי כי כשבתיי הזיקוק יתפוצצו ואיתם הקריות נשר ונו"ש זה כבר יהיה ממש רע....... נו יאללה לפחות יהיה מופע אור-קולי

tygger

New member
אתה רציני?

אתה דפוק אמיתי. אחד מהמפגרים האלה שנוסעים במכונית צבועה צהוב פיפי עם שלט באורך קילומטר על הגג וצועק ברחוב "משיח מגיע". אל תבין אותי לא נכון, אבל ראיתי אנשים סכיזופרנים, אחרי מנת קוקאין עצבנית, עם ג'וינט דלוק ביד, אחרי שהם דפקו את הראש בקיר 80 פעם ועל כדורים שהיו יותר נורמאלים ממך. עלק, סיטי בום... כן, חיפה הולכת להתפוצץ ואז רק בנות הצניעות ישרדו. אז רגע, מה זה אומר? שלא ישארו נשים בארץ? "אנשים יקבלו כנפיים לעוף לשמיים..." אפשר רקטה? מה יקבלו צועדים מצעד הגאווה? רקטה רקטאלית? כמו שברי חזר על דברי שלום חנוך, משיח לא בא, ומשיח גם לא מטלפן ניתקו לו את החשבון עקב אי תשלום (אין מספיק תרומות הפעם) המונית לא עולה לשמיים כי הוא לא קיבל כנפיים עדיין. החמור מת כבר מזמן. החמור החדש יש לו פחד גבהים וחוץ מזה שמשיח טען שחמור זה כבר פאסה והוא לא מוכן לנסוע לא בקלאס כמו שצריך כי אם כל שר וסגן שר וסגן סגן סגן שר מקבל מכונית ופלאפון צמוד אז הוא רוצה גם. ודבר נוסף "מישהו משלכם", התקשרו מבלוק באסטר, ביקשו שתחזיר את הסרט שאתה חי בו.

גלי®

New member
וואלה , טייגר , סחתיק על הנאום../images/Emo45.gif

חוצמזה , אם לא יכנסו לכאן אנשים כאלו , מי יעיר אותך מידי פעם ?
<גלי - מתקמבקת ... חזרתי לחיפה , חזרתי לפורום ... אופו הזיקוקים שהבטיחו ? רק אחרי רעידת האדמה ? באססססה :))))))))) >

למעלה