רעידות ? שליטה בחלומות?

psycho360

New member
רעידות ? שליטה בחלומות?

אוקי שלום לכם
יש לי שאלה.. גיליתי שאני יכולה.. אהמ.. איך לנסח את זה.. אני יכולה לשלוט במה לחלום. לדוגמא היום אני רוצה לחלום על זה שאני טסה לירח אז אני הולכת לישון ופשוט חולמת שאני טסה לירח. אני יכולה לבחור לעצמי מה לחלום.. אבל זה מאוד כואב.. נגדיר את זה ככה בואו אני אסביר לכם התופעה הזאת התחילה אצלי בערך בגיל 11 יום אחד ישנתי.. ואימצתי את המוח שלי לחשוב על משהו ממש במעבר הזה שבין העולם המציאותי לחלום. חשבתי על ילד אחד מהכיתה שלי בקיצור כל הגוף שלי התחיל לרעוד והראש כאב בטירוף .. אבל אחרי כמה דקות נכנסתי לחצלול.. הסתכלתי סביב הייתי בתוך הבית שלי עם הילד הזה מהכיתה.. ידעתי שאני חולמת ונבהלתי, התעוררתי מיד. חוויתי גם את ה"שיתוק שינה" אח"כ.. זה היה דווקא די מגניב.. ישנתי אצל סבתא וסבא שלי.. ניסיתי להרדם שעה שעתיים והייתי עירנית לגמריי.. הסתכלתי על השעון והתמקדתי בו.. השעון נעצר ולא זז, ולא הצלחתי לזוז ניסיתי לצעוק אבל מה שיצא לי מהפה היו רק נשימות כבדות.. שמעתי מהסלון צחקוקים של אנשים. משהו כמו "מואהאהאהאהאה" איזה קול פנימי אמר לי 'תזיזי את היד! תזיזי את היד זה ייפסק! רק תזיזי את היד!' אז.. הזזתי את היד בחדות ובפתאומיות ונחרדתי לגלות כמה קל זה היה :S .. בקיצור השאלה שלי היא כזאת.. למה זה גורם לי רעידות ? זה שאני יכולה לשלוט לעצמי במה לחלום.. זה טוב או רע? כי אני די מפחדת מכל העסק

EndOfAllHopes

New member
שלום

אין מה לפחד, הכל במוח שלך.לא הבנתי מה כואב? בטח שזה טוב, זה מה שכל מי שבפורום כאן מנסה להגיע אליו!

silverhawk

New member
תשובות

תראי, אין שום סיבה שהתהליך יכאב לך, אני מניח שהיה מדובר פשוט בצירוף מקרים. העובדה שהתעוררת נבעה כנראה מכך שהתרגשת. חשוב שתשמרי על רוגע לאחר קבלת המודעות, ומייד תשתמשי בבדיקות המציאות ובשיטות להגברת הצלילות. ובקשר לשאלה שלך - כמובן שזה טוב. לזה בדיוק כולנו מנסים להגיע.

למעלה