רעידות

surfing5

New member
רעידות

שלום לכולם
אני רוכב כבר המון שנים על ch-250 כרגע יש לי אחד שנת 98 (זה כבר השלישי שלי) הכלים האלו כידוע יותר עמידים מקטנועים חדשים ומישהו אומר כי הונדה הפסיקה בייצור בגלל אמינות יתר ואי כדאיות
ביום שישי האחרון החלפתי משקולות (אני לא בטוח שהכיוון הכנסה שלהם לפולי נכון ) ולאחר מכן הופיעו רעידות בתחילת נסיעה -משהו שמזכיר יותר סנדלי סחיבה אבל הרעידות לא היו לפני החלפת המשקולות -היום בבוקר הכל היה תקין-יכול להיות שלמשקולות לוקח זמן "להתיישב במקום"?

מה דעתכם?

בועז בר

New member
אם לא העפת עם לחץ אויר את כל האבק והגרדים

שתמיד מצטברים שם, סביר מאוד להניח שהיתה איזו חתיכת פיח או משהו דומה
שהפריעה לרולים במסעותיהם פנימה והחוצה, עד שנדרסה והתפוררה.

תגיד ל"מישהו" הזה שיקנה אינובה ויצטרף לפיזיקל-אימורטליטי'ס.
סביר יותר להניח שהייצור של הכלים העתיקים האלה הופסק מחמת היגוי
והתנהגות ברמה של פשע נגד הקטנוענות...
אותם CHים שנמכרו כאן ב-98-01 היו כבר אז סטוק מת שנמכר כאן לנייטיבס במחירי רצפה.

בהזדמנות תעבור לג'אז. לא פחות אמין ועולם אחר ברכיבה.

surfing5

New member
ענתיקות???

בועז שלום
אני מכיר כמה מכונאים שממש לא יסכימו איתך בעיניין-נכון שהעיצוב מיושן אבל לגבי אמינות -אין לו מתחרים עד היום -לי אישית ה-ch אחרון שנת 99 עשה 120000 ק"מ בלי לפתוח מנוע -טיפולים בלבד -אני לא מכיר קטנוע "מודרני"שמתקרב לזה
לגביי ההונדה ג'אז -אקרא עליו

בועז בר

New member
העיצוב זה ממש לא הבעיה העיקרית שלו.

עתיק בגלל גלגלים, מתלים, בלמים, היגוי...

יש עוד כמה דורות אחריו במשפחה, אמינים לא פחות: פורסייט, ג'אז, פורזה,
והם בעיקר טובים בהרבה.

surfing5

New member
ההיגוי

זה לא שאני קטנוני אבל לא הפורסייט הג'אז או הפורזה דומים לchמבחינת אורך ודווקא בעיניין הזה ההיגוי וההתניידות בעיר לרעתם ,הכלים שציינת נכנסים יותר לנישת קטנועי "המנהלים" עם נפח פיזי ברור לעין
אני לא רואה היום קטנועים בנפח 250 ובמידות מצומקות כדוגמת ה-ch או הקימקו b&w
לגבי בלמים -נכון שיש לו בלם תוף מיושן מאחור אבל בוא נזכור שמדובר בקטנוע ולא באופנוע ספורט שמחוייב מערכות בלימה מתקדמות יותר
אגב הרגע הראה לי מישהו ג'וירייד 200 אצלו יד ראשונה עם 13000ק"מ בלבד שהלכולו מיסביי קראנק -בדיחה עצובה שלשמחתו נותרו לו עוד 40 יום אחריות

למעלה