רעידות

Doesnt metter

New member
רעידות

יש לי רעידות בירך של רגל שמאל.. רעידות פנימיות כאלה. כשאני הולכת זה לא קורה אבל כשאני שוכבת או יושבת זה כן. התחיל לפני בערך יומיים. מה זה אומר? מקווה לתשובה, תודה מראש.

0 אור 0

New member
שאלות

מתי זה קורה? סתם ככה? אחרי מאמץ? עוד משהו על עצמך - ציערה/זקנה/באמצע, עוסקת בפעילות גופנית? - תמיד או משהו חדש?, שינויים בחיים, משהו מיוחד שקרה בשבוע האחרון, מה את אוכלת והאם היה שינוי לאחרונה ...

Doesnt metter

New member
בהחלט לא אחרי מאמץ, להפך.

כשאני יושבת על המחשב או שוכבת לישון. צעירה, 14. דודה שלי אמרה לי שגם לה יש ומישהו אמר לה שזה מעצבים, אבל זה קורה יותר למבוגרים פעילות גופנית.. בחופש הזה קצת פחות.. אבל לא לא ממש.. משהו מיוחד? לא יודעת, אבל אני יודעת שזה התחיל כשישנתי אצל סבאסבתא.. מה אני אוכלת... פעם ביום תבשיל כזה שקונים בסופר תפוחי אדמה קטנים מרובעים עם חתיכות בשר (אבל זה לא באמת בשר.. משהו מהצומח אנערף..) זה בצהריים כי אני קמה רק בצהריים, ו2 פרוסות לחם עם גבינה צהובה ועגבניה בערב.. כשהייתי אצל סבתאסבתא לא אכלתי את זה אכלתי דברים אחרים כמובן, כי לא היה.. אבל בלילה שהתחילו הרעידות עוד אכלתי אותו דבר כי הגעתי בערב.. (רק במקום לחם לחמניה)

0 אור 0

New member
לדעתי

קודם כל אין צורך להתרגש מהרעידות, אבל כן כדאי לשפר קצת את אורח החיים, סביר מאד שהרעידות נובעות מחסר קל של מינרלים וויטמינים בשילוב עם חוסר פעילות גופנית. בהזדמנות של התחלת הלימודים כדאי לחשוב על ארוחות יותר מזינות - לכלול יותר ירקות ופירות, מוצרי חלב, אגוזים, קטניות שונות. כדאי אולי להצטרף לאיזשהו חוג ספורטיבי שמושך אותך, או סתם לצאת יותר לפעילות עם החברים - טיולים, הליכות, ריקודים ...

למעלה