הקשר אל רעידות האדמה
הקשר בין העולם הנפשי והעולם הגיאולוגי נראה כלא קיים לחלוטין, או לפחות מי שיבוא לטעון שיש קשר כזה זה יראה מופרך או הזוי במקרה הטוב ואולם מתוך חווית מיסטיות שעברתי ומתוך עליה במצב המודועות בו הייתי שרויי בתקופה מסויימת אני מרגיש חובה לומר את אשר חוויתי כשאתה עולה ברמת המודעות וכשהצאקרות שלך פתוחות אתה מרגיש את הקיום של העולם האסטרלי, העולם האסטרלי הוא לא רק הסביבה האנרגטית שקיימת מסביבך אלא שזה עולם בו אתה מקושר אל שאר הישויות ברמה שלך שמתקשרות באותה אנרגיה, אתה מעין מקיים איתן מכנה משותף של תחושות מידע או עולם רגשי או השפעות הדדיות, במצב של צאקרות דלוקות אתה יכול להרגיש את הגלים הבסייסים של כדור הארץ כגלי מודועת, אולי באותה הדרך בה בעלי חיים מרגישים את רעידות האדמה שבוע שבועים לפני שהן קורות. באותו מצב הרגשתי את כדור הארץ כישות חייה וקיימת, באותו מצב הרגשתי שרעידות האדמה נוצרות מחוסר איזון אנרגטי, הרגשתי שמודועות שחייה ופועלת לא נכון במישורים האלה יכולה לשחרר או להביא לעיוותים הרסנים שיכולים לגרום לתופעות גיאוגולוגיות לקרוא , בדומה לזה שמצב נפשי יכול ליצור פצעי עור או לגרום לתופעות אלרגניות אחרות. ברוב המקרים הטבע דואג לאזן אנרגיות מסוגים שונים, ואותן אנרגיות וההשפעות שלהן מתרחשות בדרך כלל מתחת לסף המודעות שלנו, ואולם האדם גורם לטבע להתפתח בחוסר איזון, ובחוסר הרמוניה מאחר והוא צורך בלי להתחשב בשום דבר חוץ מאשר בכמות הכסף שהוא יכול להשיג בכל מקום נתון, סביבות טבע שלמות נכחדות בלי לדעת ובלי להבין את תרומתן למערך החיים הכללי, ולהשפעות של העדרן משם , כמה חוסר איזון הן יכולות ליצור בזה או קי אני מניח שרוב רובם של האנשים שכבר טרחו לקרוא את הכתוב יחשבו שהנה עוד מחשבה מוזרה והזייתית אבל אני מאחורי האמת שלי עומד למרות זאת